Şimdi Ara

Erdoğan'ın önemli Rusya ziyareti öncesi , CHP li vekil meclisi karıştırdı. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
2
Favori
8.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beels kullanıcısına yanıt
    Yok bu volkan ve panda gibiler troll değil, ciddi olarak böyle düşünüyorlar. Artık ne hale gelmişlerse. Sadece fanatiklikle olacak iş değil. Bunlar rte siyaha beyaz dese çıkıp "beyaz bu, chpliler siyah diyerek yalan söylüyorlar" diyecek durumdalar.

    Baksana konuşmanın bir kısmını kesip "rte kılıçdaroğluna demedi" diye algı yapıyorlar. Cidden insanları salak zannediyorlar galiba.

    O zaman bu volkanın ve pandanın mantığına göre rte için de söylenen bir söz yok "şehitlere kelle diyen bir kişi ...." diye laf ediyor. Peki bu 2 üyede aynı mantığı chpli vekil için bu şekilde kuracak ve ettikleri hakaretleri kendilerine edecek kadar samimiyet var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 4 Mart 2020; 21:25:20 >
  • Amerika'nın planı olan BOP'un esbaskanına söylüyor o sözleri.
    Neden alındın ki sen ?
  • Erdoganda başkası için aynı dili kullanıyor. Hadi uslubunu gectim. Bir cumhurbaskani olarak berbat konuşuyor. 33 şehit olayindan sonraki konuşması rezalet... sırf kutuplastirma.. allah askina bu nasil bir adam.. nasıl oy veriyorlar anlamıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben anlamadım şimdi engin özkoç cumhurbaşkanına mı hakaret etti yoksa akp genel başkanına mı???
  • Üslûp çok çirkin, yakışıksız, terbiyesiz. Lâkin hakaret haricinde söyledikleri çok doğru.

    Kendi çocuklarını askerden türlü bahanelerle kaçırıp şehit olan vatandaşın evladına "kelle" diye hitap eden, her biri kutsal şehitlerden "birkaç tane" diye bahseden birine hangi sifatlar yakisir size birakiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ø

    Menderes, moskova ziyaretinden önce asıldı. Rusya’yı sevmem ama rusya yakınlaşmalarının sabote edilmesi çok ilgi çekici.
    Rusya ile ne alakası var, yediği onca halt yüzünden asıldı.
  • reisiniz, sabahtan akşama kadar millete hakaret etsin din bezirganlığı yapıp milletin evlatlarını ateşe atsın, kendi oğullarından birisi çürük raporu alıp askerlik yapmaz diğeri bedelli yapar ama kaç gündür din vatan millet sakarya söylemleriyle şehitler üzerinden kılıçdaroğlu'na demediğini bırakmaz birileri de çıkıp kral çıplak deyince chp'li vekil ortalığı karıştırdı, cumhurbaşkanına hakaret etti diye yaygara koparın, saygı görmek istiyorsan önce saygı göstermesini bileceksin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsrail dölü derken iyi, hain derken iyi, biz konuşunca ama niye canımızı sıkıyorsunuz siniri. Haddinizi bileceksiniz, aklınızı kullanıp sağa sola atar yapmayacaksınız, yoksa biz de güzel güzel okşarız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    İadesi misli misli yapılır böyle, zıplarsınız. Terbiye ve edep diyorsanız uyacaksınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 4 Mart 2020; 22:57:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusya askerimizi vuruyor ve putinin ayağına gidiliyor bu problem olmuyor!? Adamlar kaç savaş gemisini boğazdan geçiriyor bu da problem olmuyor. Artık yenmiyo yaa yapmayın Allah aşkına yaa.
  • cephedeki askerin bir çoğu bunlarla ilgilenecek vakit bulamıyordur sen rahat ol.. ama şehitleri iki günde unutan insanın sözleri askerimizin moralini daha çok bozmuştur....
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Şehide kelle demek ne kadar abes ise, teröristler ile ittifak kuran kişileri savunmak ve desteklemekde bir o kadar abesdir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • m_carleone82 M kullanıcısına yanıt
    Nefret ve kendi mahallelerinin terör estirmesi uğruna veriyorlar, mesele rövanş. Adamların terbiyeyle alakası yok, şimdi ağlıyorlar maskeleri yüzlerinden çekilip atıldı diye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceylinnaz kullanıcısına yanıt
    O oluşum niye kapatılmıyor? Devletin tepesindeki niye olmaz diyor, telefonda atarlanan efsane Soylu niye sessiz? Seçici olmayın, çirkin duruyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wacom Intuos -- 4 Mart 2020; 22:37:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wacom Intuos kullanıcısına yanıt
    Kapatamazlar.
  • Bunların derdi anlaşıldı.15 temmuzda yaptıkları gibi milliyetçiliği kullanarak muhalefeti ezecekler.Nasıl olsa kim eleştirse hassas dönem ayağına vatan haini yaftasını yiyecek.Bunların en çok sevdikleri dönem savaş darbe vs olağanüstü durumlar.Çünkü bunları kuşlanarak muhalefeti iyice köşeye sıkıştırıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Birlik olmamiz gereken günler ÇOOOOOOOOOOOOOK gerilerde kaldı Tayyip sayesinde.

