Şimdi Ara

“Eşinle başbaşa görüşmek gerekiyor boş odanız var mı?”Cinci hoca tutuklandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7F946B81C

    Allah tarafından helak edilmesi gerekiyor en doğrusu bu

    Alıntıları Göster

    Sen hep boyle kivirir misin?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DooD_Rox

    Sen hep boyle kivirir misin?



    Alıntıları Göster
    Sadece müslüman değilki hristiyan yahudilerinde helak olması lazım, insanlara en büyük cezayı Allah verir.

    Ne kıvıracam elimde olsa tüm dünyayı katledebilsem yine istemem, Allah’ın gazabı her zaman daha acılı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz bir müslüman olarak beni çok rahatsız etti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperturgutb

    Yorumunuz bir müslüman olarak beni çok rahatsız etti
    Vallaha müslümanlarda, bir müslüman olarak beni rahatsız ediyor, zina bunlarda iftira bunlarda gıybet bunlarda zulm bunlarda cinayet bunlarda tecavüz bunlarda katletme bunlarda yalan bunlarda aldatma bunlarda, zoofili bunlarda pedofili bunlarda.

    Şahıslar beni ilgilendirmez, ben dinime bakarım bunlar dinimi kirletiyor.


    Ya kendilerine çeki düzen verip tövbe etsinler, yada çekip gitsinler islamdan, bunları yapıp Allahın yapma etme eyleme dediğini yapıp müslüman olunmuyor.

    Müslüman kadınların hepsi kucaktan kucağa geziyor bekaret diye birşey kalmadı, erkekler elalemin karısını kızını kovalıyor.

    Bunlar benim din kardeşim değil bu insanlar islamda değil zaten, daha bir kere zina etmedim kimsenin karısına kızına iş atmadım.

    Kusura bakma gerçekler bunlar.

    Müslümanların kendini düzeltip tövbe etmek kendi ellerinde, ama edeceklerini sanmıyorum, Allah helak ederse tövbe ederler Allahta helak etmiyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nekadar üzücü olsada söylediklerinize katılıyorum, sözde müslümanlık var bu toplumda ancak, azınlık belki vardır ama çoğunluk sıkınıtılı buna kendimi de dahil edebilirim,dünya hevesi çok fazla, gerçek müslümanlığı mağlesef yaşamıyoruz, yaşayamıyoruz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaxPayne87

    Bırak arkadaşım hayvan terli yemez.
    Müslümanım diyip müslümanlara bu kadar düşmanlık yapmak abesle iştigal.
    Baydı artık ateistlerin her konuda müslümanlara, islamiyete saldırmaları.Şu forumda yaptığınız hakaretlerin saldırıların binde % 1 reelde yapamiyorsunuz. Anca sanal dünyada şovunuzu yaparsiniz onuda biz yemeyiz.
    Allah ilim irfan versin ıslah etsin...
    Bir nazi subayı nazileri sevmek zorunda mı?

    Ataizm ile alakam yok Rabbime şükür Müslümanım, kusura bakma sizler gibi fanus içinde yaşamıyorum kalıp kıramama bir bir duygum yok.

    Neyse odur bende ahlaklı müslüman gördükte biz mi böyle davrandık?

    Ayrıca pislik yapanların müslüman olduğunu nerden çıkardın?

    Zina eden hak yiyen aldatan yaşan söyleyen bunu ısrarla yapan tövbe etmeyen müslüman olmuyor, az youtube izle zina edenlerin bir çoğu imansız gidiyor öbür tarafa, zaten Rabbimde zina edenlerin canını imansız alsın sonsuza dek çıkamasınlar cehennemden 🤲

    Boş yapma, müslüman kardeş falan bilmem ben, şahısa bakarım Allahın emir ve yasaklarına uyuyor mu yumuşak huylu mu dürüst mü zina ediyormu zina peşinde koşturuyormu? Bunları yapmıyorsa müslüman kardeşimdir başımın üstünde yeri var, yoksa her haltı yiyip onun bunun bekaretini alıp cuma ve oruç müslümanı ise müslüman demem o kişiye, zaten bu insanlar tövbe etmediği için hatta devam etttiği için imansız gidiyor, Rabbimde imansız alsın bunların canlarını 🤲

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    Nekadar üzücü olsada söylediklerinize katılıyorum, sözde müslümanlık var bu toplumda ancak, azınlık belki vardır ama çoğunluk sıkınıtılı buna kendimi de dahil edebilirim,dünya hevesi çok fazla, gerçek müslümanlığı mağlesef yaşamıyoruz, yaşayamıyoruz.

