Şimdi Ara

Erken / eski dijital kamera kullanan var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merak ediyorum da burada herhangi biri erken (yani 2000'lerin başına kadar) dijital kamera kullanıyor mu, ya lo-fi efekti için, sadece eğlence için ya da başka bir şey için mi?


    görüntülerini disketlerde saklayan bir avuç sony mavica kameram var. 1998'den itibaren vga çözünürlükte fotoğraflar çeken birkaç orijinaline sahibim, 2002'den son modele kadar, 2.0 mp görüntü çeken (ki gerçekten iyi kalitede, ekleyebilirim).


    disket kullanımından dolayı onları kullanmak gerçekten eğlenceli buluyorum. ve diskleri değiştirmeden önce çekebileceğiniz fotoğraf sayısı konusunda sınırlandırılmış olduğunuz için film benzeri bir deneyim sunar (vga olanlar diske yaklaşık 20 fotoğraf sığarken 2.zero mp modeli yalnızca 4 inç sığar. en yüksek kalite modu). buna ek olarak, sonrakiler ( https://xender.pro// 1.three mp ve daha büyüokay) aslında computer virusünün standartlarına göre gerçekten iyi fotoğraflar çekiyor. bazen bir durumda canon sx130'umdan daha iyi çalışıyorlar. ve her zaman telefonumun kamerasına üstün geliyorlar! https://nox.tips/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxwellMiky -- 7 Mayıs 2021; 12:41:2 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.