Şimdi Ara

Erkek, erkeği öldürünce 'cinayet'- Erkek, kadını öldürünce 'erkek terörü' demek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
13.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Sizde de kadınlara karşı tramvatik durumlar var. Anneniz ile sıkıntılı bir çocukluk yaşamışsiniz. Mübalağa ile dikkat çekmeye çalışılan konuya odaklanmak yerine neden bu Kelime neden şu Kelime.

    İşin laylaylom kısmında takılıp kalmışsıniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

    Sizde de kadınlara karşı tramvatik durumlar var. Anneniz ile sıkıntılı bir çocukluk yaşamışsiniz. Mübalağa ile dikkat çekmeye çalışılan konuya odaklanmak yerine neden bu Kelime neden şu Kelime.

    İşin laylaylom kısmında takılıp kalmışsıniz.
    Mübalağa yapılacak konu bu değil!

    Annemle hiçbir problem yaşamadım çocukluğum boyunca.

    quote:

    Sizde de kadınlara karşı tramvatik durumlar var.


    Bu yukardakini neye dayanarak söylüyorsunuz?

    Laylaylom kısmı dediğiniz kısım erkeğin aşağılanıp, her erkeğin potansiyel bir tecavüzcü veya sapık olarak görüldüğü feminazist sisteme olan sitemimdir.

    Bu sitem beni kadın düşmanı yapmıyor.

    Ablama, anneme, kız arkadaşıma düşman değilim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    benim annem 80 yaşında ve benim yaşımı da tahmin edersin sanırım
    asıl sende bir tuhaflık var ,anlatmak istenilenleri tam anlayamıyorsun galiba ?

    ha ayrıca büyük ihtimal bekarsın ,evlen görelim sen nasıl olacaksın ,ben 30 yıldır evliyim ve sorunumda yok ama bende yok diye olanlara gözümü mü kapatayım ?

    bu olayları fitilleyen asıl etken kadına pozitif ayrımcılık yasası olmuştur ,ister kabul edilsin ister edilmesin
    eşine kızıp bir şeyler söylediğin an seni kapının önüne koyacaklar ,hatta kendi evine bilmem ne kadar metre mesafe dahi yaklaşamayacaksın
    böyle bir durum yaşa bakalım ne hissedeceksin ?
    erkek dediğin yaratık sinirleri alınmış sığır eti mi de hiç sinirlenmeyecek ,hep canım cicim diyecek ?
    asıl laylaylom peşinde olan sensin

    sonra cinayet gibi bir olayda laylaylom ne demek ?
  • Bu erkek terörü ifadesi boşuna kullanılmıyor,birileri bilinçli bir şekilde bu tarz ifadeleri öne çıkararak veya kullanarak toplumdaki algıları değiştirmeye çalışıyor.
    Asıl amaç kadını aileden koparmak,bu yüzyılda aile istenmiyor.Genel olarak gelişmelere bakarsan durumun bu şekilde olduğunu görebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rasyonelizm

    Kadınlarla ilgili bir konu açmadım çünkü kadınlara karşı yapılan haksızlık ve zulüm zaten ortada.

    Gerek toplum, gerek devlet bu konuda adımlar atıyor zaten.

    Kadınlar insanlığın temelidir her bireyi bir kadın doğurur, onu yetiştiren de yine kadındır ve en az erkekler kadar saygıyı ve sevgiyi hakediyorlar.

    Kadınlara karşı yapılan her türlü haksızlığa, şiddete ve ayrımcılığa karşıyım ancak iş erkek düşmanlığına, cinsiyetçiliğe veya bir cinsiyeti aşağılamaya gelirse orda tavrımı koyarım.

    Kadın düşmanı gibi bir izlenim mi bıraktım acaba?

