Şimdi Ara

Escape from Tarkov [ANA KONU] (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.197
Cevap
42
Favori
85.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun bır sekılde ogrenılır ya zaten zevklı olanda o ogrenme asaması degılmıdır ama bundan zıyade senın de dedıgın gıbı desync ve hile olayı gercekten can sıkıcı bır durum umarım bı an once hallederler

  • Sizce 10-20 level arası hangi armorlar ve hangi silahlar kullanılmalı ? Şuan 11 levelim.


    Çünkü iyi bir silahım olsa da armorum yetersiz olduğu için tek yiyorum. İyi armorum olsa bu sefer silahım ve mermilerim iyi olmazsa ben adamı vuramıyorum. Böyle bir kısır döngüye girdim.


    Görevleri yaparak ilerlemeye çalışıyorum ancak yukarda bahsettiğim dengesizlikten ötürü karşıma bir PMC çıktığında zorlanıyorum ve çoğu zaman ölüyorum. Bu durum da devamlı, aynı döngüye sokuyor oyunu. Bir yerde yanlış yapıyorum ancak nerede tam anlayamadım.


    Açıkçası şuan oyunda aim konusunda kendime çok fazla güvenmiyorum. Etliye sütlüye karışmadan görevleri yapmaya veya haritada loot yapıp bir yine aynı şekilde çıkmaya çalışıyorum. Ama dediğim gibi karşıma scav player veya PMS player çıktığı anda çok zorlanıyorum.


    Bu konuda ne yapmamı önerirsiniz ? Armoru iyi bir şey alırsam ve silahı da MP5 ayarında tutarsam bir şansım olabilir mi ?


    Bir de hideout konusu var. Şuana kadar 1.5m ruble biriktirebildim. O parayı yavaş yavaş hideout için harcamak mı gerekir ? Yoksa parayı elimde tutup biraz daha ilerledikten sonra mı hideout'a yönelmek gerekir ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquerr -- 20 Şubat 2021; 15:22:23 >




  • Bugüne özel %20 indirim var.


    Edit: Oyunu almaya kalktığımda %18'de VAT vergisi ve ödeme sistemi ücreti de eklendiğimde, indirimsiz oyundan daha pahalıya geliyor. Fiyata Türkiye için VAT eklemek neyin kafası anlamadım. Oyun yine 340 TL civarına çıkıyor güncel kur ile. Milleti iyi sirkeliyor bunlar anlaşılan. Artık steam'e filan çıkarsa alırız. Bu kadar enayiliğe gerek yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zibartan -- 23 Şubat 2021; 18:48:54 >
  • Bende bedava 2 ay bekledım ındırım olurda alırım dıe zaten ****de 313 tl dı 320 ye kendı sıtesınden aldım neyse.

  • jacquerr kullanıcısına yanıt

    Öncelikle hangi kaskı alırsan al tek yıyeceksın bunu bir kere bilerek oyna.Neden tek yıyeceksın anlatayım cunku oyunda playerların yanı pmclerın kullandıgı mermıler zırh delıcı mermılerın en kalıtelılerı.Zırh delıcı adı ustunde yanı kaskın vızorune veya kaskın orta kısmına gelen tek bır mermı olmen demek.Anca sansın varsa kaskın ust tepesıne gelırse kursun seker gıder.Bunun yerıne kafana hıcbırsey alma kask olarak 40lvl oldum kask kullanmadım herturlu kafadan tek yıyorsun cunku.

    Zırh olarak ıse redut(yesıl renklı) tavsıye ederım.Her raıde saglam sılah saglam kask saglam zırhla gırersen tek kursunla olme ıhtımalın var buda para kaybı demek.Oyunda once ekonomıyı menude yapacaksın.Dunya kadar sarjor alıp ustune ıclerını doldurup gırersen ekonomı yapamazsın.Bu oyunda para hersey demek.Paran yoksa gelısemezsın.Ben 20lvle kadar sırf tabanca oynadım ekonomı kasabılmek adına.Herkesın stratejısı farklıdır tabı kımısı full gırer kımısı mın load ıle gırer.Full gıren adamda tek yıyor sadece tabanca ıle gırende tek yıyor.Oyunun su ankı metasında kafayı tam koruyabılen bır kask ve vızor yok.


    Bı kere mp5 mıs mp7 mpx mıs falan bunları at kenara bır halta yaramazlar.Bak sana mın load max perf soyleyeyım.Oncelıkle 5.45x39mm mermı kullanan sılah kullanacaksın ve bunların en ucuzlarıda ak74m-n ve duz 74.Ortalama 25k cıvarı fıyatları.Bunun ıcıne ıgolnıkı basacaksın tek sarjor full dolu olacak.Yelegınede bır tane full sarjor alacaksın.Guvenlı konteynırada 60 tane ıgolnık koyacaksın.Zırhınıda 6B23-1 alacaksın mısgıbı f/p kralı load sana.Yelegınıde ortalama al bırsey canta alma.Oyunda satıp paraya cevırecegın seyler susturucular ve durbunler.Dıgerlerı yanı takas esyalarını satamazsın yanı satarsında neredeyse hepsını kullanıyorsun o yuzden satma onları.Once para lazım bol bol sılah, sılah eklentısı bul ve cıkar sonra fleamarkette sat.Once butcenı topla sonra rahat rahat ıstedıgın loadu yaparsın.

