Şimdi Ara

Erdoğan'ın önemli Rusya ziyareti öncesi , CHP li vekil meclisi karıştırdı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğin, apo köpeğinin ailesi ile gorusturulmesinin, bugün veya dün her ne ise, ülke ve dünya gündemini en ufak etkileyen bir olayı mı var?

    Eğer Ailenden birisi şehit olursa anlarsın arkadaşın ne sorduğunu. malesef ülkeyi yönetenler arapçılık saçmalığına kapıldığı için Türklük ile her fırsatta dalga geçmekte hesaplaşmaktadır ve ben bu siyaseti iktidarda tutan hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Mahşer günü hesaplaşmak dileğiyle.
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Nedeni Çok Basit Bilimden Ve Akıldan Uzaklaşıp Yobazlık ve Bağnazlık İçinde Yaşamayı Kendi Özgür İradeleri İle Seçtikleri İçin. Tıpkı 17 Yıldır Bizim Yaptığımız Gibi.
  • Bebek katili mi arıyorsun 19 marta bak..Ellerinizde irakda ölen bebeklerin kani kurudu mu?Siz müslümanlar çok ilgincsiniz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Yıllardır partiler kapatıldı ne oldu.Kapatıldıkça dahada büyüyerek çıktılar.Kapatmak çözüm değil.Siz şayet Atatürk'ün partisiyim diyorsanız teröre destek veren kişilerle aynı karede olamazsınız.Onlarla ittifak yapamazsınız.Şayet yaparsanızda ne milliyetçiyim diyeceksin nede Atatürkçüyüm.

    O yüzden her partizan ilk başta kendi partisinin yanlışlarını görsün ve eleştirsin.Terzi kendi söküğünü dikmeden başkasının söküğünü nasıl dikecek.
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    Böyle bir durum varsa kapatılır ve açtırılmaz geri. Sen ülkeyi düşünüyorsan açtırmazsın, DTP kapatıldı, gerisi yok. Bizim işbirliğimiz yok, belli ki buna iyi adapte olmuşsunuz, sürekli öğretileni söyleyip duruyorsunuz. Devlettekilerin argümanını bize yamamayın, seçim için yaslananlar kimlerdi acaba? Terörist başının kardeşini yayına tak diye alan biz değildik herhalde. Net bakın, akımlara kapılıp parmak sallamayın. Biz neler döndürüldüğünü gayet iyi gördük, işine gelince teröristlere yanaşanlara kızmak lazım, yalandan bağıranlara kızmak lazım ama tabii ki yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 5 Mart 2020; 14:31:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş şaşkın mısın sen. Bu konuyla ancak cahilleri kandırırsın. Rusya ziyareti öncesi, Sayın cuhmurbaşkanı kalkıp muhalefet başkanına şerefsiz haysizyetsiz vs bir ton saydırmış. Onu da niye saydırmış. Çünkü muhalefet başkanı, kalkıp sormuş; ya demiş bu suriyede 33 ün üstünde şehit verdik. Yeterince hava desteğimiz olmadan neden o insanlar oraya sıkıştırıldı? Kalkıp cumhurbaşkanımızda bunu soran şöyledir böyledir saydırmış. Muhalefet sözcüsüde dayanamamış. Daha önce cumhurbaşkanımızın kendi şehitlerimize, Türkiye Cumhuriyeti Şehitlerine, kalkıpta zamanında KELLE demesine ithafen saydırmış. Demiş ki, Şehitlerimize KELLE diyen şöyledir böyledir. Şimdi tabi geriye dönüp sorgulamak lazım. Niye KELLE dedi şehitlerimize, nasıl dedi, Atatürk'e ayyaş nasıl dedi, Amerikanın Büyük İsrail projesini yapmaya geldim ben niye dedi? Sonra siz niye böyle dediniz diye sorulunca yooo ben öyle bir şey demedim, bunu diyen şerefsizdir niye dedi? Niye kalkıp birisi onlarca videoyu gösterip, yahu dediniz ya hemde 1 değil 5 değil 40 yerde ben amerikanın projesini gerçekleştirmeye Türkiyeye geldim dediniz ya niye demedi? Köylüye ananı da al git niye dedi? Daha resmen onlarca değil 100'lerce gaf, hakaret, bir dediğinin tam zıttını yapmak ya da tam zıttını söylemek, bir dediğini inkar etmek, soran olursa da yoo ben demedim şerefsiz demek gibi davranışları niye gösterdi diye insanlarda merak etmiş olabilir.

