Şimdi Ara

Ermenilerin mehter zaferi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ermenilerin mehter zaferi

    Ermeni lobisine göre sıra tazminat ve toprak talebinde...

    Ermeniler “soykırımın tanınması” hedefinin büyük ölçüde tamamlandığına ve şimdi “tazminat ve toprak” hedefinin ön plana çıktığına inanıyor. “The Armenian Mirror-Spectator” Gazetesi’nde yer alan bir analizde, Ermeniler’in “soykırımın tanınması” amacını büyük ölçüde gerçekleştirdiği, şimdi “tazminat ve toprak” meselelerinin öne çıktığı ifade edildi.

    “Ermeni soykırımı için adalet kavgasının” çeşitli biçimler aldığı belirtilen haberde, bunlar, akademik dünyanın kullanılması, medya, yasama, diplomasi, protestolar ve hatta kısa bir süre için şiddet olarak sıralandı. Kısa süre öncesine kadar soykırımın tanınmasının öncelikli hedef olduğu, bazı önemli istisnalarla bunun büyük ölçüde başarıldığı, şimdi Ermeni çabalarının tazminat ve toprak hedefine yöneldiği ifade edildi. Aynı analizde, “Amerikan ve uluslararası mahkemeler bu yeni çabaları sürdürmek için yeni alanlar açtı” denildi.

    İNCİRLİK UMUTLANDIRDI
    Gazetenin analizinde, Los Angeles’te açılan ve İncirlik Hava Üssü’nü de kapsayan bir toprak parçasının Ermenilerden zorla alındığının iddia edildiği davaya yer verildi. Tazminat davası, TC, Merkez Bankası ve Ziraat Bankası’na karşı açılmıştı.

    Türkiye, egemenliğini başka ülke mahkemelerinde tartışmaya açmayacağını belirterek davayı muhatap almıyor. Merkez Bankası ve Ziraat Bankası da, kendilerine yollanan tebligata “egemen bağışıklık” ilkesi uyarınca mahkemenin yargılama yapamayacağını belirterek cevap verdi.

    'MEHTER TAKIMINI ENGELLEDİK'
    ABD’nin Los Angeles kentinde gelecek hafta yapılacak “Anadolu Kültürleri ve Yemekleri Festivali” çerçevesinde planlanan Mehter yürüyüşünün iptal edilmesi Amerikalı Ermeniler tarafından büyük bir başarı olarak değerlendirildi. Ermeni basınına göre, Ermeni kuruluşları yetkilileri uyararak etkinliğe izin verilmemesini istediler. Milliyetçi Daşnak Partisi ile bağlantılı Ermeni Gençlik Federasyonu “kitle protestosu” yapılacağını duyurmuştu.

    http://www.haberturk.com/dunya/haber/675401-ermenilerin-mehter-zaferi



  • 4T PLANI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    4T PLANI

    Dostum nedır bu acıklarmısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: potur


    quote:

    Orijinalden alıntı: 01deadman01

    4T PLANI

    Dostum nedır bu acıklarmısın

    İşin ucunu insanların canına kastetmeye kadar götüren Ermeni terörünün amacı, sözde Ermeni soykırımı iddialarını ve Ermenilerin taleplerini dünya kamuoyuna duyurmaktır. Nihai hedef ise, "Büyük Ermenistan" rüyasıdır. Büyük Ermenistan'a giden yolda atılması gereken en önemli adım, sözde iddialar konusunda kamuoyu oluşturmak ve Türkiye'ye yönelik emelleri gerçekleştirmektir.

    Bunun için uygulamaya konan ve "Dört T" şeklinde adlandırılabilecek olan plan şu dört kavrama dayanmaktadır: Tanıtım, Tanınma, Tazminat ve Toprak... Yani, sözde Ermeni sorunu tüm dünyada terör yoluyla "tanıtılacak", sözde iddialar dünya kamuoyunca kabul edilip Türkiyece "tanınacak", sözde soykırımdan dolayı Türkiye'den "tazminat" alınacak ve "Büyük Ermenistan" rüyasını gerçekleştirmek için gerekli olan "toprak" Türkiye'den koparılacaktır!...
    1.t: tanıtım: ermeni sorununu tum dunyaya tanıtmak
    2.t: tanınma: ermeni sorununun varlığını çeşitli ülke meclislerine onaylatmak
    3.t: tazminat talebi: türkiye'den sözde soykırım karşılıgında para istemek
    4.t: toprak talebi: tazminat talebinin arkasından toprak talep etmek.

    Bununla ilgili video da vardı ama bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 3 Ekim 2011; 10:52:18 >
  • Simdi konuyu ermeniler dostumuz kac yil beraber yasamisiz biz gelip topraklarini almiscilar cikar birazdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1t ve 2t yı basarmıs adamlar tazmınat ıcın ugrasıyolar bu nedır arkadasım hıcmı dostumuz yok bızım Allah sonumuzu hayır etsın akbaba gıbı butun ulkeler basımızda beklıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PouLNaeJ

    Simdi konuyu ermeniler dostumuz kac yil beraber yasamisiz biz gelip topraklarini almiscilar cikar birazdan

    AAAA evet evet hatta faşistde derler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.