Şimdi Ara

Erkek Dünyası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Havanın açık olmasına karşın soğuk bir yaz akşamıydı. Rüzgarın soğukluğu yüzünden arabadan dışarıya çıkmaya üşenen Zafer, radyo eşliğinde kendi kendine şarkı söylemekteydi. Cesaretini topladıktan kısa bir süre sonra koşarak apartmana girdi. Apartmanın girişi kedi ölüsü kokuyordu. Bu koku bodrumdan gelmiş olmalıydı çünkü son zamanlarda kediler oraya çok sık girmeye başlamıştı ve büyük ihtimal bir kedi oradan çıkmayı başaramayıp açlıktan ölmüştü. Tozlu merdivenlerden yukarıya çıkan Zafer, ısınmak için ellerini birbirlerine sürtüyordu.

    Daire 2. katta olduğu için çabucak dairesine vardı. Hemen dairesindeki dijital sistemi açıp konumunu belirlemesi gerekiyordu. Aksi taktirde adında arama kaydı oluşturulacaktı. İşini hallettikten sonra bir adet bira kapıp televizyonunun karşısına geçti. Kanalların çoğunda neredeyse Futbol maçları, Ormasran kızıştırma ve basketbol maçları vardı. Yetişkin kanallar ise sabah saatlerinde 10 dakikalığına açılıyordu.

    dışarının soğuğu dairede hissedilmiyordu fakat Zafer ne zaman pencereden dışarıya bakacak olsa, içi üşer gibi oluyordu. Birasını bitiren Zafer, Televizyondan sıkılmış olacak ki yatağına doğru yola koyuldu.



  • Yatağına doğru yola koyuldu, burası sanki çok uzakta bi yere gidiyormuş gibi olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 6 Aralık 2017; 17:13:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.