Şimdi Ara

Esenler Otogar'dan Beylikdüzü (TÜYAP)'a En Kolay Nasıl Giderim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
32.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben Lüleburgaz'da oturuyorum. Yarın GameX oyun fuarı nedeniyle Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanına gitmem gerekiyor. İstanbul hakkında pek bilgim yok. Esenler Otogar'dan Beylikdüzü TÜYAP'a en kolay yoldan(taksi dışında) nasıl gidebilirim? Detaylı şekilde anlatırsanız sevinirim.



  • Merhaba geldigin firmanin servisi olabilir onunla herhangi bir metrobus duraginda inip metrobusle Tuyap'a gecebilirsin. Tuyap en son duraktir. Binmen gereken metrobus hatti BZ olursa daha pratik olur senin icin.



    Ya da otogardan metroya binip Sirinevler'de inip yine metrobuse binebilirsin. Servisin kalkmasine zaman varsa trafikte de beklemek istemiyorum servisi cekemem dersen ilkini oneririm.



    Gecmis olsun/kolay gelsin/Allah yardimcin olsun/kazan mubarek olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esenler Otogardan metroya binip Merter durağında ineceksin ve oradan metrobüse geçip Beylikdüzü Son Durakta ineceksin. Trakyadan gelen biri için çok vakit kaybı olur Edirneden Beylikdüzüne gelen araçlar Lüleburgazda kipa ve otogarın oradan geçiyor diye biliyorum eğer yanlış bilmiyorsam en kolay öyle olur. Başka bir yok ise Pamukkalenin hadımköy durağında inince ücretsiz beylikdüzü servisi var bu da tercih edilebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metro ile şirinevlere git(metrobüse en kolay geçiş orada çünkü) 34 bz metrobüsüne bin beylikdüzünde in. Zaten yolun kenarında tüyap görürsün.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.