Şimdi Ara

Eski zamanda cekilen bir fotografi nasil bulurum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar
    Fotograflar albumumde 19bin fotografim var. Tabi fotograf demek yanlis, maksimum 1000 tanesini kendim kamerayla cekmisimdir, kalani ss whatsapp falan. Sadece kendi cektigim fotograflara bakabilme sansim var mi?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Tek tek bakacaksınız hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma şöyle bir şey geldi işe yararmı bilemem. Muhtemelen kendi çektiğiniz fotoğrafların boyutları WhatsApp ve ss aldıklarınızdan yüksektir. Boyut sıralaması yaparsanız faydası olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen çöplüğe dönmüş telefon. Ben whatsapp fotoğraflarını kaydetmeyi kapattım. 2-3 haftada bir de telefondaki fotoğrafları bilgisayara atıyorum, gereksizleri silip diğerlerini klasörlüyorum içeriğine göre. (Kendi fotolarım, ailemle olanlar, sevgilimle olanlar, başkasının fotoğrafları diye, tarihli şekilde)

    Sizin telefonun içini düşününce canım yanıyor. :D
  • Camera roll kısmında,whatsapp,kendi çekim albümün,ekran görüntüsü .. vs vs diye ayrı ayrı albümler şeklinde durmuyo mu ya
  • Kameranız çektiğiniz resimlere digital olarak EXIF bilgisi eklemişse aşağıdaki programı kullanıp sizin kameranıza özel bilgileri filtreleyerek kameranız ile çektiğiniz resimleri otomatik olarak ayırabilirsiniz. Aynı program ile EXIF bilgilerinide (eğer varsa) görebiliyorsunuz zaten. Program Windows, MACOS ve Linux da çalışıyor ücretsiz.

    http://www.haplessgenius.com/photogrok/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: november27

    Camera roll kısmında,whatsapp,kendi çekim albümün,ekran görüntüsü .. vs vs diye ayrı ayrı albümler şeklinde durmuyo mu ya

    iOS 9.3.4 benim telefon. İleriki versiyonlarda öyle sıralanıyor mu hocam? Şu an bende yok, videolar, panoramalar vs gözüküyor sadece.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

    Kameranız çektiğiniz resimlere digital olarak EXIF bilgisi eklemişse aşağıdaki programı kullanıp sizin kameranıza özel bilgileri filtreleyerek kameranız ile çektiğiniz resimleri otomatik olarak ayırabilirsiniz. Aynı program ile EXIF bilgilerinide (eğer varsa) görebiliyorsunuz zaten. Program Windows, MACOS ve Linux da çalışıyor ücretsiz.

    http://www.haplessgenius.com/photogrok/

    Çok sağol hocam, sağlam bi programa benziyor deneyeceğim.

    @Leon FR
    O zaman dans!

    @Sintech
    PC'ye bağlayıp aşağıdaki programa bakacağım, sağol hocam. Dediğin de mantıklı baya.

    @Hakan Akkır
    Hocam çok titizsiniz siz de 2-3 bin fotoğraf da muhtemelen ders notları vs vs, zamanında silmeliydim




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.