Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:34:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hurdacılar bit pazarındaki esnaf kafayı yemiş artık cd kapağı kırık ps1 e 100tl fiyat çekti yanında ne adaptörü ne kolu var abi fiyat çok 20 30 bişeyler yap dedim tezgah kirası kurtarmıyo yeğen dedi bende hayırlı işler dedim tezgahı terkettim. Ps2 yede 100tl 80tl fiyat çekiyolar normal fiyatı söyleyince kavga çıkarıyolar

    Benim favorim letgo artık bir adam buldum yurtdışında gurbetçi adam elin ingiliz gavurunun ps5 almak için çöp diye attığı konsolları toplayıp yazın Türkiye ye gelip satıyo fiyatlar aşırı uygun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu buyuk sehirlerdeki hurdacilarda biraz daha esnek kocaeli de buyuk ama istanbul izmir ankara kadar degil bu sehirlerde yillarin birikimi var senin oradaki hurdaciya ayda 1 cihaz dusuyorsa bu sehirlere haftada 4 cihaz dusuyor fark bundan bu sehirleri deneyin.

    ancak hurdacidan pek duzgun cihaz bulamazsiniz onemli olan kusursuzunu bulmak bunlarda bilen kisilerdedir hurdaciya 40 vermektense kusursuz satandan 70 e almak daha akillicadir piyasadaki ps1 lerin yuzde doksanina yakin kisminin goz durumu iyi degildir.sebep 25 yillik olmalari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Temmuz 2020; 14:34:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bit pazarından slim kasa ps1 full takım 5₺. Lens alındı, 13$. Gel de üzülme :) Ama cihaz saat gibi çalışıyor :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leon FR kullanıcısına yanıt
    Bizim orda adam 100tl çekti ya psone ye yanında hiçbişey yok cd kapağı kırık

    Bir Kocaelindeki bit pazarları kötü galiba. Bir ara gayet iyiydi belediye kapattı sanki mok vardı. Yerine açılansa çok küçük çelit az fiyat kazık.

    Hocam bu arada birşey danışacam aliexpress den 60 tl lik ürün alacam 33 tl kargo vergi olayı teslimat süresi nasıl?
    Elimde 2 tane flexi kırık orjinal dualshock 2 var flex alıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 28 Temmuz 2020; 20:26:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizden ürün fiyatı + (varsa) kargo ücretini tahsil ederler. Vergisini Ptt'ye, elden ödersiniz. Vergi olayının Aliexpress'le hiçbir ilgisi yok. Devlet de ortak oluyor maalesef.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hurda bir ps2 orjinal kolu 5tl civari hurdacida elin cinlilerini daha zengin etmeyin.ama insanlarin durustluk anlayisini da goz ardi etmeyin bu sebeple bilenden almak sart
    silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 30 Temmuz 2020; 21:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psfat

    Hurdacılar bit pazarındaki esnaf kafayı yemiş artık cd kapağı kırık ps1 e 100tl fiyat çekti yanında ne adaptörü ne kolu var abi fiyat çok 20 30 bişeyler yap dedim tezgah kirası kurtarmıyo yeğen dedi bende hayırlı işler dedim tezgahı terkettim. Ps2 yede 100tl 80tl fiyat çekiyolar normal fiyatı söyleyince kavga çıkarıyolar

    Benim favorim letgo artık bir adam buldum yurtdışında gurbetçi adam elin ingiliz gavurunun ps5 almak için çöp diye attığı konsolları toplayıp yazın Türkiye ye gelip satıyo fiyatlar aşırı uygun.
    hocam o arkadaşın letgo profilini pm atabilirmisin arada bizde faydalansak :)
  • orada o su bu yok kaynak herkes oldugundan arada sirada bakmaniz yarariniza.yasli teyzelerin tavan arasina tikilmis acaip seylerin sorumlusu olabildigi serbest bir yer.kimden ne cikacagi belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle teşekkür ederiz böyle bir konu açtığın için. Umarım yazdıklarınız yeniden güzel anılar yaşamak , eşiyle çocuklarıyla beraber eğlenceli vakit geçirmek isteyenlere rehber olur. Yaş ilerledikçe insan daha iyi anlıyor. Yeni nesil oyunlarda eğlenmek yerini hırsa bırakmış. Oyunlar sadece eğlenceli keyifli güzel vakitler geçirmek için olmalı.
  • oyunlar karmasiklastikca sizi yorar.evet teknoloji ilerliyor ama oyun oyundur basiti karmasigi olmasada oyunun iyisi kotusu vardir.bir cok insanin bir uzay kolonisini makinali tufekle dagitmak yerine hafif muzik esliginde balon patlatmayi ya da muslukcu ziplatmayi sececeginden eminim eski diye yuzune bakilmayan retrokonsollara İYİ BAKİN cunku ileride onlari her yerde arayacaksiniz.o basitlik ve retro ruhu yeni cihazlar veremez ps5 te ps1oynamak ps1 in kendisiyle oynamaktan daha guzel olmayacak.hic bir zaman,

    gecen pazarda 80 yasinda amcanin bir tezgahtan cakma atari kasedi yurutmeye calistigina sahit oldum anlayin artik.