    Alıntıları Göster
    Evet ortada ki kadınlar da bu yüzden bezmiş artık. Çünkü bu ülke de kadınlara yönelik her türlü baskı var. Görüldüğü üzere konu başlığında bile "erkek, erkeği öldürünce.." vurgulanmış. Yani erkek her türlü bu konuda kadına göre daha baskın. Tabi ki insanın kötüsü olduğu gibi iyisi de vardır. Madem bu kadar bilinçlisin, yani öyle görünüyorsun. O zaman bu gibi forumlarda kadınları her fırsatta 2. plana getirmeye kalkan aşağılık kompleks duygusu olan erkek müsveddelerini körükleme. Bak benim yaşım otuz beş...Kendimi bildim bileli bu ülke de kadınlara yönelik baskı oldu. Yani sende biliyorsundur bu ülke'nin çoğunluğu erkek egemen toplumu besliyor. Bırakta bir kere de kadınlar ezsinler erkekleri. Savunmanız yersiz. Şu şartlar da kimse kadınların kendisini savunduğu için "ırkçılık yapıyor" diyemez. Burada atıp tutmaya çalışan oğlanların hayatlarına gerçek anlamda bir kadın girmemiş sanırım. Hani eşini bile aşağılamaya çalışanlar oldu, annesinin samimi olmadığını söyleyen oldu. Daha kadınlar hakkında çok şey söyleyenler oldu. Hayır konu sadece konuda geçen 1 kadın olsa neyse, bir başlıyorlar "kadınlar böyle" diye tamamdır. Bu zihniyet değişmez anladın mı. Faşizan baskıcı ve hep benci erkek toplumu değişmez. Al işte en güzel örneği. Sen kaç senedir bu foruma üyesin ? Ben 2011'den beridir üyeyim. Ve bir kere olsun biri şu şekilde başlık açmadı kadınlar için :) Ha kadınlara yönelik şiddet haberlerini paylaşanlar oldu mu ? Oldu tabi ki. Ama biri de çıkıp burada bütün gün "kadınlara pozitif ayrımcılık yapılıyor. erkekler masum" demek yerine hiçbir şekilde aynı şeyi kadın için söylemedi. Yani kadını erkeğin üstüne bu forum asla almadı. 2. plan her zaman kadın oldu. Bir nakafa olayında hemen erkekler masum oldu, kadınlar ise ikiyüzlü kullanan vbvb Al işte bu ekim ayında bir çok kadın cinayeti oldu, ve forumda da bir çok kadını öldüren erkeklerin haberleri paylaşıldı. Neden aynı mantığı bir kez olsun kadına yapılmadı ? Yani "erkeklere pozitif ayrımcılık yapıyorlar. kadınlar masum çünkü erkekler hep kadınları öldürüyor. erkekler dünya'nın içine ediyor. bir sürü ezilen kadın tanıyorum" gibi bir söylemde bulunmuyor kimse ?




  • Türkiye'de maçlar bir savaş, otobüs sırası bir savaş, market sırası bir savaş..

    gerisi ilişkiler bir savaş, evlilikler bir savaş, boşanmalar bir savaş..

    bu ülkeden umudu kesin kardeşim.

    Dolandırıcılık da, hırsızılık da, tecavüz taciz de, cinayet de yani hepsi tırmanışta ve bitmeyecek.

    kafayı yormayın sabah uyandığınıza, akşam öldürülmeden eve geçtiğinize dua edin.

    Yolda geçen biri size karanlıkta bıçağı keyfekeder takıp gidecek muhtemelen adamı bulamayacaklar bile. Üstünüzden araba geçecek ve üç ay falan alacak.
  • Kocasını uyuduğu sırada satırla boğazını keserek öldürdü

    Erkek, erkeği öldürünce 'cinayet'- Erkek, kadını öldürünce 'erkek terörü' demek
    https://haberglobal.com.tr/gundem/kocasini-uyudugu-sirada-satirla-bogazini-keserek-oldurdu-16472




    Buna da KADIN Teroru denilir -.- ....


