Şimdi Ara

Erdoğan: 'Tüm göstergeler ekonomide iyi ve ümit verici bir kıpırtı olduğunu gösteriyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan: "Tüm göstergeler ekonomide iyi ve ümit verici bir kıpırtı olduğunu gösteriyor"


    Investing.com - AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da yenilenmesi kararı verilen seçimlere dair açıklamalarda bulundu, satır başları:

    "Türkiye önemli bir seçimi daha geride bıraktı, 50 günlük resmi kampanya sürecinde İstanbul’un 28 ilçesinde miting yaptık, emeğimizin karşılığını da aldık, toplam oyda %51,7’sini aldık. Seçim sonuçları tüm yetkililerimizle yapılan istişare ile değerlendirildi. Milletimiz bize büyük bir sorumluluk verdi, kaybettiğimiz yerler için nedenleri görüşüp gereğini yerine getireceğiz.

    Seçim bitti, ama tartışmaları bitmedi, İBB seçimi öce yaklaşık 28 bin farkla AK Parti’nin kaybettiği ilan edildi, biz bunu saygıyla karşılamaya hazırdık, ancak yetkililerin yaptığı sandık sonuç tutanaklarında karşımıza bambaşka bir manzara çıktı, yaklaşık 15 bin seçmenin iradesi gasp edilmiştir, sehven olanlar dışında büyük kısım kasten yapılmıştır.

    YSK’ya sunduğumuz belgeler gayet sağlamdır ve somut deliller vardır, aradaki fark harı yarıya azalmamış olsaydı mesele buraya gelmezdi, ancak irade gaspını görmezden gelemeyiz, biz bu yapılanların hesabını milli irade hırsızlarından sormazsak milletimiz bizden hesap sorar.

    Sadece iptal oylarının sayımı bile içimize kurt düşürmeye yetmiştir, hele hele İstanbul’daki seçim görevlilerinin neredeyse 3’te 1’inin kamu personeli olmaması şüphelerimizi artırdı, işin içinde önceden organize bir yolsuzluk girdiği aşikardır.

    AK Parti’nin hakkı olmayan bir seçimi kazanmak gibi bir derdi yoktur, biz gasp edilen hakların düzeltilmesinden yanayız. Aynı usulsüzlükler muhalefet tarafından tespit edilseydi ensemizde boza pişirirlerdi.

    YSK hem bizim hem de diğer parti temsilcilerini dinlemiş, kararını ortaya koymuştur, İstanbul seçimi 23 Haziran Pazar günü yeniden yapılacaktır. Bu süreçte İstanbullu hemşehrilerimizin en isabetli kararı vereceğine inanıyorum. Demokrasi ve hukuk devleti olan Türkiye’de bunun ilerlemesini sağlayan AK Parti’dir, bu karar da demokrasimizi güçlendirecektir.

    Milli iradeye gölge düşürmeye çalışanlara meydan bırakmayacağız, perde arkasında sinsice operasyon düzenleyenleri de saha da çalışanları da biliyoruz.

    Bazı iş adamı grupları YSK kararına garip garip açıklamalar yaptılar, bundan sonra da sizler bu tavırlarınızla burada böyle bir açıklamayı yaparsanız bunlar normalleşmeyi getirmez, yanlış yapıyorsunuz, herkes haddini bilecek!

    Ekonomimizin güvenliği çok önemli, son dönemde yaşananları doğru okumalıyız, ülkemize karşı bir sabotaj olduğu artık su götürmez bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır, bu dayatmaya karşı duracağız. Ekonomide 15 Temmuz darbesine kadar iyi giden ekonomik göstergelerin allak bullak olması kasıttır. Bir dönem şehirlerimizi kana bulayan teröristlere ne yaptıysak onu yapacağız. İktidara geldiğimizde güçlenmek için ne yaptıysak onu yapacağız, bir olacağız."

    İşverenler çok üretecek işçilerimiz çok çalışacak, ekonomimize sahip çıkacağız, tüm göstergeler ekonomide iyiye ve ümit verici bir kıpırtı olduğunu gösteriyor, istihdam yükselişe geçti, yatırımcılar arayış içinde. Kur-faiz-enflasyon üçgenine bizi sıkıştıramayacaklar, elimizdeki imkanları değerlendirip büyüyeceğiz. Çözüm dışarıda değil içeride bu ekonomik dalganın da üstesinden geleceğiz."





