Şimdi Ara

Eshot'taki değişiklik.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karşıyaka'dan Bornova ve Buca seferleri kaldırılmış gözüküyor,indi bindi yapılacak.Otobüslerin yükünü diğer toplu taşım araçlarına kaydırmak istiyorlar sanırım.

    29.06.2014 Tarihinden itibaren geçerli olan otobüs hareket saatleri ve güzergahlar

    İzmir ESHOT'un 29 Haziran'daki Hat Revizyonu


    Hiçbir partinin şakşakçılığını,dalkavukluğunu yapmam: Bunu siyaset,parti,İzmir...vs laf ebeliğine döndürülmesin diye yazdım.



  • Allah belalarını versin.Alsancaktan üçyola gitmek için 2 araç değiştireceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Allah belalarını versin.Alsancaktan üçyola gitmek için 2 araç değiştireceğim.

    İzbana bin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metroya izbana yonlendirmek istemislerde aksam saatleri metro zaman zaman yetersiz kalabilir diye dusunuyorum.Sefer sayisini arttirmalari lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfredo Kalınski


    quote:

    Orijinalden alıntı: Indigo

    Allah belalarını versin.Alsancaktan üçyola gitmek için 2 araç değiştireceğim.

    İzbana bin

    Bu zımbırtıyı savunmayın.Evden izbana git 15 dakika sonra metroya bin saçmalığa bak.Önceden tek otobüsle giderdik.
    Hem bu izban önceden boş mu giderdi ki tüm yükü buna verdiler? Delikanlıysa bu uygulamayı seçimden önce yapsaydı da bakalım oy verecek miydim?
  • Aynen öyle ben de üçyolda oturuyorum şimdi otobus beklesem 2 aktarma yapıcam. Eğer metroya binsem oradan izbanı 1 durak için minimum 15 dakika bekleyeceğim. İşe gidenler sıyırmıstır şu 3-4 gündür.
  • karşıyaka anadolu lisesinde okuduğum zamanlar (2001-2005) okul çıkışı karşıyaka otobüsü beklerdik, 10 tane gümrük otobüsü gelse 1 tane karşıyaka otobüsü gelirdi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Esgun

    Aynen öyle ben de üçyolda oturuyorum şimdi otobus beklesem 2 aktarma yapıcam. Eğer metroya binsem oradan izbanı 1 durak için minimum 15 dakika bekleyeceğim. İşe gidenler sıyırmıstır şu 3-4 gündür.

    Yakında o halkapınar aktarma köprüsü çöker.Sanki metro, izban bomboş gidiyormuş gibi tüm yükü bunlara verdiler.İzmirde otobüsten başka düzgün çalışan araç yoktu o bile tıklım tıklım giderdi.
    Bir de yollardan otobüsleri çekince trafik boş diye övünüyorlar.Gerizekalılar metro yapıyoruz diye hataydaki inönü caddesini daraltmışlar tek şeritli mahalle yoluna benzemiş.
  • Aktarma ile trafik rahatladı araç ile çok rahat gidebiliyorum ama gel gelelim otobüs ile gitmek eskisine oranla 2 kat fazla zaman kaybettiriyor. Özellikle karşıyaka - bornova , karşıyaka - buca , karşıyaka - hatay tarafı için.
  • İzban'ı sevemedim ben bir türlü.

    Bir keresinde Aliağa'dan dönüyorduk;alakasız bir yerde bozuldu İzban,sigortası atmış gibi elektrik gitti karanlık,haliyle gidemiyorsun olduğun yerde kala kalıyorsun,inmek istesen inemezsin,insen ne yapacaksın absürt yerde bozulmuş karanlıkta öyle,İzban'ı kullanan makinistin koşuşturmasını izlemekten başka yapacağın bir şey yok.Bir 30 dk. kadar öyle bekledi sonra düzeldi ve yola devam edildi.

    İnenlere yol verin deniliyor yok,adamlar(!) savaşa gider gibi saldırıyor içeri girmek için kaçıyor sanki.

    Bir sabah (sabah tıklım tıklım oluyor) açgözlünün biri benim arkamdan hızlıca beni geçip,içeri dalmıştı bende o uyanığın yüzünden binememiştim. (inen yok binme esnasında)
  • Bizim burada ne kadar hat varsa kaldırmışlar. 1 otobüs ile gideceğim yere 3 aktarma yapmam lazım. Bu nasıl bir mantık neyin kafasını yaşıyor bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde uzun yol otobüslerini kaldırıp sefer sayıları arttırılıcaktı ama olay öyle olmadı. Normalde 13 dakikada bir otobüs geçen duraktan 4 dakikada bir otobüs geçicekti böylece otobüs beklenmiyecek aktarma yapılarak gidilecekti. Ama adamlar öyle bir yaptıki artık 15 dk da bir otobüs geçiyor hemde mecburi aktarma yapmak zorunda kalıyoruz.
  • İzmirin benim için tek güzelliği ulaşimi idi. Şimdi hiçbir şeye benzemiyor koca köy gözümde. Otobüslerden ne istediniz şuncacik yere 2 vesait yapacağız. Allah belanizi versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.