    Medya da SOSYAL bir ALGI operasyonu var. Amac belli. Bos mesgale ... Olayin ozunde hersey bellidir. Cinayetin cinsiyeti olmaz!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 7 Aralık 2019; 6:36:25 >




  • Erkek teroru dediler. Magdurum da magdurum. Kafalara gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 yaşında arkadaşların "meriç" kelimesini öğrenip ona buna meriç diyere dalga geçmeye çalışması da ayrı bir beyinsizlik örneği sanırım. Aynen kardeşim senin söylediğin şeyleri desteklemeyen herkes meriç. tamam sensin.
  • Kıskançlık ve reddedilme yüzünden işlenen cinayetlerde erkeğe başka bir ilişki şansı bırakılmamalı ölenin asıl hakkı budur.

    Yazık ki haktan değil sorgusuzca kadından yana duran burjuva sınıfı toplumun ayarlarıyla oynuyor.

    Kadınsa mağdurdur ezberi bizi bir yere götürmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • “Bırakın biraz da kadınlar ezsin erkekleri” yazmışsınız mesajın geneline bakınca aklı başında biri gibi görünüyorsunuz bu zihniyetten kurtarın kendinizi esas olan haktır. Annesi ezildi diye kızına olmadık haklar verirsen toplumu dinamitlersin.

    Aileyi korumak ve özendirmek için toplumsal bir dizayn gerekiyor. Sizin mantığınız sadece kadını koruyorsa bence gözden geçirmeniz gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek terörü vardır, patriarkal normların toplumun genlerine kodlandığı bir ülkede erkek terörü bitmez, başlık sahibi de aynı genetik metaryalin bir ürünü, kendini erkek hegemonyasının kadınlar üzerinde kurduğu ölümcül baskıdan soyutlamaya çalışırken aslında onun tam da içinde olduğunu, bir parçası olduğunu haykırıyor.

    tek bir çözüm var, en az 3 nesil yetiştirecek kaliteli ve bilimsel eğitim, bu sağlanamazsa hiçbir konuda asla gelişme kaydedemeyiz, bugünkü türkiye şartlarında da bu imkansız olduğuna göre kısır döngü devam edecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marinexx -- 7 Aralık 2019; 10:17:50 >
  • kadın milletine çok yüz verildi arkadaş bugun sokakta belkide hiç dönüp yüzüne bakmadıgın bir kadın kalkıpta sana aaaayyyyy benı taciz etti dese sıçtığın an arkadaş asıl erkek milleti tehlikede hiç yapmadığın yada yapmıycağın bir şey yüzünden sicilin lekelenebilir, hayatın kararabilir insan içine çıkamaz kimseye bir şey anlatamazsın yani bunun la ilgili bir yasa bir düzenleme yapılması mutlaka lazım düşün hiç baskı zorlama olmadan bir insanla iki sene çıkmışsın sevgilisin birlikte olmuşsun ama ayrıldıktan sonra kız senden intikam almak istese direk yatarın var yani başıma geldi ordan biliyorum 2 sene sevgili olduğum insan la mahkemelik olduk mesajlar konusmalar olmasına rağmen 5 yıl denetime taktı yani olmıycak işler değil erkek olarak tehlikedeyiz.

    Şimdi durduk yerde cinayet işleyenlere bende kızıyorum sevgili olduğun insan neysede nikahlı karın diyelim ihanet içersinde her insan bunu kaldıramaz biz tabi hep haberlerde bosanmak isteyen eşini öldürdü diye görüyoruz ama işin aslını kaç kişi biliyor bir kadın cinayeti ne kadar kötü bişeyse bir kadının da eşine ihaneti o denli kötü bişey he yanlışı yanlış yaparak düzeltemezsin ama diğer türlüde hazmedemezsin




