Şimdi Ara

Erdoğan: “Türkiye’ye en başarılı 18 yılını yaşattık” dedi. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
9.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İşin kötü tarafı da önümüzdeki seçimde bi mucizee oldu ve kaybettiler seçimi, kabul etmezler ki, emin olun o koltuğu bırakmamak için bin takla atar akepe yönetimi. Yok oylarımız çalındı, yok trafoya kedi girdi, yok şöyle yok böyle. Görürsünüz dicem, ama zaten büyük ihtimal yine kazanacakları için sıkıntı yok. Halk nasıl yönetilmek istiyorsa öyle yönetiliyor. Ekonomimiz çok iyi :) 25 lira olan sıvıyağ olmuş 85 lira. Derler ki enflasyon 12% ;) süt olmuş 7,45. Yani. Süt bu.

    Hani bi resim vardı, "Kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor" diye, hah 2020 geride kaldı, 2021 bizi bekliyor.

    Yani. Ne diyelim, Allah hepimize sabır versin, çok kötü bi dönemde yaşıyoruz, olan gençliğimize oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dışından bakıncada kemal hiç kaybetmemiş. 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kurtlar1971

    İşin kötü tarafı da önümüzdeki seçimde bi mucizee oldu ve kaybettiler seçimi, kabul etmezler ki, emin olun o koltuğu bırakmamak için bin takla atar akepe yönetimi. Yok oylarımız çalındı, yok trafoya kedi girdi, yok şöyle yok böyle. Görürsünüz dicem, ama zaten büyük ihtimal yine kazanacakları için sıkıntı yok. Halk nasıl yönetilmek istiyorsa öyle yönetiliyor. Ekonomimiz çok iyi :) 25 lira olan sıvıyağ olmuş 85 lira. Derler ki enflasyon 12% ;) süt olmuş 7,45. Yani. Süt bu.

    Hani bi resim vardı, "Kötü günler geride kaldı, şimdi daha kötü günler bizi bekliyor" diye, hah 2020 geride kaldı, 2021 bizi bekliyor.

    Yani. Ne diyelim, Allah hepimize sabır versin, çok kötü bi dönemde yaşıyoruz, olan gençliğimize oldu.

    Sandıkta %50+1 i yıllardır göğüslemiş bir parti bunu yapmaz, sen önce 9 seçimdir koltuğundan kalkmayan Kılıçdaroğlu nu dehleyin isterseniz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1 tane haberci de sormuyor mu artık:

    Berat albayrak istifa etmeden önceki gün dünyanın en güçlü ekonomisi idik. İstifa ettikten 3 gün sonra tasarruf denilip ekonomimiz darda deniliyor.
    Ortadoğunun en ortası olduk. Zamanında denirdi ortadoğu bataklık , 1 kez girersen batarsın diye.
  • İşte buna bruh derim

  • Technotronic kullanıcısına yanıt
    Şu anda Yönetecek adam mı var 2023e kadar hangi partili olursa olsun iyi bir aday çıkar inşallah
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Çıkıp biri öyle dese adamın batık hayatı dahada batacak. Ülkede medyanın hepsi yandaş, hepsi bir telefona bakıyor. Bir alo derler adamın birdaha iş bulma olasılığı kalmaz.
  • Erenn1071 kullanıcısına yanıt
    İyi yönetir, kötü yönetir onu bilemem ama hali hazırda çok kötü yöneten biri var herkeste bunu görüyor, ama bir değişiklik olsun, belki karşısındaki adam iyi yönetir deyip oy vermiyor. Erdoğan’a oy veren büyük bir kesim bunun arkasına sığınıyor galiba; “Daha iyi yönetecek adam mı var?”
  • Şimdi baktığın açıya bağlı, ezilen hakkı gaspedilen, hakkını aradığında ya kafasına jop yiyen yada ne ile suçlandığını bile bilmeden senelerce hapis yatanlar açısından bakarsak bu dediğine kimse inanmaz, ama okumadığı için imam olduğunu itiraf eden malum cemaat lideri yada sümüklü fetö gibilere ne istedilerde vermedik açısından bakarsan haklı. Birde cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir devlet başkanının 8 tane özel uçağı olmamıştı, o açıdan da doğru bir söylem.

  • Tabii ki daha iyi yönetecek adam var çünkü şuan yönetemeyen en kötüsü.


    Yüksek vergi topla yol ve hastane yap onunla övün. Yaptığın yol ve hastanelerde yine para çekmeye devam etsin. Bu kadar kötü olmayı kimse beceremez.

  • Harbiden bazen yaptığı şeylere çok şaşırıyorum ve anlam veremiyorum. Bu adamı savunan insanlar neresini, nasıl savunabiliyor?
  • akp döneminde ankara ve istanbul belediyelerinde olan bitenler, normalde holywood'da yüzlerce film olacak malzemedir. bağımsız hukuk ile ne suçlar ortaya çıkar. şimdi bir tek yolsuzluk haberi yok neden, chp medyayı ele geçirdiği için değil tabi ki, yolsuzluk yapmadan da belediye yönetilebildiği için. bik bik yapacak troller, mahkemeler sizde, müfettişler sizde. bir tane yolsuzluk bulamıyorsunuz, bik biki evinizde yapın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mesutefe

    Yaşi 30 un uzerinde olanlar doğru olduğunu geçmişle karşilaştirarak kolayca teyit edebilirler

    Katılıyorum size lakin o dönemlerin atmosferini bilmeyen insanlara bunu izah etmeniz çok zor. Hele ki herşeye siyah ve beyaz bakan kişiler hiç anlamayacaktır. Bu dönemler ile ilgili çokça kaynak, kitap ve belgesel mevcuttur.


    Aslında eleştirilmesi gereken konu 18 yıl değil, son 4 yılımızın önceki 10 yıldan ekonomik olarak kötü olduğudur, bunu konuşmak lazım. Fakat maç için birbirini bıçaklayan insanlar siyaseti de böyle yapıyor, genetiğimize kodlanmış herhalde bu heyecan. Lafa değil söyleyene bakıyoruz maalesef.

  • kaanozdemir46 kullanıcısına yanıt
    Peki canlı yayında denirse ne olur benim düşüncem o hocam. Ne cevap verir?
  • jervis kullanıcısına yanıt
    Vermez hocam. Soran adamı fetöcü, vatan haini ilan ederler, islamdan kurandan girer bir sure okur çıkar işin içinden. Her zamanki yaptığı gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: öylesineya2533

    Bu mesaj silindi.

    Hocam ama hakkini vermek lazim adam iyi konusuyor


    Ben hic desteklemedigim halde adam konusurken helal olsun be diyesim geliyor  


    Bu sadece bana mi oluyor

  • saveyourself S kullanıcısına yanıt
    sadece sana . akpli değilim ama... diye gir yazına. bloklamak isteyen olur, fazla bekletme insanları.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.