Şimdi Ara

Erol Bulut İstifa! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erol'la yol alamazsınız daha, eleştirenler haklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başından beri diyoruz.şansa kazanıyor.takım kendi kendine oynuyor.

  • erol buluttan ziyade fenerin ali koçdan kurtulması lazım..


    ali koç başkan olduğundan beri kaç teknik adam ve futbolcu değişti? bu isimleri alt altta koyup toplam maliyetleri göz önüne alındığında ali koçun ne sportif anlamda nede ekonomik alanda hiç başarılı olmadığı görülür.


    ali koçun başkanlığında takım sezon sonunu görmeden teknik adamların kafası kopuyor.sonra sil baştan kadro yapılanması ve boşa giden paralar fenerin önünüde tıkıyor.


    fenerbahçeye vizyonu geniş,gaza gelmeyen,rakiplere psikolojik avantaj sağlamak adına her türlü yara almayı göze alıp dalmayan,stratejik davranan bir başkan lazım.ali koçda ise bunların hiçbiri yok ve değil şampiyonluk takım başarısı dahi gelmiyor.


    mesela bugün maç sonrası yaptığı açıklamada "maçın hakkı beraberlikti" söylemi dahi kendi kurduğu takıma güvenmediğini gösteren bir işaret.kulüp adeta acun ılıcalı-emre belezoğlu ikilisi tarafından yönetiliyor perde arkasında.Yıllardır fatih terim için "gazla maç kazanır,imajı ile herkesi etkiler ve uyutur" söylemleri içinde fenerbahçe acun-emre ikilisinin kucağına düşmüş durumda.Takımda başta erol hoca dahil her çalışanın üzerinde ali koçun değil acun-emre ikilisinin sözü geçiyor ve bu durumda kurumsal yapının dışında,otokratik yönetimle kulübün idare edildiğini gösteriyor.


    Bu sezon fenerbahçe için çok kritik zira şampiyonluk gelmesse ekonomik olarak kulüp uefa kriterleri çerçevesinde baya başı ağrıyacak.erol hoca gitmiş yada kalmış önemi yok.fenerbahçeye guardiola gelse şu yönetim şekliyle başarılı olamaz.Önümüzdeki 4-5 maçda yenilgiler yine yaşanırsa işler çok karışır fenerde.Eski kurumsal yapının geri gelmesi içinde yönetimin tamamen değişmesi ve akıllı idarecilerin gelmesi lazım.





  • Löwü getiriyorsan getir yoksa al daumu. Ben bıktım artık istikrarsız hocalardan. Daum saçma sapan kadrolarda bile son maça kadar getiriyordu. Özil de alman ekolünden geliyor. Yemin ederim deneme tahtası olduk. Maceraya gerek yok. Getirin daumu hiç değilse standardımız olur. Böyle bir iyi bir kötü futboldan bıktım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozan golü atsaydı mesut kral erol imparator olcaktı şimdi istifa diyorsunuz. SAMİMİYETSİZ!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erco35coast

    ozan golü atsaydı mesut kral erol imparator olcaktı şimdi istifa diyorsunuz. SAMİMİYETSİZ!!!

    Ozan golü attı zaten. Ayrıca fenerbahçe taraftarı türkiyedeki en samimi taraftardır. Bu camianın yaşadığının onda birini yaşasanız dağılmıştınız. Sadece artık başarı istiyoruz. Kulübe yakışan şampiyonluklar avrupa başarıları istiyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erco35coast kullanıcısına yanıt

    Ben 2 haftadır, Erol Cloud'u eleştiriyorum. Bu bugün olan bir şey değildi.