    Kaynak:https://tr.investing.com/news/politics-news/erdogan-tum-gostergeler-ekonomide-iyi-ve-umit-verici-bir-kprt-oldugunu-gosteriyor-567820



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 7 Mayıs 2019; 13:59:18 >







  • Hangi veri o yahu.
  • merkez bankasi swap piyasasindan kisa vadede yuksek faizle 13 milyar dolar borclandi.

    simdi bugun sadece idda ediyorum en az 1 milyar dolari yedi mudahale ederek. o para 3 hafta bilemedim 5 hafta dayanacak.

    turistlerden gelecek, almancilardan gelecek paraya guveniyor. yusek faizi bu paralarla oderim diye dusunuyor. lakin doviz icin harcamasi gereken bir para var. TL ... Daha da TL basacak ve basilan her lira artik bir karsiligi olmadigi icin , daha yuksek enflasyon olarak geri donecek...
  • ARTIK İYİCE SAÇMALAMAYA BAŞLADIN EYY ERDOĞAN BIRAK ARTIK O KOLTUĞU
  • quote:

    15 temmuz darbesine kadar iyi giden ekonomik gösterge


    Ama vatandaş göstergeye değil ekonomiye bakıyor. Darbeyle de alakası yok. İstikrarlı şekilde batıyor.
  • paramızda gizli 6 sıfır görücez bunu koyun tayfa yutucak ama şahıslara değil vatanına bayrağına bağlı insanlar yutmıyacak.
  • 2 kilo domates + 1kilo salatalık 20tl , 4 kilo patates 20tl , 1 kilo çilek 8 tl , 1,3kg muz 18tl , 1kg erik 8tl , 1kg limon 9tl. 83tl ödemişim. ekonomi süper maşallah
  • ekonomide reyiz ne derse tersini anlamak sureti ile önlem almaya çalışıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Mayıs 2019; 14:39:29 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

    2 kilo domates + 1kilo salatalık 20tl , 4 kilo patates 20tl , 1 kilo çilek 8 tl , 1,3kg muz 18tl , 1kg erik 8tl , 1kg limon 9tl. 83tl ödemişim. ekonomi süper maşallah
    Milletin kafasini bulandirma kardes. Ekonomi cok iyi bir kere. supermarketlerde sirada bekliyoruz. Supermarketlerin onu luks oto galeri gibi.. 50TL lik benzinle yapilan yollarda fast and furious gibi takiliyoz. Koprulerden VINNN diye geciyoz bizz. Gelip forumda pis fakirlik yapmaktan utanmiyon mu sen?!?!?!
  • KIPIRTI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deniztns

    Milletin kafasini bulandirma kardes. Ekonomi cok iyi bir kere. supermarketlerde sirada bekliyoruz. Supermarketlerin onu luks oto galeri gibi.. 50TL lik benzinle yapilan yollarda fast and furious gibi takiliyoz. Koprulerden VINNN diye geciyoz bizz. Gelip forumda pis fakirlik yapmaktan utanmiyon mu sen?!?!?!

    Alıntıları Göster
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 12 Temmuz 2021; 5:36:11 >
  • En son dolar alan yaya kalıyodu noldu o iş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

    .

    Alıntıları Göster
    Ama lutfen elma ile armudu birbiriyle karistirmayalim kardesim. Suriyeliler ustun irktir. Biz onlara bu yardimi ederek cennete girisimizi garantiliyor millet olarak. O verdigimiz vergiler Reisimiz tarafindan tam da en cok katma deger saglayacak (obur hayata inanmayan kafirdir neticede) sekilde kullanilmaktadir. Cok yasa RTE {kalp} {kalp}. Cok yasa adi gibi sani gibi AK mi AK Parti...
  • İçim kıpır kıpır zaten .Belli.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnscrutability -- 7 Mayıs 2019; 14:46:38 >
  • Ziyaaaaaa!
  • Zaaaaaaaaaaaa.
  • Çok eşsiz bir maske takmış. İş artık komikliğin de ötesine geçti.
  • Aha yeni bir döviz dalgası geliyor o zaman
  • ben senin dediğine DEEEEĞİL

    DOLAR'a bakarım DOLAR'a

    1 dolar 6.20 !!!!!!!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.