Şimdi Ara

esrarengiz çözülemeyen olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
17.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Acaba ucretlendirme periyodu 19 mb mi yapmislar.

    Dolmusa indi bindi parasi misali 2 mb kullansan bile 19 mb mi yaziyor. Kardes bide baska telefonla internete gir bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun benim telefonda var kendi kendine nete giriyor gibi

    internet 04 18 mb yazıyor günde 20 - 30 tane internetim gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cronaldo2


    esrarengiz çözülemeyen olay



    Bakin ben bugun hic mobil veriyi acmama ragmen giden internete paket olmasa tl den giderdi paket yoksa 4gyi kapatmakda fayda var ama bu arkadasda 19gitmis oda anormal

    Konum açık hocam sizde.Belki konu sahibinde de oyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet durum buydu ben paketsiz kullanmadigim icin basim yanmadi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • esrarengiz çözülemeyen olay

    Bende de 3 sayfa 18MB yemiş, hiçbir indirme olmadığı halde, ve bunu ara sıra sürekli yapıyor,
    Hatta eşimin telefonunu kontrol ettim onunda aynı.

    Bu durumda kotamızı acayip bitiriyor.
    Benim telefon iphone 8+ telekom
    eşimin iphone7 + telekom


    Lütfen sizde kontrol edin. bu durumu müşteri hizmetleri çözemiyor.
    İçine virüs mü giriyor yoksa bir uygulamamı mı bunu yaptırıyor yada telekom mu kesiyor anlamadım..




  • caner demiral C kullanıcısına yanıt
    Telekom kullanmadığın bir şeyi neden yapsın gece mobil veri yi kapatarak yat sabah ta bak kullanım var mı o zaman belli olur



    Yüksek boyutlu yada kullanımda 18 18 mb yazıyor



    App storeyi mobil veriye kapa gün içinde yine bak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bunu sormuştum. Bir program ön bellek yüklüyor olabilir demişti mh. Twitterı her açtığımda olabileceğini düşündüm. Uygulama yerine normal giriyorum. Bir ara bakmıştım ve o sorunu görmemiştim. Daha da bakmadım. Uygulamadan kaynaklı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun kesin çözümünü bulan var mı? Eşimin telefonunda 18 mb şeklinde günde 8-10 kez internet düşmüş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığınız uygulamaların hepsini uyutun rootlu ise eger network data capture tarzi progmlarla izleyin bakalım saniyede 3 4 mb indiriyor 5 -6 saniyelik olay bu zaten çıkar meydana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil veriyi kapamak yetmez, arka plan veriside kapatmalı. o zaman düşmez.

    tt.dan sorulsa 19mb.lık veri nereye bağlanmış hangi adresediye söylemezlermi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya arkadaşlar bende aynı sorunla karşılaştım belki hep yaşıyodum farkına varmam şöyle oldu. Normal tarifemde ki 8gb netim 2-3 gün önce bitti yaz dönemi dedim evde net yok normal diye düşündüm (ama son 1.5 gbytı dikkat etmiş olmama rağmen çok hızlı bitti neyse dedim) sonra ertesi gün 1 gb ek internet aldım akşam üzeri gece 12 gibide sarjım bitti kullanamadım telefonu sonra sabah 10 gibi açtım net paketiniz şu kadar kalmış ve aynı anda bitmiştir mesajları falan geldi şok oldum tabi müşteri hizmetlerini aradım hiç birşey olmadı sonra internetten kullanım detaylarına baktım bütün gece dediğiniz 18 mb kullanımla dolu her 2-3 dk da bir 18 mb gitmiş gözüküyor ve telefonum açık bile değil arkadaşlar bunlar olurken.. varmı bir çözüm nasıl yapcaz ya ?
  • Başka bir konudan buraya referans verildiği için geldim. Oraya da yazdığımın aynısını buraya ekliyorum. Maksat çözümün bulunması hızlansın.

