Şimdi Ara

ERDOĞAN SON ŞANS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sekizinci Cumhurbaşkanımız rahmetli Turgut Özal, 23. Ölüm Yıldönümünde dualarla anıldı. Kendisini rahmetle ve hürmetle yâd ediyoruz. Onu zeki-çalışkan, değişimi zorlayan, tonton, milletin değerleriyle hemhal olmuş, içten, samimi, herkesi kucaklayan ve herkesle diyalog kurabilen büyük bir lider olarak hatırlıyoruz. Ekonomik ve sosyal alandaki başarıları unutulmaz. Darbenin üzerinden silindir gibi geçtiği Türkiye’yi âdeta değiştirdi-dönüştürdü. Memurunun maaşını ödeyemez hâle gelen, akaryakıt ithal edecek para bulamayan bir ekonomiyi, yaptığı devrim niteliğindeki reformlarla âdeta şaha kaldırdı. Demokratik ve ekonomik alanda kimsenin hayal edemeyeceği reformlara imza attı. Ömrü ‘Büyük Türkiye’ hayali ile geçti. Türkiye’nin tarihî dönüşümüne öncülük etti. Dünyadaki tüm yenilikleri ülkemize taşıdı. Demokrasi, insan hakları, yükselen insani değerler konusunda önemli adımlar attı.

    İhracatı, turizmi canlandırdı, KOBİ’lerin doğmasına öncülük etti. Onun öngörüleri ve verdiği cesaret sayesinde Türk iş adamları dünyanın her yerinde iş kovalamaya başladı. Batı değerlerini iyi bildiği kadar kendi inançlarını ve toplumsal değerlerini yaşayan bir liderdi. Rahmetli Özal sıkı bir Müslümandı. Yakın çevresinin ve askerlerin baskılarına rağmen inançlarından ve yaşam biçiminden hiç taviz vermedi. Bugün Sayın Erdoğan’ı inançları, davası ve yaşam biçimi nedeniyle eleştirenler rahmetli Özal’ı da aynı şekilde eleştirdiler, hakaret ettiler, üzdüler. Görsel ve yazılı basının solcu-sosyal demokrat geçinen yazar-çizerleri hiç hak etmediği hâlde rahmetliye yapmadıklarını bırakmadılar. Bugün aynı çevreler aynı yol ve yöntemlerle Sayın Erdoğan’a saldırıyorlar. Ama bugün o günden farklı bir noktadayız. Bu millet o gün bu edepsizlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlamamıştı. Rahmetli Özal’ın varlığının kendileri için ne anlama geldiğini sonra anlayacaklardı. Ama bugün öyle değil. Menderes ve Özal tecrübelerine sahip olan bu millet aynı oyunların Sayın Erdoğan’a oynanmasına izin vermiyor. Bu milletin içerideki ve dışarıdaki düşmanları Tayyip Erdoğan’a kurdukları her tuzakta karşılarında milleti buldular. Millet her seferinde sandıkta Sayın Erdoğan’ın arkasında dimdik durarak darbecileri, paralelcileri, İslam düşmanlarını yenilgiye uğrattı.


    Rahmetli Menderes ve Özal’ın kıymetini kaybettikten sonra anlayan muhafazakâr ve mütedeyyinler Sayın Erdoğan’ın son şansları olduğunu iyi biliyorlar. Erdoğan’ın kaybetmesi hâlinde 15 yılda fikir ve ifade özgürlüğü, inanç özgürlüğü, insan hakları dahil elde ettikleri tüm kazanımları kaybedeceklerini iyi biliyorlar. Onun için rahmetli Menderes ve Özal’da yaptıkları hatayı tekrarlama lüksleri yok. Bu nedenle Sayın Erdoğan’a sımsıkı sarılmış durumdalar. Sayın Erdoğan’ın tüm seçimlerden oyunu artırarak galip çıkmasının arka planında bu psikolojinin de etkisi var. 2003’ten başlayarak tezgâhlanan darbe girişimleri, e-muhtıralar, 367 oyunları, Gezi girişimleri, Kobani kalkışmaları, 17-25 Aralık tezgâhları, muhalefeti cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tek çatı altında toplama senaryolarının hepsi Sayın Erdoğan’ı sistem dışına itme çabalarıydı. Millet bu çabaların hepsini sandıkta boşa çıkardı.

    Bugün ısrarla Tayyip Erdoğan’la uğraşan ve onu sistem dışına çıkarmaya çalışan içerideki ve dışarıdaki aktörler Sayın Erdoğan orada durduğu süreci amaçlarına ulaşamayacaklarını iyi biliyorlar. Karayılan-Bayık köpekleri ‘hedef Erdoğan’ diyor, HDP ‘hedef Erdoğan’ diyor, paralel yapı Erdoğan’ın gitmesi için yılanla bile iş birliği yapıyor, CHP lideri Kılıçdaroğlu sabah-akşam ‘Erdoğan’ diyor. Yahudi lobisi ‘Erdoğan gitmeli’ diyor. ABD ve Alman derin devleti ‘Erdoğan Türkiye’ye zarar veriyor’ diyor. Ezilmişlerin-mazlumların ve Müslümanların haklarını cesurca ve yüksek sesle dile getirdiği için, büküp eğemedikleri için Erdoğan’a ‘diktatör’ yakıştırması yapıyorlar. Kontrolleri altına alabilseler, yönetebilseler Erdoğan’ı ‘en demokrat lider’ ilan ederler. Boşuna uğraşıyorlar, 20 seçim daha yapılsa 20’sini de Sayın Erdoğan açık ara kazanır. Bu millet aynı delikten üçüncü kez geçmemeye, aynı suda üçüncü kez yıkanmamaya kararlı...

