Şimdi Ara

Erol Bulut İstifa!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
3.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Saçma sapan oyuncu tercihleri, oyunu okuyamama, çıkardığı ilk 11'in ne üzerine olduğu belli olmaması ön libero olan Ozan Tufan'ın forvet??? oynaması gibi durumları sene sonuna kadar kimse görmek istemez. Bu hikaye başlamadan bitmeli.

    Ersun Yanal'dan zerre farkı olmayan birisini teknik direktör diye bu takımın başına getirmek akıl karı bir iş değildir.



  • erol buluttan ziyade fenerin ali koçdan kurtulması lazım..


    ali koç başkan olduğundan beri kaç teknik adam ve futbolcu değişti? bu isimleri alt altta koyup toplam maliyetleri göz önüne alındığında ali koçun ne sportif anlamda nede ekonomik alanda hiç başarılı olmadığı görülür.


    ali koçun başkanlığında takım sezon sonunu görmeden teknik adamların kafası kopuyor.sonra sil baştan kadro yapılanması ve boşa giden paralar fenerin önünüde tıkıyor.


    fenerbahçeye vizyonu geniş,gaza gelmeyen,rakiplere psikolojik avantaj sağlamak adına her türlü yara almayı göze alıp dalmayan,stratejik davranan bir başkan lazım.ali koçda ise bunların hiçbiri yok ve değil şampiyonluk takım başarısı dahi gelmiyor.


    mesela bugün maç sonrası yaptığı açıklamada "maçın hakkı beraberlikti" söylemi dahi kendi kurduğu takıma güvenmediğini gösteren bir işaret.kulüp adeta acun ılıcalı-emre belezoğlu ikilisi tarafından yönetiliyor perde arkasında.Yıllardır fatih terim için "gazla maç kazanır,imajı ile herkesi etkiler ve uyutur" söylemleri içinde fenerbahçe acun-emre ikilisinin kucağına düşmüş durumda.Takımda başta erol hoca dahil her çalışanın üzerinde ali koçun değil acun-emre ikilisinin sözü geçiyor ve bu durumda kurumsal yapının dışında,otokratik yönetimle kulübün idare edildiğini gösteriyor.


    Bu sezon fenerbahçe için çok kritik zira şampiyonluk gelmesse ekonomik olarak kulüp uefa kriterleri çerçevesinde baya başı ağrıyacak.erol hoca gitmiş yada kalmış önemi yok.fenerbahçeye guardiola gelse şu yönetim şekliyle başarılı olamaz.Önümüzdeki 4-5 maçda yenilgiler yine yaşanırsa işler çok karışır fenerde.Eski kurumsal yapının geri gelmesi içinde yönetimin tamamen değişmesi ve akıllı idarecilerin gelmesi lazım.

    yav en az 10 tane transfer olmuş kadro neredeyse tamamen degişmiş. 2 oyuncun tam takıma katılacakken covid olmuş (sosa novak) onu atlatmış, diger yeni orta sahan milli takımda sakatlanmış. napsın adam daha bismillah ligin 2.haftası, fm oynarken bile yeni kadro kurdugun zaman 2 ay adam akıllı sonuc alamıyor takım takımın kimyası uymuyor. yeni hoca almıssın bir ton oyuncu gelmiş daha 2.haftadan barcelona etkisi mi bekliyorsun birader bu nedir ya nasıl bir kafa yapısındanız siz ya her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz di mi? biraz sabır ya begenmedigin o hoca son 2 sezonu ligde senin üstünde bitirmiş alanyasporla ama gel gör ki ersundan cok daha kötü hoca di mi? bu taraftar bu zihniyet oldukca kusura bakmayında bir mok ilerleme olmaz bu takımdan
  • Bakalım önce Sergen Yalçın mı yoksa Erol Bulut mu ayrılacak. Bizimkinin gitmesi daha yüksek ihtimal.
  • Erol Bulut ne kadar kısa süre kalırsa o kadar az zarar verir. Ozan Tufan forvet nedir Allah aşkına ya?
  • yav en az 10 tane transfer olmuş kadro neredeyse tamamen degişmiş. 2 oyuncun tam takıma katılacakken covid olmuş (sosa novak) onu atlatmış, diger yeni orta sahan milli takımda sakatlanmış. napsın adam daha bismillah ligin 2.haftası, fm oynarken bile yeni kadro kurdugun zaman 2 ay adam akıllı sonuc alamıyor takım takımın kimyası uymuyor. yeni hoca almıssın bir ton oyuncu gelmiş daha 2.haftadan barcelona etkisi mi bekliyorsun birader bu nedir ya nasıl bir kafa yapısındanız siz ya her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz di mi? biraz sabır ya begenmedigin o hoca son 2 sezonu ligde senin üstünde bitirmiş alanyasporla ama gel gör ki ersundan cok daha kötü hoca di mi? bu taraftar bu zihniyet oldukca kusura bakmayında bir mok ilerleme olmaz bu takımdan
  • Orjin Carnibor kullanıcısına yanıt
    senin yazını okuyunca direkt ozan tufan forvet oynaması gerekiyor demek ki dedim. öyle yani, cimbomlu ne diyosa tam tersini yapacaksın ki hayıra dönsün.