    Hadı kolay gele





  • WARTIME kullanıcısına yanıt

    bosslarla işi yoksa hunter + 5x3 m61 tüm raid için yeterli bence

  • Selam Silah Arkadaşlarımız,


    Yıllardır Sea of Thieves için kullanılan discord'umuzu genel oyun sunucusu ancak Tarkov ağırlıklı bir sunucuya dönüştürme kararı aldık. Aramıza katılmak isteyenleri bekliyoruz ancak tek bir ricamız olarak Blackwake oyununa destek olunmasını bekliyoruz. Sunucuya malesef mülakat ile insan alıyoruz . "Bro naaaber" diye gelen arkadaşlar alınmayacaktır, Mülakatta eğitim yaş baza alınarak sohbet edilecektir. Katılmak isteyen arkadaşlar için linki bırakıyorum buraya. Saygı ve sevgilerimle... İyi oyunlar dilerim.


    https://discord.com/invite/8S6EZjCKYR




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerLawyer -- 25 Şubat 2021; 9:53:45 >
  • Arkdaşlar merhaba sürekli "downloaded file checksum does not match" hatası alıyorum. Yükleme bitiyor, dosyaları kontrol ediyor. Kontrol bittikten sonra bu hata geliyor. Sonra tekrardan yükleme gerekiyor. Yardımcı olacak var mı?

  • Bu standart hesap tam bır kanser stash de yer yok nasıl cozecem bunu 14 lvl ım para da yok dogru duzgun 1 2 kutu aldım ama kutarmıyor su yeleklerın ıcıne ıtem doldurup onlarıda cantalara bastım bu cantları bu sekılde ıcıne koyabılecem kutu varmı

  • kara57 K kullanıcısına yanıt

    Kalabalık yapan eşyaları eft nin wikisinden yazarak kontrol et görev eşyası ise satma. Tabi raidde bulunmuş eşya isteyebilir görevde. Bazı görevler fiziksel bitcoin veriyor onları da terapiste satarsan yaklaşık 650K gibi bir para veriyor onlarla lucky scav junkbox alırsan çok rahatlarsın.

  • ARISLCK kullanıcısına yanıt

    ole yapıyorum zaten scav box aldım sarjor mermı kutularını da aldım ama yok yer yok cantaların yeleklerın ıcı falan da dolu onları koyabılecem bı kutu yokmu oyunda

  • Oyun cok guzel ama bir eksiklik butun oyunu mahvediyor gozumde. Yapay zeka. Rezalet bir yapay zeka var oyunda. Satin almadan once server emulator ile son surumu denedim. Bu kadar guzel bir oyunu bu kadar salak bir yapay zekaya karsi oynayinca hicbir anlami kalmiyor. Iyi ki almamisim ama takipteyim yapay zeka gelisirse dusunulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara57 K kullanıcısına yanıt

    Gereksiz eşyaları sat hocam wikiden bakarak sat boşalt envanteri.

  • oyuna yeni başladım. takım arkadaşı aranıyor, tek girmek istemiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kara57

    Bu standart hesap tam bır kanser stash de yer yok nasıl cozecem bunu 14 lvl ım para da yok dogru duzgun 1 2 kutu aldım ama kutarmıyor su yeleklerın ıcıne ıtem doldurup onlarıda cantalara bastım bu cantları bu sekılde ıcıne koyabılecem kutu varmı

    Bu ilk wipe'ınız ise zorlanmanız normal. Neyin ne kadar gerekli ne kadar kıymetli olduğunu pek bilmediğiniz için stash çorbaya dönüyor. Benim 4. wipe'ım sanırım hala standart paket ile oynuyorum. 3000 saati geçti. Ki önceden hideout diye bir şey de yoktu yani stashimizi büyütemiyorduk. Ne aldıysak o şekilde oynuyorduk. Bol bol scav oynayın. En hızlı ve kolay para bence factory de. Canlı çıkarsanız 10 dakikada 300-400K para çıkarabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_F16 -- 9 Mart 2021; 1:23:7 >
  • Bir arkadaş rus versiyonu ile oynuyor. Bende denemek için ondan oynayacaktım bir süre. Araştırdığım kadarı ile rus versiyondan eu versiyona geçiş yapılabiliyormuş. Bu ücret ne kadar? 10 dolar yazanları gördüm fakat net birşey bulamadım, sadece usa den 10 dolar diyende var. Nedir bu işin aslı, zira Türkiyeden rus serverlarına pek tat vermez gibi.
  • zibartan kullanıcısına yanıt

    Ru versiyonu ile oynanıyor EUye geçmenize bir sebep yok serverları siz kendiniz seçebiliyorsunuz.

  • Hocam arkadaş sadece rus serverları var dedi? Ne anladık o zaman eu-rus farkından serverlar aynı ise.

  • CRAZY Hero kullanıcısına yanıt
    +1
  • zibartan kullanıcısına yanıt

    Hayır alakası yok sadece rus serverları falan.İsterseniz amerikadan alın ister EU ister rus serverları siz seçiyorsunuz oynamak istediğiniz.

  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.