Şimdi Ara

ETH için yatırım tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 yada 36 ay vadeli 0,79 ile ING den kredi çekip ETH almayı düşünüyorum. Yorumunuz ne olur arkadaşlar. Kredi borcu bittiğinde kazançta olur muyum? Ne marjda bir kazançta olurum. Yada hiç macera yapmadan altın yada döviz mi alayım? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Yatırım yapmak istediğim tutar 25.000 TL.



  • Bırak ETH hiçbir kripto paranın 24 veya 36 ay sonra ne durumda olacağını kimse bilemez. Uzun vadede yatırım yapacaksan benim tavsiyem tek bir kripto paraya yatırım yapma bir portföy oluştur en azından sermayeni 4'e bölmeni tavsiye ederim. Zaten altcoinlerin geçmiş grafiklerini incelediğinde genel bir yükseliş trendinde ilk 30'da bulunan kripto paraların çoğu dolar bazında yükselişe geçer. Bu şekilde riski dahada azaltmış olursun birde kaybetmeyi göze alamadığın miktarda para ile yatırım yapmanı tavsiye etmem.
  • Kredi ve borç ile kripto para piyasasında çok olumsuz deneyimler yaşayan insanlar var. Tabi bu kredinin ödemesi sizi zorlamayacak,yatırım yaptığınız her ne ise ona zaruri sebeblerden dolayı dokunmak zorunda kalmayacaksanız yine bir nebze denenebilir ama ben olsam uzun vade hesabı yaparım. Esasen kredi ile altın yada dövizde almam ben.Söylediklerimde yatırım tavsiyesi değil zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.