    ikinci haftada istifa çağrısı bana da çok itici geldi. 442/4231/4141/541/443/343 yani illa sistem görmek gerekiyor diyen varsa ben 352 görmeyi tercih ederim. şimdi kimse ağlamasın. nasıl oynayacaksın ki o sistemi adam mı var diyeceksin. adam bulamıyorsalar biz neyleyelim. adam olmadığı için sistem de haliyle olmuyor. izleyici de oynanan futboldan zevk alamıyor. bir gol atarım üstüne yatarım sistemi hakim. ayrıca hakemleri de unutmayalım. bence sergen takımı gönderir kendi kalır. erol bulut da keza aynı. şapkadan tavşan çıkartması beklenirse, o şapkadan her şey çıkabilir.


    galiba takım erol'u gönderecek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet kontuy -- 13 Aralık 2020; 0:44:0 >




  • Harbiden ağır çöp hoca. FB kalitesinde kulüpte asla yeri olamaz. İngiliz teknik adamlardan tecrübeli birini getirmek lazım. O kadar para harcanmis kadroyu hiç etmeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Locaste Siarnaq kullanıcısına yanıt

    kırk yılın başında bir tane hoca gelmiş o da bjk'ye. sanki başka ingiliz hoca gelmiş tr' ye. futboldan anlamadığın belli oluyor. fenerbahçe hiçbir zaman ingiliz ve alman futbolu oynamadı. bu saatden sonra da oynayamaz çünkü gelen topçularla ne ingiliz ne de alman futbolu oynanır fenerbahçede. daum bile alman futbolu oynatmadı ki alex için bile "Hiçbir zaman hızlı ve süratli bir futbolcu olmadı." demiştir. ama tek bir pası oyun skorunu değiştirmeye yeterli olabilir de demişti. alex gibi oynayan bir futbolcuyu günümüzde hiç bir kulüp kaldıramaz. emektar oğuz bile markaja girdiğinde fenerbahçenin hali ne oluyordu bilen bilir. daum'un alex'e tahammül etmesinin sebebi onun kurtarıcı rolüdür. yoksa o da kapıdan sokmazdı alex'i. bjk ise her zaman ingiliz futboluna yatkın olmuştur. oyun tarzı da hep böyledir. fenerbahçe bir garip. galatasaray'ı tarife gerek yok. son yıllarda fenerbahçenin bjk ve gs'ye göre başarısız olmasının sebebi anlayacağın ne oynayacağını bilememesidir. bundaki en büyük etken de alınan futbolculardan kaynaklanıyor. kırk tane hoca da gelse takıma ancak çiftetelli oynanır. karagümrük maçı için fb öldü öldü dirildi şeklinde başlık atılıyor ise çiftetelliden sonra da ancak halay çekilir. yani olduğu yerde döner durur.  





  • Ben hocaya güveniyorum ama değişikliklerde iyi değil hoca da görecek.Kötü oynuya dediğimiz ozan oyuna giren tolgadan daha iyi geri çek ozanı gustavo ozan yap az daha maç gidecekti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocayı savunmaya gerek yok. kalite(sizliği)si ortada

  • Ersun yanaldan farkının olmaması için sosa yada tolgayı stoper, dirar yada nazımı sol bek, ozanı sol açık/ sağ bek/ stoper vs oynatması lazım. Bunları aynı maçta yaptığında o zaman aynı kafada olduklarını düşünebiliriz...


    Takım 2. sırada ve hiç mağlubiyeti yok. O nedenle boş yapmaya gerek yok. Takım gol atmaya başladığında böyle konular açtığınıza pişman olursunuz. Defansif yönden takım fena değil...

  • haftalar sonra maç izleyeyim dedim erol bulut teşekkür ediyorum sana böylesine güzelim takımı mahvettiğin için. ozanı 10 numara oynatmaya devam et.

  • Adamın her söylediği doğru erol bulut ile siz bir yol alamazsınız artık.

  • Erol Bulut'un başarısı neydi ki bu kadar beklenti var onu anlayamadım. Alanya sadece iyi top oynuyordu. Başka bir başarısı var da ben mi göremedim ?


    Adamın yaptığı yapacağı bu kadar. Elinde belki son 5-6 senenin en iyi kadrosu var. Ama tık yok.

  • Şu kadroyu böyle kötü oynatmak için özel bir caba sarfetmek gerek

  • Bu adam Fener Flip cocu dan bile daha kalibresiz bir tip
    Emre yönetse daha iyi oynar takim
    10 kişi bjkdan Kadıköy'de 4 yemek
    Ali Koç vizyonu bu heralde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol istifa. Bu konuyu sonuna kadar destekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi taktiği var bence.Futbol dünyasında bir sürü taktik var tiki taka , catenaccio vs.

    Erol bulut da yeni bir taktik kazandırdı dünya futboluna , taktiğin adı:Caner sen orta aç , diğerleri de kafa vurun.Bence gayet iyi ve yeterli bir taktik

  • erol Efsane midir yoksa kestane midir ?

  • Ne saçma konu bu adam 1 maç kaybetti diye yerin dibe soktunuz be.
    Adam sezon sonu 4.yildizi aldırınca Efsane hoca dersiniz.Bizim taraftar ikiyüzlü 1 maçta hemen adam satar...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir maç mi ?

    Sen ligi izlemiyorsun heralde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.