Şimdi Ara

Erken seçimle doların ilişkisi ne?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erken seçim olacağı açıklanınca doların aniden düşme sebebi nedir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • normal şartlarda erken seçimler ekonomi icin iyi değildir,ve dolar buna tepki verir.fakat mb büyük ihtimalle piyasaya dolar bastı.dolara müdahale etti. daha faiz arttırımı da yapabilirler daha da düşürmek icin.seçime yüksek dolarla girmek tayyipin işine gelmez.
  • Aslında doların yükselmesi gerekirdi çünkü yabancı yatırımcı "burada işler karışacak galiba biz en iyisi bu ülkeden kaçalım!" diyip gider böyle durumda. Yani düşün erken seçimi niye yapar ki insan? Bir şeylerden memnuniyetsizlik var ki yaparlar. Yabancı yatırımcı arada kaynamak istemez ama yukarıdaki arkadaş açıklamış merkez bankası müdahale etmiştir muhtemelen, düşmüştür dolar.
  • Seçimleri fiyatlayan uzun vadeli yatırımcı için satış sebebi.
  • yav doların hiçbirşeyle ilişkisi zaten yok birileri basıyor kafasına göre takılıyor bizde ekranda a dolar 3 lıra olmus a dolar 4 lıra olmus dıye ızlıyoruz. O arada butun ulke satıldı zaten. İsterse dolar 1 tlye dussun 13 mılyon gss kayıtlsıı sısız lik bitecekmı? Cezaevlerrinde yer yok bunlar duzelecek mı? herkes ıcralık olmus bunlar duzelecek mı? Hıtsızlık dolandırıcılık serbest olmus hatta 100 bın kısı dolandırılmayınca devlet kurumları mahkeme bıle acmıyor yanı ulkenın bu hallerı nolacak? Dolar 10 kurusa dusse nolacak? SAdece algı algı algı.. mıllet uyudu ve kole olarak uyandı sayılır tabı hala uyudugu ıcın bişey diyemıyorum...
  • Ülkede ne beklendiği gibi veya mantık çerçevesinde ki?

    Fetöyle kucak kucağa partinin oyları azalması gerekirken artıyor. Dün söylediğini bugün yalanlayan bir cumhurbaşkanına destek azalmalıyken artıyor.

    E dolarda artması gerekirken düşer böyle anormal bir ülkede. Ayrıca düştü dediğinizde 7 kuruş. 7 kuruş düşene kadar 50 kuruş artmış 7 kuruş düşse ne düşmese ne. Ülke krize girmiş bir kere. 1-2 hafta bekle artar zaten.
  • Dolarla bir mantık yürütülmez şimdide 4.04 olmuş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri bizim piyonu sıkıştırmış galiba bizim piyonlarda söz dinleyince baronlar sözünü tutmuş doları düşürmüş. Buda ülkenin dışardan yönetildiğinin kanıtı olabilir bahçeli devletin balkonlu padişahı
  • 1 sene belirsizlik yerini yakın tarihte belirlenecek karara bağladığı için dolar düştü. Trump seçildiği gün doların ani hareketleri hala gözümün önünde resmen milleti avladılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.