  • Yakın zamanda tanıdığım biri boşandı, ortada hiç bir şey yokken kadın beni rahatsız ediyor diyerek (herhangi bir tahkikat vs yapilmadan) arkadaşa uzaklaştırma kararı verdiler, kadın arkadaşın kirasını ödediği evde oturacak kadar aşağı olmasına rağmen arkadaş kendi evine giremez oldu. Kadın mal paylaşımı yapılmadan (evlilikten sonra kazanılmış mallar) evde ne var ne yok satti sonra başka bir yerden ev tuttu bazı eşyaları da kendine aldı. Arkadaş resmen dımdızlak ortada kaldı, kadın borç batagindayken bu evliliği sayesinde elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan borçlarından kurtuldu arkadaşın kendisi ve ailesi mutlu olsunlar diye varını yoğunu esirgemediler şimdide arkadaş borç batağında çalışıyor ama maaş bile alamıyor. Tüm bunlara rağmen kadın iş yerine gelip seni rezil ederim istende artırırım diyerek tehditler savururken erkek hiçbirşey diyemiyor çünkü karşılık verse hemen KADINA SIDDET damgası yiyecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    Ağzı açık kadının peşinden giderse böyle duduklerler.

    Nereye bakıyormus gözü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olay asla KADIN CİNAYETİ olmadı, hepsi aslında EVLİLİK - AŞK CİNAYETİ
    ama buna evlilik cinayeti denirse evlilik kurumu zarar göreceği için gerçeği söylemiyorlar
    100 tane kadın ölüyorsa 1000tane erkek ölüyor ama kadınlar haber oluyor
  • Start Again kullanıcısına yanıt
    kadın olduğu için değil güçsüz olduğu için, erkekler arasında da güçlü güçsüzü ezer kadınlar arasında da.
    erkek kadını dövüyor kadın da çocuğu dövüyor
    temel sorun şiddet, onu çözmeyip kadın erkek ayrımı yapmak sorunu sadece büyütüyor.
  • Bir erkek bir kadını alacak verecek meselesinden ötürü çeker vurursa bu ayrı bir olaydır, bir erkek karısını namusumu kirlettin diyerek öldürürse bu ayrı bir olaydır. Bunun ayırdını yapmak lazım.

    Erkekler, erkekleri daha çok öldürüyor evet doğru. Ama erkek oldukları için değil. Alacak verecek davası, hatalı sollama gibi türlü sıçtımbok meselelerden öldürüyorlar.

    Erkeklerin öldürdüğü kadınlar ise yukarıda da yazıldığı gibi %90 cinsel meselelerden ötürü öldürülüyorlar. Yok sen benden nasıl boşanırsın, yok sen nasıl beni dinlemezsin, yok sen nasıl o saatte oraya gidersin, yok sen nasıl o elbiseyi giyersin vs.

    Bir erkek bir kadını bu sebeplerden değil de farklı bir sebepten öldürse misal kadın hırsızdır evine girmiştir vs çeker vurur veya borç almıştır ödememiştir çıkan tartışmada çekip bıçaklamıştır bu kadın cinayeti değil direkt cinayettir.

    Senin mantığınla bir almanın bir yahudiyi öldürmesi ile bir nazinin yahudiyi yahudi olduğu için öldürmesi aynı şey. Değil.

    Neden değil biliyor musun? Bunu aynı görürsek kadın olmak zaman içerisinde öldürülme sebebine evrilecek. Kadın kimliği toplumda zarar görecek eğer buna tepki koymazsan. Zaten kadın cinayetlerinin artmasının sebebi de tam olarak bu. Hükümetin muhafazakar ataerkil bakış açısının topluma yansıması bu cinayetler.

    Meriç falan diyecek olan yaşımın yarısında veletler özele gelsin kendilerine erkeklik dersini bizzat vereceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Erkeğin erkeği öldürmesinin sebebi farklı erkeğin kadını öldürmesinin sebepleri farklı oluyor biraz düşün istersen niye acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.