    Beni anlamışsın müslümanların günümüz yaşayış şekline çok üzülüyorum kendileri bile benim kadar düşünüp üzülmüyordur buna eminim, ben hiçbir müslümanın cehennemin 1. Katının altına inmesini istemem ama müslümanlar 7. Kata inecem ve orada kalacam diye elinden geleni ardına koymuyor.

    Ben ne yapayım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din Kurumlarına Bu Kadar Ödenek ve Yetki Verilirse


    Gelinen Nokta Yukarıdakinin Aynısı Olur

  • bu her nekadar kabul etmek istemesemde sanırım insan fıtratından öteye geliyor, insanlara rahatlık yaramıyor, nefsimizi köreltemiyoruz buna ülkeye senelerdir empoze edilmeye çalışılan batı hayranlığıda eklendiği zaman mağlesef durum bu hale geldi. ben birde son 20 yıldırki teknolojik gelişmelere de bağlıyorum, sefalet çeken ailelerimiz, kendileri gibi olmasın die çocuklarını çok şımartıp ellerine herşeyi verdiler buna kendimide dahil ediyorum, doğal olarak doyumsuz ve memnun olmayan bir toplum meydana geldi, yaşı büyük ama hala büyüyememiş sadece dünyanın sosyal medyadan ibaret olduğunu sanan bir toplum. teknoloji uzun zamandır toplum yararına değil toplum zararına kullanılan bir araç olarak dünyada yaygınlaştı.


    bugün gerçekten müslüman bir toplum şunaki dünya düzeninin hiçbir şekilde işine gelmez, çünkü yardımlaşma, hak adalet,dünyaya duyarlı olmak bitakım kesimin işine gelmiyor, kaos ortamı işine geldiği için basın tv ve sosyal medya hep özenti hayatları ön plana çıkarıyor, insanları yanlızlaştırıyor.

  • Bildiğim kadarıyla gerçek islam bu değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LeonEyes

    bu her nekadar kabul etmek istemesemde sanırım insan fıtratından öteye geliyor, insanlara rahatlık yaramıyor, nefsimizi köreltemiyoruz buna ülkeye senelerdir empoze edilmeye çalışılan batı hayranlığıda eklendiği zaman mağlesef durum bu hale geldi. ben birde son 20 yıldırki teknolojik gelişmelere de bağlıyorum, sefalet çeken ailelerimiz, kendileri gibi olmasın die çocuklarını çok şımartıp ellerine herşeyi verdiler buna kendimide dahil ediyorum, doğal olarak doyumsuz ve memnun olmayan bir toplum meydana geldi, yaşı büyük ama hala büyüyememiş sadece dünyanın sosyal medyadan ibaret olduğunu sanan bir toplum. teknoloji uzun zamandır toplum yararına değil toplum zararına kullanılan bir araç olarak dünyada yaygınlaştı.


    bugün gerçekten müslüman bir toplum şunaki dünya düzeninin hiçbir şekilde işine gelmez, çünkü yardımlaşma, hak adalet,dünyaya duyarlı olmak bitakım kesimin işine gelmiyor, kaos ortamı işine geldiği için basın tv ve sosyal medya hep özenti hayatları ön plana çıkarıyor, insanları yanlızlaştırıyor.

    Hocam sosyal medya ve diziler bu ülkeyi çok bozdu, düzeleceğine dair ümidim kalmadı bu saatten sonra Rabbim devreye girip belli oranda helak edecek sonra insanlar korku buhran ve dehşet içinde tövbe edecek sonra düzelecek, başka hiçbir şekilde düzeleceğine inanmıyorum, ikamet ettiğim yerin tepesinde zifiri karanlığa hergün arabalar gidiyor içindr bir erkek bir kız yada iki erkek bir kız ellerinde bira zifiri karanlığa doğru gidiyorlar ne yaptıkları belli.

    Berberimin bir müşterisi 17 yaşında genç, berbere demiş abi her hafta başka kızla yatıyorum ortalama 100 kızla yattım ve birinin bekaretini alamadım kızlarda 15-17 arasında demiş.