  • Erol hocayı kovsak kimi getireceğiz asıl soru bu. Erol Bulut'un maaşı yıllık 800 bin euro biz gitsek dünyaca ünlü teknik direktörlerden Ernesto Valverde'yi almaya kalksak yıllık isteyeceği 10 milyon euro, hadi öyle ettik böyle ettik 8 milyon euroya ikna ettik, o parayı veremeyiz ama hadi verdik geldi, daha sonra futbolcu demez mi "hoca alıyor 8 milyon ben alıyorum 1 milyon, yine çıkıyorum ben oynuyorum öyleyse çıksın hoca oynasın" der ve futbolcular oynamamaya başlar. Kısaca bizim bir teknik direktöre verebileceğimiz ücret 2 en fazla 3 milyon euro olur ve bu paraya Löw gelebilir mi, gelebilir ama ben gelmek isteyeceğini sanmıyorum.

    Diyelim ki yabancı bir hocayı getirdik, bu hoca da diyecek ben kendi teknik ekibimi isterim, sonra yardımcı antrenörlere (Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı, Mehmet Aurelio) kapı görünecek, yönetim bunu istemez. Teknik ekipte Fenerbahçelileri görmek istiyor. Göründüğü gibi yabancı hoca işi olmuyor ve dönüyoruz yerli hoca konusuna. Bu konuda karşımıza yine 2 seçenek çıkıyor, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal. Taraftar bu iki teknik adamı görmekten sıkıldı artık bu seçenekler de olmaz.

    Teknik direktör konusunda illa ki bir B planı vardır. Bu plan devreye girerse olacaklar muhtemelen "kötü bir teknik direktör gider yerine başka bir kötü teknik direktör gelir." Şu an için başkanımız Ali Koç'un düşüncesininde teknik direktör değiştirme ihtimali %10 civarıdır ilerleyen haftalarda kötü sonuçlar gelirse bu ihtimal yükselir ama ligin kalitesi belli, bu sezonun en kötü futbolunu oynadığımız hatayspor deplasmanında bile 3 puan aldıysak oyuncularımızın kalitesiyle kalan maçlardan da iyi sonuçlar çıkarırız ve hoca kalır ama sezon sonunda kesinlikle gönderilmeli. 24. haftaya gelmişiz takımın sahada ne oynadığı henüz belli bile değil. Sezonun yarısı Caner'in ortalarıyla geçti, rakip takımların savunmasını aşmakta zorlanıyoruz halen.

    Erol Bulut teknik direktörlük adı altında Fenerbahçe'de staj yapıyor resmen. Sakın puan tablosuna bakıp aldanmayın, bu sene ligin genelinde oynanan vasat futbolla bu puan bizim için az bile, seyircinin olmayışıyla daha da düşen bir tempo var ve hoca bunları iyi değerlendirdi, ligin başlarında takım olarak savunma yapmakta zorlanıyorduk zamanla bunu büyük ölçüde çözdük, halen ufak tefek sıkıntılar da olsa savunma anlayışında olumlu bir gelişme var. Hücum konusunda özellikle de takım olarak hücum etme konusunda çok büyük sıkıntılar var, çok zayıf kalıyoruz. Ligde 17 hafta kaldı, bu süre içerisinde daha olumlu bir futbol oynamazsak, düşük bir ihtimal de olsa hoca değişikliği olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt

    aynen attı şuan yendiniz bizi helal be lider oldunuz şuan baya iyi oldu.

  • Erolum maç sonu gidiyorsunuz değil mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit..Sildim.. Bir şey yazmaya değmeyecek kadar basitsiniz.. Soytarılar birliği..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 9 Şubat 2021; 21:46:40 >
  • iyi futbol oynayamıyoruz çünkü


    altay kötü

    harun kötü

    nazım kötü

    gökhan kötü

    tisserand kötü

    slazai

    caner kötü

    novak kötü

    lemos kötü

    serdar kötü

    ozan kötü

    gustavo kötü

    sosa kötü

    ferdi kötü

    osayi kötü

    thiam kötü

    cisse kötü

    samatta kötü


    en son özil aldık o da kötü oynuyo ama erol bulut iyi...