    FETÖ ile ortaklık yapmadan,
    PKK ile devleti aynı masaya oturmadan,
    Biat etmeyen herkesi işinden güdünden etmeden,
    Yurtdışındaki teröristlere tırlar dolusu silah gondermeden,
    Turkiye'yi orta doğu savaşlarına sokmadan,
    Yargıyı parti silahı haline getirmeden
    Araplari ulkeye ellerini kollarını sallaya sallaya gezecek sekilde doldurmadan

    Önceydi birlik olmamiz gereken günler.

    Tayyip ise BOP baskani olmanin heyecani, mehzepci bakis acisi ve osmanlıcılık oynama hayalleriyle Turkiyenin yönünü Avrupadan orta doğuya çevirirken, ayakkabı kutularını doldurmanın pesinde, tüm sağduyulu elestirilere ve akıl mantık eksenindeki uyarılara kukak tikayarak hepsini bir kenara itti. Defalarca ve defalarca... Turkiyeyi bu duruma bizzat kendisi getirdi. Biz kimsenin yalanları, yanlışları ve basiretsizligiyle birlik olmak zorunda degiliz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yok şu bu kavga ülkede neler olmuş ve daha neler olabilir. Biz her meselede eyyy chp eyyy akp dedikçe, dünyanın geri kalanı güçleniyor. Sorunlarını çözüyor zenginleşiyor. Bakın mültecilere bakın bu adamlar sudi arabistana kaçmıyorlar. Sudi’ler mülteci almam dedi, sudi arabistan zengin bir ülke. Hemde bir çok ab ülkesinden daha zengin. İstese bu mülteciler orayada zorla girmek isterdi. Ama ab ülkelerini istiyorlar. Sadece arap mülteciler değil dünya’nın bir çok ülkesinden mülteci. Bir ortak noktaları var hepsi müslüman. Hepsi hangi ab ülkesine gider bilemeyiz lakin. Hepsi Gittikleri ve ömürlerini geçireceği yerlerde ezan sesi duyamayacak. Bunun için ölümü bile göze alıyorlar. Sormamız gerek biz müslüman ülkeler, biz nerede hata yapıyoruz ve bu insanlar neden ezan okunan ülkeler değilde okunmayan ülkelere kaçıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baranel

    Yok şu bu kavga ülkede neler olmuş ve daha neler olabilir. Biz her meselede eyyy chp eyyy akp dedikçe, dünyanın geri kalanı güçleniyor. Sorunlarını çözüyor zenginleşiyor. Bakın mültecilere bakın bu adamlar sudi arabistana kaçmıyorlar. Sudi’ler mülteci almam dedi, sudi arabistan zengin bir ülke. Hemde bir çok ab ülkesinden daha zengin. İstese bu mülteciler orayada zorla girmek isterdi. Ama ab ülkelerini istiyorlar. Sadece arap mülteciler değil dünya’nın bir çok ülkesinden mülteci. Bir ortak noktaları var hepsi müslüman. Hepsi hangi ab ülkesine gider bilemeyiz lakin. Hepsi Gittikleri ve ömürlerini geçireceği yerlerde ezan sesi duyamayacak. Bunun için ölümü bile göze alıyorlar. Sormamız gerek biz müslüman ülkeler, biz nerede hata yapıyoruz ve bu insanlar neden ezan okunan ülkeler değilde okunmayan ülkelere kaçıyorlar.
    Teşekkürler, merak uyandırıcı bir mesaj.

    Bu arada katılıyorum yazdıklarınıza. Sorunun kaynağı bence Allah'ın (CC) ve Peygamber efendimizin ( sav) , emir ve sözlerinin tam olarak anlaşılamaması, ya da çiğ süt .emen insanoğlunun çıkarları ile ters düşmesi.

    Bu konuyu araştıracağım.

    Tabi bu durumu, İslam'ın tüm dönemlerine yaymamiz takdir edersiniz ki doğru değil. Fakat sonrasında ne oldu, nereden nereye bu duruma gelindi, araştırmaya değer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • btk06 kullanıcısına yanıt
    Lan olm sen nasil bir cahilsin habur sınır kapisinda halay cektiren oynatan kimdi teroristler ile el ele tutusup akp platformunda pusiler ile kucaklasan kimlerdi ? Bop un esbaskani olan adami gormeyip takildigin sey bumu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.