    Şimdi Sayın Soylu'da aynı o yolu izliyor. Bu bir akp geleneği oldu galiba. Sorgulayan anında ocu bucu, namussuz şerefsiz, hain ilan ediliyor. Yani adam 2 kere 2 eşittir 5 diye açık açık yalan dahi söylese sorgulamayacaksın, sorguluyorsan hainsin. Bugün Sayın Soyluya bir muhabir şunu soruyor. Ya diyor siz 100 küsür bin mülteci yunan sınırına geçti diyorsunuz ama biz bu rakamları resmi rakamlardan teyit edemiyoruz. Sayın Soylu hemen aynı uslupla muhabire, Sen Yunan tarafının sözcülüğünü yapıyorsun, onların ağzından konuşuyorsun. Yunan hükümetine ve çıkarlarına hizmet ediyorsun diye damgaladı. Yani sormayacan. Adam 10 milyon geçti diyorsada geçmiştir bitti.

    Adamlar boşuna mı bize cahiller oy veriyor diye açık açık istatistik sonuçlarını açıkladı. Boşuna mı bize daha çok cahil insan lazım dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 5 Mart 2020; 16:8:11 >




  • 36 askeri sehit eden rusyanin ayağına kosa kosa giden sozde ortadogu lideri..Hem Savasin kucagina oturtup üstüne hemde rusyanin da oglani oldu..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Aponun şehit ettirdiği evlatlarımızı aileleri görebiliyor mu? Eğer görebiliyorsa Öcalanda görebilir yok goremiyorsa Öcalan kendi yüzünü bile görmeden ölmeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş şu akp'li memurların hani şayet CHP kazanmasaydı, götürmeye devam edecekleri, seçimlerin tekrarlanması üzerine ve yine CHP'nin İmamoğlu'nun kazanması üzerine anında istifa edip Kanada'ya kaçan, İETT'yi 9.1 milyon dolandırdıkları para var ya, oradan 3 küsür milyon kurtarılmış galiba, onunla belki öder bilemiyorum artık. Namussuzlar neden CHP gelince artık yakalanacaklarını anlayıp kaçıyorlarda, AKP varken rahat rahat 9.1 milyon götürüyorlar acaba? Hımmm. Tabi ki bende her ne kadar Akp TC ibaresini yan yana görmekten hiç hoşlanmasa da yazayım TC Cumhurbaşkanına hakaret edilmesini istemem. Ama yoldan geçen biri kalkıp Türkiye Cumhuriyetinin şehitlerine KELLE dese, normalde kendimi zor tutarım. Eminim bir çok akp lide kendini tutamaz, fetöcü, pkklı, terörist diye hülooy saldırır. Ben hala hazmedemiyorum KELLE Lafını. Apoya Sayın lafını. Hazmeden hazmediyor bir şekilde. Neyse yine kendimi tutamadım. Zamanında sayın akp li bakan bize cahiller oy veriyor diye açık açık söylemişti. Ben şimdi niye laf anlatmaya çalışıyorum ki.




  • Allahtan bugun chp intihar eden Teröristin Cenazesine katilmadida . Saflarini görmüş olduk . Dinime küfreden müslüman olsa. Hepsi ayni okun laciverti. Neden bahsediyorsunuz siz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Troller fazla mesaiye baslamis yine.