    ***

    Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) terör örgütü PKK’ya İsveç’teki bir vakıf aracılığıyla yüklü miktarda finansman sağlandığını belirlemiş. Avrupa Parlamentosu’na duyurulur. Herhâlde PKK sempatizanı raportörün bundan bilgisi vardır. ‘Terörle küresel bazda mücadele edilsin’ diyen ikiyüzlü Avrupa’ya duyurulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Canlandirdigi seyleri de son 2 senede öldurdu .

    Son sansmis evet Menderes e tesekkur ederiz bosa yatirimlari icin , aldigi parayi traktore gomdugu icin , koy enstitulerini kapattigi icin tesekkur ederiz sayesinde bugun Akp iktidar Allah razi olsun ulkeyi cahil birakmakta bu sagcilarin ustune yok . Allah razi olsun yandaslarina , toprak agalarina yarayacak sekilde fabrika actigi icin .

    Ozal a da tesekkur ederiz hayali ihracat ile baya gelistik .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben klorak falan filan kullanıyorlar zannediyordum. Demek ki böyle yıkıyorlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M4RLB0RO -- 18 Nisan 2016; 22:50:35 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Canlandirdigi seyleri de son 2 senede öldurdu .

    Son sansmis evet Menderes e tesekkur ederiz bosa yatirimlari icin , aldigi parayi traktore gomdugu icin , koy enstitulerini kapattigi icin tesekkur ederiz sayesinde bugun Akp iktidar Allah razi olsun ulkeyi cahil birakmakta bu sagcilarin ustune yok . Allah razi olsun yandaslarina , toprak agalarina yarayacak sekilde fabrika actigi icin .

    Ozal a da tesekkur ederiz hayali ihracat ile baya gelistik .



    Bugün Suriyeden kaçanlar gibi Özal döneminde de Saddam rejiminden kaçan 2 milyon küsür insanı vatandaş yaptığı için üstüne de bölünmenin eşiğine geldiğimiz için ayrıca bir teşekkürü hak ediyor.
  • Şu Menderes'i örnek verip duranlar acaba zamanında Menderes'in yaptığı baskılardan, insanların sesini kesmek için elinden geleni ardına koymamasından haberleri var mı çok merak ediyorum. Türk siyasi hayatından bihaber insanlar atıp tutuyor burda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lexpol

    Şu Menderes'i örnek verip duranlar acaba zamanında Menderes'in yaptığı baskılardan, insanların sesini kesmek için elinden geleni ardına koymamasından haberleri var mı çok merak ediyorum. Türk siyasi hayatından bihaber insanlar atıp tutuyor burda.

    Bu menderes vatan cephesini kurup buna uye olmayanlar vatan hainidir diyen adam degil mi ya ? Hani radyolardan sallama isimler okutan ??

