Şimdi Ara

Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MS kıvırmaya devam ediyorEski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir 


    Microsoft, eski nesil işlemciye sahip sistemlerin Windows 11’e geçiş yapmasını engellemeyebilir.



    Windows 11 sürümünü kullanıma sunmaya başlamıştı. Dağıtımın başlamasına sayılı günler kala eski nesil işlemciye sahip olanların aklında halen soru işaretleri oluşmaya devam ediyor.


    Birkaç gün önce yayınlanan Windows 11 uyumluluk kontrol aracı, sistemlerin Windows 11’e hazır olup olmadığını kolayca görmemizi sağlıyor. Ancak bu güncel araç halen bazı açılardan yanıltıcı olabilir.


    7. nesil Core i7 işlemcili bir masaüstü oyun bilgisayarına Windows 11 yüklenmesine rağmen bu yazılım halen uyumluluk sorunu gösteriyor. Halbuki uyumluluk aracının uyarısını gösteren bu ekran görüntüsü, Windows 11 işletim sistemi kullanılarak alındı ve finalden önceki beta sürüm çalışıyordu.


    Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir

    Görünüşe bakılırsa Microsoft, eski CPU’lara sahip bilgisayarların Windows 11’i yüklemesini engellemeyecek. Redmond devi, bunun yerine ileride yaşanacak olası sorunlara karşılık güvenlik güncellemeleri veya diğer Windows güncellemelerini reddetme hakkını saklı tutuyor. Yani güncelleme sırasında hemen aşağıdaki gibi bir uyarıyı onaylamak yeterli olabilir.


    Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir

    Insider’lar için 5 Ekim’de çıkacak nihai Uzun lafın kısası, TPM 2.0 ve Secure Boot (Güvenli Önyükleme) özelliği bulunan sistemlere Windows 11 yüklemek pek zor olmayacak gibi görünüyor.








  • Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay OlabilirBurakyoutube
    Bill Gates, Allah seni kahretsin Bill Gates, sen de yargılanacaksın !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=uMTpV_jB9is

    Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir 

  • BJK kullanıcısına yanıt

    Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir Eski Bilgisayarlara Windows 11 Kurmak Beklenenden Kolay Olabilir 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.