    Saayin apo,kardesim putin,dostum tump,ne istedinde vermedik hoce efendim,gel bitsin bu hasretlik hoca efendim,rahmetli coniler,el ac bir de du oku coni icin,bop baskaniyim 20 den fazla ulkeyi bolmek icin ki sondada t.c.nin sirasi geliyor,kelle,askerlik oturma yeri dil olmek gerek ama ne hikmetse oglu yurt disinda olume sebebiyet vermekten,digeri tohum curuk oldugu icin curuk,birazda alik,babacim babacim,kavramada sorunlari var.Cin alinin topaci cin alinin boku.Devem eder gider.

    Ugurlar ola.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Burada herkes benden cevabını almıştır. Sen işine bak, boş polemik ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yazık ya yazdığı saçmalıkları, yalanları, algıları, hakaretleri cevap zannediyor.
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    AKP'nin FETÖ ile ortaklıgina, PKK ile es seviyede aynı masaya oturtmasina, yurtdışındaki teröristlere tırlar dolusu silah gondermesine, yargıyı parti silahı haline getirmesine, Araplari ulkeye ellerini kollarını sallaya sallaya gezecek sekilde ulkeye doldurmasina cevap yok ama...

    Erdoğan'ın önemli Rusya ziyareti öncesi , CHP li vekil meclisi karıştırdı.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Salla yalanı seveyim inanani

    Bölüm neydani serbest, admin tatilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Hangisi yalan olan?
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Sen bu volkana bakma. Bak gene muhalefete hakaret etmek için algılarla dolu konu açmış.
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Aç internetten bak. Senin boş polemiklerine ayıracak vaktim yok.

    Cevabını bildiği soruyu bana soruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ancak Ve Ancak savaşta yenılen taraf karşı tarafın dedıklerını yapar 27 Şubatta 36 (resmı kaynaklara gore) Şehıtımz verıldıgı Askerı operasyonda Askerlerımı vuranlar Rus Hava Kuvvetlerıne ait olan ucaklardan gercekleştrıldıgı ve bu Ucagın Su-34 savaş ucagı yonunde tespıtler yapılmıştır Turk Askerını şehıt edenlerın Rus Guclerının oldugunu Ruslara Askerımızın posızyonunu bıldırdıklerını Ama Rusyanın tekrar tekra 5 saat boyuncu askerımızın bulundugu bolgyee devamlı sekılde hava saldırısı dunledıklerı askerımıızn şehıt olmasında Rusya'yı acık şekılde suclamıştrıAyrıca eneklı Askerlerımızn yaptıkları acıklamada Bu saldırıyı ancak rusların yapacagı yonunde acıklmaları sabıtttır.Bu gelışmelerın ardından TSK Surıye'ye karşı OPperasyınlarına başlanmıştır...Putın bu arada yaptığı acıklamada cok ılgı cekıcı yondeydı Putin ''Herhang bır ulkeyle savaş ıstemıyruz''acıklama yapmasıda cok ılgınc bır acıklama olrak degerlendrıyorum

    Bugun ne oldu' Tarıhte eşıne belkıde hıc rastlayamacagımz bır buluşme gercekleştı yer Moskova .Cumhurbaşkanı Recep Tayyıp Erdogan,Putin ıle 2 saat 40 dk suren bır gorusşme gerceklestırdı Gorşmede Rus ve Turk bakanlarda yer aldı. Daha dun Askerrımıze saldırıp ve şehıt olmalarını neden olan Rusya yı suclayan Hulusı AKAR'ın orda olmasıda ızah edılemeyecek bır durum olarak degerlendırorum burada konuları evirip çevirip halkımızı farkl mecraalra cekmek ısteyenlerı artık soylıyecek bır lsozun olmayacagına demekkı bunların bır vatan derdınız yok demek dusuyor bana



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eryıl34 -- 6 Mart 2020; 1:41:34 >




  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Yalan diyen sizsiniz, sozunuzun arkasinda duracak haysiyetiniz yoksa o benim sorunum degil.

    Yoksa ben orumun cevabini elbette biliyorum: HICBIRI.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.