    ps5 gelecek size gercekci bir deneyim verecek ancak biz hayal dunyasini seviyoruz.bazilarini abartilan konsol fiyatlari retrocu yapsada gecmisteki on binlerce iyi oyun sizi bekliyor.
    silinsin

    bugun carrefoursa da gezerken gordugum ps4 500gb 4999 indirimli fiyati birilerinin halktan intikam aldigi tezini dogruluyor aliexten aldigi 5 liralik urune 30 lira vergi veren halkim halkin mali deniz yemeyen keriz anlayisinin son bulacagi gunu iple cekiyor.simdilik halkta birbirini kaziklamakta yahu 2.5 yil once bu ps4 999tl idi bim de ne oldu size trencilik mi oynuyoruz elin ulkeleri sizi yiyiyor sizde birbirinizi haberiniz yok.sonra let go da 50 liraya ps1 bulunca 15 olmaz mi diyip birbirinize kufur ediyorsunuz nato mermer nato kafa.

    silinsin

    ucuz olani olmayandan ayirin sirf yukseliyor diye dolara hucum edip turk lirasini pul yapanlar kendilerine zarar verdigini goremiyor tl nin alim gucu onemli 1 tl nin adi olmadikca hiciz.bu arada dolar 1 gecede 6.9 dan 7.1 e yukselmis bizim millet bir anlasa ama....birileri dolar ve altinla oynuyor ve herkes yiyiyor.

    mesela altin 4 tl piyasaya once altin suruyorlar fiyat 3 e dusuyor bir an millet dusuyor diye almiyor piyasadan altin alip stogu azaltip altinin fiyatini arttiriyorlar altin 6.5 tl millet hucum ediyor yukseliyor diye talep artinca fiyat 8 tl oluyor aslinda gercek degeri 4 tl ve bu kisiler 4 tllik altinlarini 8 tl den kilitliyor ve bunu defalarca yapiyor ancak konsol olayindaki gibi millet yine kendi bildigini yapiyor orjinal uzatiyorsun sirf kutusu var diye sahteye kosuyor sizler uyanmadikca bal gibi de kaziklanirsiniz.bir de biliyorum diye gerinirsiniz para pul olur sahte mal cop.bu dunya nin adaletini insanlarin hirsi yonettikce isimiz zor.


    silinsin

    DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN SUDUR..HANGİSİ SAGLAM.BUNA DİKKAT ETMEZSENİZ EVİNİZ TONLA PARA VERDİGİNİZ HURDALARLA DOLACAKTİR.DOGRU YERDEN AL SAGLAMİNİ AL İHTİYACİN KADAR AL.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Ağustos 2020; 21:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genellikle zebramoyu kullanıyorum her şey var zaten fiyatlarıda normal ödeme sistemi falan güvenli satıcı ile direk iltişimde kurabiliyorsun
  • Evet aslında zebramo da güzel fakat dikkatli olmak lazım dolandırılma riskin var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-93B72EA89

    Evet aslında zebramo da güzel fakat dikkatli olmak lazım dolandırılma riskin var
    3 kere alışveriş yaptım sıkıntı çıkmadı şu satıcın ürünleri iyi ve herkes memnun
    https://zebramo.com/users/333105694
  • Aslında bende bu uygulamadan sega mega drive 2 almayı düşünüyorum uygun fiyatları var .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SİZ DEĞERLİ DH FORUM KULLANICILARI İÇİN UYGUN FİYATLI GÜVENİLİR SATICILARDAN DERLEDİĞİM PS1 OYUNLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN GİDEBİLİR SATICI İLE DİREK GÖRÜŞEREK UYGUN FİYATLARA ALABİLİRSİNİZ


    BU LİNKTEN SİTEYE GİDEBİLİRSİNİZ www.zebramo.com


    BU LİNKTEN VİTRİNİME GİDEBİLİRSİNİZ https://zebramo.com/showcases/37


    DİPNOT: VİTRİN ÜSTÜNDEN GİDERSENİZ SEVİNİRİM

    DİPNOT 2 : ALIŞVERİŞ YAPMAK İÇİN İÇİN SİTEYE ÜYE OLMAK ZORUNDASINIZ SADECE E POSTA İSTİYOR

  • bu da zebramo reklami


    oyunlara donersek
    insan onceki insanlarin fikirlerini ilerletir aslinda kendi fikri yoktur.



    bir zamanlar 18 wheeler american pro trucker vardi mudrunner oldu simdi snow runner.

    bu oyunlar ayni zamanda oyunlarin gelisimini bize en iyi gosterenler






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 20 Ocak 2021; 23:40:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Wheels Of Steel Haulin

    Ne oynardık be


    silinsin
    silinsin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 21 Ocak 2021; 22:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu millet ne kadar akıllı yav?Super Nintendo almaya niyetlendim zebramodan ilanlara baktım, hepsini ayrı ayrı satıyorlar.Kolsuz, kablosuz sadece konsol 324 lira!

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.