Şimdi Ara

ESK-erdek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eskişehirden erdek yoluna gideceğim arkaşlar nasipse
    klasik başlık konusunda aracımda nerelere bakmalıyım diye bir sorum yok
    yol güzergahı arasında tavsiye edebileceğiniz şurayada uğramalısın diyebileceğiniz görülmesi gereken yerler arıyorum
    yemek konaklama yol üstünde dikkat etmem gereken nokta varsa tavsiyeizi istiyorum sizlerden giden görenler vardır muhakkak
    orta düzey bir bütçe ile çıkacağım öneriler onagöre olursa



  • Karacabeyde soğan halindeki sac kavurmacıya mutlaka uğra yol belli zaten bozüyük-inegöl-bursa-karacabey-bandırma-erdek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta oraları gezdim daha, kapıdağ yarımadasını mutlaka dolaş tamamını, çok güzel koylar var manzara harika panoromik , rüzgar gülleri falan var çok çok güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rosso Scuderia

    Karacabeyde soğan halindeki sac kavurmacıya mutlaka uğra yol belli zaten bozüyük-inegöl-bursa-karacabey-bandırma-erdek

    teşekkürler hocam uğrayacağım muhakkak :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pro-black

    bu hafta oraları gezdim daha, kapıdağ yarımadasını mutlaka dolaş tamamını, çok güzel koylar var manzara harika panoromik , rüzgar gülleri falan var çok çok güzel.

    avşa adası var hocam birde heralde oraya gitme imkanınız oldumu nasıl ulaşım ne kadar vs bide plaj olarak ne taraf uygun sizce
  • Bursa-Karacabey arasında gölyazı (apolyont) var . ana yoldan içeri girmeniz gerek tabelalar var yaklaşık bursa çıkışından 40 Km sonra. göl kenarında çınarların altında çay içip dinlenin müthiş huzurlu bir yer. acıktıysanız taze balık özellikle turna balığını deneyin incir zamanı da geldi kara inciri deneyin. fiyatlar çok makül . çay 50 Kr balık adam başı 15 TL civarı . gün batımı şahane olur fotoğraf çekmeyi seviyorsanız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: usb

    Bursa-Karacabey arasında gölyazı (apolyont) var . ana yoldan içeri girmeniz gerek tabelalar var yaklaşık bursa çıkışından 40 Km sonra. göl kenarında çınarların altında çay içip dinlenin müthiş huzurlu bir yer. acıktıysanız taze balık özellikle turna balığını deneyin incir zamanı da geldi kara inciri deneyin. fiyatlar çok makül . çay 50 Kr balık adam başı 15 TL civarı . gün batımı şahane olur fotoğraf çekmeyi seviyorsanız.

    fiyatlar gayet uygunmuş hocam teşekkürler giderken saç kavurma dönerken balık yicez anlaşılan :)
    yol durumlarında bir kalabalık ve ya dikkat etmem gereken yerler var mıdır
  • Bursa Nilüfer ve bursa çıkışlarında eds var, Karacabey bursa yolunda radar vardır hem geçici hem çevirme olarak. Uluabat köprüsü sonrası kamyon ve tır çok olur park etmiş ve yola çıkış yapan halde. Uluabat köprüsüne yavaşlarak ve kontrollü girin Uluabat çıkışında Sütaş fabrikası önünde ışıklar var. Birde Karacabey de dikkatli olun bazen kamyonlar direkt yola atlıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

    quote:

    Orijinalden alıntı: pro-black

    bu hafta oraları gezdim daha, kapıdağ yarımadasını mutlaka dolaş tamamını, çok güzel koylar var manzara harika panoromik , rüzgar gülleri falan var çok çok güzel.

    avşa adası var hocam birde heralde oraya gitme imkanınız oldumu nasıl ulaşım ne kadar vs bide plaj olarak ne taraf uygun sizce

    Avşa adasina turlar vardi ama gidemedim. Suan mobildeyim pc ye gecince size cektigim fotograflari atarim kapidag yarimadasini cekerken yakaladigim.

    Plaj meselesine gelince, gozunuze kestirdiginiz her yerde denize girebilirsiniz. En sakin yeri benim bildgim erdegin girisideki Duzler Mevkii dir, Erdek merkeze gelmeden yolun solunda kalan plajlar yani nispeten sessiz ve sakindr denizi temizdir şise su gibi resmen :D

    Bunun disinda Erdegin koyleri Ocaklar Narli İlhanli buralarda plajlar var buralarda da girebilirsiniz denize.

    Kapidag yarimadasini dolasirsaniz yol kenarlarinda park halinde arabalar goreceksiniz toprak yolun kenarinda o zaman anlayin ki heme alt tarafta guzel bir koy var sizde girin kacirmayin iste o zaman.

    Yol hakkinda Eskisehir den İnegole kadar bi sorunla karsilasmazsinz, inegolu gecince Yesil Tabelalarla cevre yoluna yonlendirir sizi Otoban kalitesinde bir yol orasi radar falan oldguna hic sahit olmadim sizi Bursa nin dogu girisinden Bati cikisina goturur. Bunun disinda birde hic yoldan ayrilmadan Mavi Balikesir - İzmir tabelalarini takip ederek sehir merkezinden gecebilirsiniz. Bu yol cevre yoluna gore daha kisadir ama hiz kontrolleri uygulanir EDS lerle.

    Karacabey - Bandirma sapagina gelmeden kamyonlarin yogun oldugu bir yer var orada dilkatli olmanizi onerrim.

    Birde Bandrma sapagindan girince Karacabey icinde trafik isiklari var 3-4 tane kadar ayni sekilde Bandrma da var 2-3 tane onlara dikkat edin.

    Donus istikametinde Apolyont Gölü ve Golyazi Koyunu mutlaka gorun, hatta gunesi burada batirin, seyrine doyum olmaz, cok guzel kareler cikar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: usb

    Bursa Nilüfer ve bursa çıkışlarında eds var, Karacabey bursa yolunda radar vardır hem geçici hem çevirme olarak. Uluabat köprüsü sonrası kamyon ve tır çok olur park etmiş ve yola çıkış yapan halde. Uluabat köprüsüne yavaşlarak ve kontrollü girin Uluabat çıkışında Sütaş fabrikası önünde ışıklar var. Birde Karacabey de dikkatli olun bazen kamyonlar direkt yola atlıyor.

    teşekkürler hocam not alıcam bulunan mevkileri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.