    "Aynı sorunu iki aydır ben de yaşıyorum. iPhone cihazımdan kişisel erişim noktasını açıp internetimi paylaştığımda çok hızlı bir şekilde (4 saniyede 18 mb) kotamın eridiği görülüyor. En son geçtiğimiz gün 15 dakika içinde 2,5 GB internetim bu şekilde kotamdan düştü.

    Müşteri hizmetlerini aradım ancak sorun olduğunu kabul etmiyorlar. Ben de faturaya ait kullanım dökümünü istedim. Aşağıda bakarsanız yalnızca 6 dakikada 1 GB'ye yakıt kotadan gittiği görülüyor.

    esrarengiz çözülemeyen olay


    Bunu hiçbir uygulama yapamaz ve açık açık kendi sistemleriyle ilgili bir durum. Konuya derhal açıklık getirmeleri gerekiyor. Çünkü ben de geçen ay kota aşımı yüzünden fazladan ödemede bulundum. Bu ay ise birden düşen kotam yüzünden internetsiz kalmış durumdayım."




  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    İnternetini nereye paylaşıyorsunuz bağlanan cihaz daha önce sizin cihazdan başka internete bağlanmışmıydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu biraz hort ama gün içerisinde 7 gb netim gitmiş akşam farkettim sürekli her 5 6 saniyede bir 45 mb 45 mb çekmiş. Tüm uygulamaların kullanımlarını kapattım hangi uygulamanın kullandığınıda çözemedim.
  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    7gb naptiniz usta başka birinin kullanimi size yaziyor olabilir mi? sacma sapan uygulamalar var mi sarki indir muzik dinle falan? ayarlardan veri kullanim istatiatigini atarmisin, bir de o 7gb telefon istatistiginde gorunuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip olaylar istinisnasiz kullanıcı kaynaklı bir hata ile oluyor, cihaz ile ilgili bir sorun var...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konumu kapat asla açma. GPRS yazıyor görüyorsun. Eğer telefonda mı sorun yoksa farklı bir şey mi diye düşüünyorsan. Telefonu 1 gün kapalı tut ama kapatmadan online işlemler şifresi al. gün sonunda gir bak bakalım bir şey harcamış mı
  • GPS, müzik dinleme uygulamaları, hava durumu, yol trafiği vb devamlı veri toplayan şeyleri kapatın. Yine olmuyorsa ayarlardan her kurduğunuz uygulama için hangi izinleri verdiğinize bakıp tek tek kısıtmala yapın.
  • Selamlar,

    Benimde başıma benzer bir olay geldi mobil verimi işten eve gelirken açmıştım ve 10 GB üzeri bilgim dışımda internet 04 diye bir kullanım olmuştu akşam gelen internetinizden şu kadar intenternet kalmıltır mesaj bilgisinden kıllanarak o an üst menü ekran görüntüsü ve saat bilgisi aldım ve bir müddet sonra internetimin bittiği ve ek 54 liralık ek paket tanımlandığı mesajları geldi hepsini burda paylaşacağım. Ben paramı dün itibari ile geri aldım tüm belgelerle E-DEVLET üzerinden belgeleri pdf ederek gönderdim 6 hafta sonra Türk Telekom beni aradı ve faturama iade yapılacağını belirtti.

    Eğer sizinde internetiniz bir şekilde bilginiz dışında internet 04 diye bittiyse orda bir bit yeniği olduğunu belirtmek isterim çağrı merkezinde çalışmış biri olarak, ayrıca telekominikasyon şirketleri sistemlerinin hatasız olduklarını düşünerek olayı incelemezler kaç kez şikayet edip fax atmama rağmen gelen çağrılarda falan internet hizmetimizden yararlanmak için...neyse uzatmadan benim ekran görüntülerini atayım olayı tecrübe edenlere konu hakkında yardımcı olabilir.esrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olayesrarengiz çözülemeyen olay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romeocuk -- 29 Haziran 2019; 13:48:16 >




  • AlgosTR kullanıcısına yanıt
    benim attığım mesaja bak istersen...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.