    seneye hepsinin gönderilmesi yerlerine donk, belhanda, taylan, arda, etobo, mustafa muhammed linnes saracchi gibi

    kaleci ersin utku necip rıdvan atiba oğuzhan hasic enkudu gezzal larin gibi oyuncular almalıyız


    iyi futbol iyi futbolcularla oynanır

  • başakşehir maçı sonucu aslında malumun ilanı gibi bir sonuç doğurdu.derbi maluğbiyeti fenerin istim üzerinde duran dengesini tamamen bozdu.oyuncuların kafasının derbide kalması ve önlerine bakamaması net şekilde görüldü sahada.erol hoca bana göre "yönlendirilen" bir hoca,yani kendi bilinciyle takımı ve stratejiyi belirleyemiyor.biryerlerden direktif geliyor ve erol hocada uygulamaya çalışıyor.


    burada herkesin gözden kaçırdığı çok kritik bir nokta daha var;


    maalesef oyuncu sözleşmelerinde "maç başı para" kazanma mevzusu yüzünden belkide erol hocanın oynatmak istemediği bazı oyuncuların aldığı direktifle oynatmak zorunda kalması takım bütünlüğünü ve sinerjesini düşürüyor zira antrenmanlarda düşük performans gösteren ancak maçlarda az yada çok oynaması garanti oyuncuların varlığı bazı kendini takımına adayan oyuncuların motivasyonunuda düşürüyor.


    şimdi mesut özül geldi,çok formsuz ancak diğer tüm oyuncular biliyorki bu adam form tutsun yada tutmasın takımda yerini alacak bir şekilde.bu tabloda düzgün çalışan herhangi bir oyuncu kendini nasıl motive edecek? her maçda erol hoca yanlış kadro çıkardığı için eleştiriliyor ancak işin aslı esasen böyle.


    işte dirayetli,sözünü geçiren,oyuncular içinde saygı duyulan bire teknik adam olsa bunlar yaşanmaz zira fenerin kötü bir kadrosu yok,sadece yönetimsel bakımdan başkanından teknik adamına kadar kötü işleyişler ve yöntemler ile başarı kovalanıyor ancak nafile..bu vizyon çerçevesinde fenerin başarılı olması imkansız..





  • Hocayı nasıl eleştirirsiniz hayın Fenerbahçe düşmanları sizi!!! İyi de oynasak, kötü de oynasak hocamızın arkasındayız. Daha çok Lemoslar, Mert Hakanlar izletecek bize.

  • Üzüldüm be hocaya şu volkan emre tayfadan kurtulun siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinizdeki kanserlerden kurtulun. Löw, Daum yerine genç potansiyelli bir Alman hoca bakın, teknik kontrolü tamamen ona bırakın. Adama 3-4 sene verin. Yapılanma bu şekilde olur. Gs beceremez çünkü FT diye bi efsanesi var. Ben artık çok beğenmesem de adamın başarıları ortada. Ama sizin bu yenilenmeyi yapma şansınız var. Ha bu arada kanserin başı burnu havada, gözünü kan burümüş zengin bebesinden kurtulmanız dileğiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hatrix

    İçinizdeki kanserlerden kurtulun. Löw, Daum yerine genç potansiyelli bir Alman hoca bakın, teknik kontrolü tamamen ona bırakın. Adama 3-4 sene verin. Yapılanma bu şekilde olur. Gs beceremez çünkü FT diye bi efsanesi var. Ben artık çok beğenmesem de adamın başarıları ortada. Ama sizin bu yenilenmeyi yapma şansınız var. Ha bu arada kanserin başı burnu havada, gözünü kan burümüş zengin bebesinden kurtulmanız dileğiyle.

    Bu sezon için gelebilecek en mantıklı hoca Daum, bilinmeyen bir hocayı getirmek sezonu riske atmak demek. 0.5+1 yıllığına Daumla anlaşırsın bu süre zarfında gelebilecek olan iyi hir hocayı da arayışa geçersin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle, büyük üstad Erol Cloud.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala istifa etmiyor yüzsüz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.