Şimdi Ara

Eşit Ağırlıkta 1657.lik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
32
Favori
8.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exodia474 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

    tarih sbsi boş zamanlarında çözebilirsin, eğitim vadisi fasikülleri önerimdir. Denemeler daha verimli oluyor ama, ardından deneme çözmeyi unutma


    konuları ise bi hoca eşliğinde bitirebilirsin, onun için de Selami Yalçın iyi bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 20 Temmuz 2019; 21:18:24 >
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun hocam tavsiyeler için tercihler için hangi bölüm istiyorsunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Exodia474 E kullanıcısına yanıt
    Ne demek. Boğaziçi YBS galiba hocam, hala emin değilim ama.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Dershaneye gittiniz mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de bahsettiğiniz vasıfsız orta seviye Anadolu liselerinden birindeyim. 9. sınıftaki hocalarımın bazılarını bile hatırlamıyorum, şöyle söyleyeyim 9. sınıfım o kadar boştu ki lise hayatımda böyle bir sene yaşanmamış gibi sayabiliriz. Ortalama 74'tü. 10. sınıf 9'un 5'te 1'i kadar falan kötü geçti, daha iyi bir siniftaydim ve kafama göre bir kaç sınava (sevdiğim dersler, yani matematik ^_^) çalışarak nispeten iyi bir ortalama yaptım, 88. 11. sınıfım da 10. sınıftan farklı olarak sadece kafama göre bir kaç sınava çalışmadım, tüm alan derslerime çalıştım (sayisalim, yine sınav haftası son gün çalışıyordum ama çalışıyordum en azından ^_^). 11 ortalamam 90 geldi. 11. sınıf temelim çok iyi değil, tek şansım matematiğimi iyi tuttum, bir kaç tekrarla çok rahat 11 mat konularını hallederim. TYT'de matematik ve Türkçem şu ana göre iyi bence (25-35 net arası) tek eksigim 9-10. sınıflardan dolayı fen.

    Bu kadar şeyi neden yazdığımı sorarsanız, önemli konuda fikrinizi almadan önce size gerekli içerik bilgisini vereyim dedim. Size sorum açığa geçmek hakkında. Ben bireysel olarak okuldaki eğitiminden 10-20 kat daha fazla verim alıyorum. Dersleri tekrar etmediğim için okuldan hiç bir şey öğrenmedim bu sene mesela. Fakat matematiği çok sevdiğim için sınav günlerinden 2 gün önce çalıştım ve 99 ortalama yaptım. Hiç soru bankası çözmeden, not tutmadan yapıyordum bunları üstelik. Her neyse, bana katkısı olmadigini düşündüğüm okulumda eğitimime devam mı edeyim, yoksa açığa mı geçeyim? Forumdaki mezunlar çok başarılı ve açığa kalırsam 12. sınıfın mezunmuşum gibi geçmesinin çok yararlı olacağını düşünüyorum. Buraya kadar okuduysaniz minnettarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harvey Specter. -- 18 Ekim 2019; 19:17:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Anladım durumunuzu hocam, benziyoruz birbirimize

    Hocam eğer bir hedefiniz varsa, bir amaç uğruna çalışacaksanız sene içinde zaten kolay kolay salmazsınız dersleri. Üstüne bireysel olarak daha iyi çalıştığınızı söylemişsiniz, bence açık liseye geçmek sizi de memnun eder. Ailenizin durumu önemli bu konuda. Aileler açığa geçenleri, açık lisedekileri bildiğiniz "it kopuk" zannediyor. Dolayısıyla ailenin bu konuya olumlu bakması sağlanmalı, benim birçok arkadaşım son sene açığa aileleri yüzünden geçemedikleri için pişman maalesef. Şansıma babam öğretmen, halimden anladı ve sorun çıkarmadı hatta destekledi.

    Açık liseye geçmek gerçekten çok avantajlı. Oyun oynamayı seven birisiyseniz gün içinde bir sürü vaktiniz oluyor oynamak için. Veya başka hobilerinizden vazgeçmek zorunda değilsiniz bir sene boyunca. Ben fitness'ı yaza bıraktığım için pişmanım mesela, sene içinde bol bol vaktim oldu açık lise sağ olsun. Sınavları da çok kolay zaten, zorunlu dersleri verip mezun olacaksınız. Sınavdan önce 1 hafta ayırsanız yeterli, o da hepsinden 100 alacağım diyorsanız. Ben son üç gün çalıştım ve din hariç (o 85), hepsinden 95-100 civarı not aldım. Tabii salmamak lazım, arkadaşım ingilizceden geçemedi ve yazın da girdi sınava

    İstediğin soruyu sorabilir, istediğini yazabilirsin hocam. Ben okurum, yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince; sıkıntı yok.




  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Hızlandırmasına gittim ağustos ayında, okul başladığında iki üç ay gidip bıraktım. Sadece töderlere ve bir iki kere radikal denemesine gittim.
  • Sene boyunca forumda dostum olarak gördüğüm 2 kişiden biriydin joey başarın beni çok mutlu etti hakettiğini aldın sonunda tebrik eder başarılarının devamını dilerim canım kardeşim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kimanuel kullanıcısına yanıt
    Sen de aynı şekilde adamın dibisin kanki. Dersten soğarken son dakika geri bağladınız Ross ile

    Çok sağ ol, sana da başarılar dilerim kardeşim.
  • tebrik ederim
  • bounmatematik B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Tavır ve yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. Bir kaç dakikanizi ayirarak bu yazdıklarınızın bana ne kadar yardımcı olduğunu anlayamazsiniz diyecegim, ama siz de bu yollardan geçmişsiniz Son paragrafa hitaben soruyorum, bir kaç sorum var kabul ederseniz özelden sorabilir miyim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim hocam. Tabii ki.
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi üni hangi bölümü kazandınız?
  • tam olarak bu netler nasip olur mu be
  • Hocam açık lise olayını çok güzel anlatmışsınız. Bu sene ben de 12 ye geçtim sene başından %2 lik bir liseden geçtim aole çok memnunum arkadaşlarım yorulduk şuydu buydu diye sızlanırken tam gaz devam ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @sonmohikan oturanboğa Reis demiş
    Boğaziçi - Ybs
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam üniversite hayatında başarılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.