    Donem degisse de zihniyet hep ayni bunlarda

    Damat ferit pasa dan tut menderes e akp ye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    Marmaray YAP
    Hızlı Trenler YAP
    Havaalanları YAP
    Üniversiteler YAP
    Stadyumlar YAP
    Olimpik Yüzme Havuzları YAP
    Yeni Tiyatro Sahneleri YAP
    Metrolar YAP
    Tüneller YAP
    Barajlar YAP
    Nükleer Santral YAP
    Modern Bölünmüş Yollar YAP
    Modern Adliye Sarayları YAP
    Milli Silahlar YAP
    Milli Tank YAP
    Milli Helikopter YAP
    Sismik Araştırma Gemisi YAP
    Boğazın Altına Tüpgeçit YAP
    Dev Şehir Hastaneleri YAP
    81 İl e Ücretsiz Kanser Tarama Merkezi YAP
    Tersane YAP
    Liman YAP
    Geri Dönüşüm Tesisleri YAP
    Dar Gelirliye Konut YAP
    Başörtüsünü serbest YAP
    Hz.Muhammed in Hayatını ve Kuran ı seçmeli ders YAP
    Uzaya uydu FIRLAT
    Ambulans sayısını ARTIR
    Hastane sayısını ARTIR
    MR Cihazı sayısını ARTIR
    Tomografi Cihazı sayısını ARTIR
    Diyaliz Cihazı sayısını ARTIR
    Yeşil Alan miktarını ARTIR
    Orman miktarını ARTIR
    Milli Park sayısını ARTIR
    Temiz Plaj sayısını ARTIR
    Açılan İşyeri Sayısını ARTIR
    Turist sayısını ARTIR
    Öğrenci sayısını ARTIR
    Öğrenci Burslarını Kat Kat ARTIR
    Doğalgazlı il sayısını ARTIR
    İçmesuyu ulaşan insan sayısını ARTIR
    Ortalama Yaşam Süresini ARTIR
    Okuma Yazma Oranını ARTIR
    Okullaşma Oranını ARTIR
    Tarımsal Üretimi ARTIR
    Çiftçiye Destekleri ARTIR
    Halka Sosyal Destekleri ARTIR
    Şehit Ve Gazilere Desteği ARTIR
    Eğitim ve Sağlık Harcamalarını ARTIR
    MB Döviz Rezervlerini ARTIR
    Memur ve Asgari Ücretlinin Maaşını Enflasyondan Fazla ARTIR
    Türkiyenin ilk Tohum GEN Bankasını AÇ
    Türkiyenin ilk Milli Botanik Bahçesini AÇ
    Enflasyonu DÜŞÜR
    Faizleri DÜŞÜR
    Kamu Borcunu DÜŞÜR
    İMF ye Borcu YOK ET
    Hava Kirliliğini YOK ET
    Çöp Sorununu YOK ET
    Trafik Canavarını YOK ET
    Katsayı Zulmünü YOK ET
    Öğrenciye Ders kitabını ücretsiz DAĞIT
    Öğrenciye Süt DAĞIT
    Öğrenciye Tablet DAĞIT
    Okullara Bilgisayar DAĞIT
    Okullara Akıllı Tahta DAĞIT.
    Üniversite Harçlarını KALDIR.
    Binlerce Tarihi Eserimizi Yurda GETİR
    Binlerce Tarihi Yapıyı RESTORE ET
    Orhun Abidelerine giden 48 Km Asfalt YOL YAP
    - Dünyanın 3. Deniz Dolgulu Havalimanını Yap ( Ordu-Giresun Havalimanı )
    Sonra birileri çıksın ne yaptı desin !!!!!'
    Hakan Fidan'ın fotoğrafı.

    hepsi fasa fiso. neymis yol yapmis ciftciye destek vermis.

    bu icinden okudugum sadece iki madde. mesela ciftciye veeilwn destegin sadece mazotta ki kdv ile geri alindigini biliyir musunuz. mesrla akp geldikten sonra yaptigi butun karayolu yatirimlarinin sadece alkollu iceceklerden alinan vergilerle karsilandigini biliyor musunuz.


    ayak ustu insanlari kandirmayin. bubyapilan yatirimlarla alinan vergileri kiyaslayinda ne kadar samimisiniz gorelim. abd de devlet topladigi vergiden daha fazla yatirim yaoarken turkiye de bu durum nasil mesela. ciftciye destek verdik deyip oy toplayip sonra destegi sadece mazotraki vergiyle geri almakta ancak size yakisirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini geçtim "trafik canavarını yok et" ne? Hayatında hiç trafiğe çıkmadın galiba

    Ayrıca bu dediklerinin çoğunu eski hukümetlerde yaptı. Hani şu 90 sene hiçbir şey yapmadınız dediğiniz, çivi bile çakmadınız dediğiniz kişiler.

    Tabi mesajın ne kadar saçma olduğunu görünce silmişsin ama bak yukarıda alıntısı duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    mesaja senin gibi gerçekleri görüp zoruna giden bir yönetici tarafından kaldırılmış.
    Her zamanki gibi işiniz gücünüz bilip bilmeden sallıyorsuuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    mesaja senin gibi gerçekleri görüp zoruna giden bir yönetici tarafından kaldırılmış.
    Her zamanki gibi işiniz gücünüz bilip bilmeden sallıyorsuuz

    Hangi gerçekler? Bu hayalleri gerçek zannetmen çok komik. Onların nesi zoruma gitsin. Belliki yalanlarının tutmaması senin zoruna gitmiş.

    Her zamanki gibi işiniz gücünüz algı yaratmak.
  • atmaca57 kullanıcısına yanıt
    Yöneticilerin yalana tahammülü yok demek ki.

    CHP döneminde tek çivi çakılmadı yalanı da en büyük en ahlaksız yalanınız.
  • Akpden önce türkiyenin büyüme ortalaması %4

    AKP döneminde büyüme ortalaması %3

    AKP yüzlerce kanaldan yalan yanlış bilgiler pompalasa da gerçek kısa ve net :

    AKP öncesinde karne 4 iken akp gelince 3 olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Erdoğan son şans ama kim için?

    Ağaoğlu,makara egemen,kutucu Süleyman
    Havuz medyası,zarrab,Ethem sancak,
    Mehmet cengiz,latif topbaş,Limak,kolin
    Zorlu,Doğuş,toki mutahitleri kppssiz memurlar

    İçin evet Erdoğan son şans
    Zaten onlar da Erdoğana 4 elle sarılmış halde
    Ama O gün gelecek kurtuluş yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.