    Düşün işte insanların durumu bu.

    Bu sence düzelir mi?

    Yada düzelse ne olur yaşanan yaşanmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cinci hocalar, tarikatler erkeklerin eşlerini başkalarına ikram etmesi için var.

  • Mal lan bu ülke insan inandığı dinin kitabını okur bir kere

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PyroSemi

    Mal lan bu ülke insan inandığı dinin kitabını okur bir kere
    Haftada bir iki rekat kılıyorlar, yılda bir ay oruç tutuyorlar güç bela yanında su iç bıçak çekerler, sonra sanırlar ki en iyi Müslüman biziz biz ümmetiz Peygamber yolundayız yılda 78 gün ibadet yapıyorlar oruç ve cuma olarak, onuda milletinde Allahında burnundan getiriyorlar, 78 günlük ibadet dışında, zinası var elalemin karısının kızınına koşturup düşürmeya çalışma var, o şöyle bu böyle diye iftira atan gıybet eden var, hayvana kadına bebeğe çocuğa tecavüz eden var, insanlara kadınlara hayvanlara zulm eden var karısını eşini dostunu aldatan yalan söyleyen dolandıran var, halkın %95’i kibirden geçilmiyor.

    Kuran okuma yok hadi okumazsın ama Allahın emir ve yasaklarını bilmen %100 şart 2 emirini yerine getirirsin oruç ve cuma yasak dediği herşeyi ısrarla yaparsın, sonra biz müslümanız.

    Domuz eti getirirsin bıçak çeker, eskorta gidelim dersin senden önce ayakkabılarını giyer kaldı ki zina domuz etinden bin kat daha günah.

    Birader okumamışın kültürsüz kitlelerin, müslüman hristiyan yahudi olmaya hakkı yok.

    Daha yazmayım artık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitle böyle olunca, adamlar da her türlü istifade ediyor:


    https://www.cnnturk.com/amp/magazin/ecem-karaagaci-sana-enerji-yuklemesi-yapacagim-deyip-istismar-etmisti-yeni-gelisme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada Hocamız üç harflileri,üç harfli uzvuyla çıkarıyor ama herkes yanlış anlamış...

  • https://m.haber7.com/guncel/haber/3013240-istanbulda-hoca-kiligindaki-pkk-sempatizani-sapik-tutuklandi

    Dün twitter da ne kadar hdp li hesap varsa bu sözde hoca üzerinden deli gibi twit atıyordu. Sonra sözde hocanın bu fotoğrafları (pkk ve apo posteri onunde - şimdi sırf link haber 7 diye bakmayan olur ) ortaya çıkınca bir anda durdular.

    Peki bu sözcü gazetesi tüm ülke bu fotoğrafları gördüğü halde neden hiç bahsini etmiyor?

    Yakın zamanda yine buna benzer sözde hoca rezilliği çıkmış ve onun da oda tv ve bazı muhalif siyasiler ile fotografları ortaya çıkmıştı.

    Tabi bir de algıyı ortaya atanlar nedense hiç vazgeçmiyor. Kactanesi oltaya takılır ise kardır diye düşünüyorlar heralde.

    Son olarak eskiden müslüm gündüz aczmendiler gibi örnekleriyle yaptıkları tiyatroyu bugün de yapabileceklerini düşünüyorlar ama şunu unutuyorlar. Artık hiç bir şey gizli kalmıyor.

    Ama ne kadar olsa da konudaki yorumlara bakınca oltaya takılan illaki oluyor demekki.

    Ne diyelim bizdeki bir kesim önüne ne konursa yemeye alışkın. Biz de afiyet olsun diyelim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makarnacı321 -- 14 Eylül 2020; 17:19:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadaş bence adamı tutuklamasınlar. Hala bunlara inanan varsa üfürükçü de, çıkıkçı da, hocayım diyen de, mehdiyim diyen de bunu kullanır.


    Ulan kadın doğum doktoru profesyonel biri erkek olduğu zaman arıza çıkaran kocalar nasıl oluyor da hocayla aynı odaya kapatabiliyor.

  • Niye tutuklandı. Alan memnun veren memnun arkadaşım. 18 yaşından büyüklerse hiç sorun değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin berberin müşterisi dediyse tamam ya.


    Bir sana bakmıyor kimse işte 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.