Şimdi Ara

Eski videoyu netleştirmek mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar son zamanlarda eski türk filmlerini hd kalitesinde izlemeye başladık benimde böyle bir kaç eski videom var geçmiş dönemden hatırası yüksek o kadar profesyonelce olmasada acaba bu videoları düzeltmeyi nasıl yapıyorlar yada bana bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmıdır.

    Şimdiden fikir beyan eden ve bu konuda yardımcı olan arkadaşlara çok ama çok tşk ederim..



    Benim düzenlemek istedigim videoya öynek verecek olursam yoru tube linki :http://www.youtube.com/watch?v=hvKwHu1wTe0



  • Super Easy Video Booster olabilir. Buradan indirebilirsiniz.
  • Arkadaşım o dediğin video netleştirme değil film restorasyonudur ve yapımı 10 15 gün sürüyor önce bozuk bir videoyu orjinal yani ham videoyu tek tek kare kare işliyorlar tabi bu yüksek teknolojiyle mümkün sonrada kareleri teker teker temizliyorlar yani adamlar milyon dolarlık makinelerle çalışıyor sen bir videoyu 2 saatte netleştiremezsin bu mümkün değil fakat sen illa ben uğraşıcam diyorsan sana ücretli bir video restorasyon programı önerebilirim adı : THE PİXEL FARM PFCLEAN : iyi günler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feyyaz5353 -- 17 Ağustos 2016; 3:19:42 >
  • Konuyu tekrar hortlatmış olacağım fakat benzer bir şeyi ben de yapmak istiyorum. 8 yıl önce bu restorasyon amatör olarak yapılamıyormuş. Acaba şimdi yapılabiliyor mu? İlk mesajda sorulduğu gibi bir video restorasyon programı günümüz şartlarında mevcut mu?

  • Bazı yazılımlar bu işi yapıyor ama sadece görüntünün netlik/keskinlik/karşıtlık/pürüzsüzleştirme vb. gibi ayarları ile oynuyor. Bende de bi kaç proğram mevcut bu proğramlar ile BİRŞEYLER yapabilirsin...


    Ayrıca;  Ashampoo Video Optimizer Pro 2 deneyebilirsin, Türkçe arayüzü kolaylık sağlayacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YER-DENİZ -- 21 Ekim 2021; 15:17:55 >
  • Amatörlere yönelik Topaz Video Enhance gibi yazılımlarla iyileştirme yapılabilir. Profesyonel olarak film ve video restorasyonlarında Diamant ve Phoenix gibi yazılımlar kullanılır ve uzmanlık gerektirir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.