Şimdi Ara

Eşit ağırlık hk. tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu yıl eşit ağırlıktan sınava girmeyi düşünüyorum. edebiyat tarih coğrafya hakkında hiç temelim yok mat ve geo fena değil temelim var. sizce sadece sözel dersler için dershaneye gitmeli miyim ? veya online platformlardan ücretli ücretsiz konu anlatan hoca da önerebilirsiniz? düşüncelerinizi merak ediyorum.




  • tarih için celal şengör izle biraz alışmak için, edebiyat için aynı kanalda bi hoca var onu izle soru çözüm videosu yapıyodu sanırım, öyle youtube videosu izler gibi izle olayı anla biraz sonra ders gibi çalışırsın.

    Tarih için ramazan yetgin izleyerek not al, edebiyat için de limit el kitabı kullan, video izlemek istersen kampüs kanalından başka kanala bakma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece sözel dersler içinse dershaneyi kesinlikle kesinlikle kesinlikle önermem. Genelde not falan dağıtıp ezberletiyorlar e bu zaten senin evde de yapabileceğin bir şey. Youtubedan alacağın verim kat kat daha fazla olur dershaneden. Coğrafya için yavuz tuna, tarih için ramazan yetgin edebiyat içinse yine kadir gümüşe bakabilirsin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.