Şimdi Ara

Erdoğan, İmamoğlu'nun Bitirilmesinde Israrcı! YENİDEN GİZLİ TOPLANTI YAPMIŞ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Daha önceki olaylar;


    SİYASİ YASAK ve HAPİS CEZASI VERİLMESİ /

    HAKİME 'SİYASİ YASAK VER' TELKİNİ SKANDALI /

    ERDOĞAN'IN DAVA ÖNCESİ GİZLİ TOPLANTISI : https://forum.donanimhaber.com/11-kasim-cuma-imamoglu-davasi-siyasi-yasak-telkini-skandali--154353389


    ERDOĞAN'IN SİYASİ YASAK ÇIKMAMIŞKEN SÖYLEDİĞİ YAYINLANMAYAN SÖZLER : https://forum.donanimhaber.com/erdogan-imamoglu-davasi-hakkinda-herkes-yargi-kararina-saygi-duymali-demis--154663274


    YSK BAŞKANI'NIN TEHDİDİ : https://forum.donanimhaber.com/ysk-baskani-imamoglu-kazansa-bile-mazbata-verilmeyecek--154663395


    SOYLU'NUN KARARI SAVUNMASI : https://forum.donanimhaber.com/soylu-imamoglu-davasi-hakkinda-karar-dogru-aciga-alabilirim--154677979


    İMAMOĞLU'NUN YENİ AÇILAN TERÖR SORUŞTURMASINA YANITLARI : https://forum.donanimhaber.com/imamoglu-icisleri-bakanligi-nin-iddialarina-yanit-veriyor--154751675




    diken - yaramazlara biraz batar!
    İktidar çıtayı yükseğe koymuş: Amaç İmamoğlu’nu ‘bitirmek’ - Diken
    https://www.diken.com.tr/iktidar-citayi-yuksege-koymus-amac-imamoglunu-bitirmek/


    - 5 Ocakta yeniden GİZLİ toplantı yapılmış. Erdoğan katılımıyla.

    - Terör soruşturmaları ile görevden alınması isteniyormuş.

    - Tümüyle siyasetten silmek için 'ihaleye fesat' gibi yeni davalar açtırılmış. Bir kaç dava daha yoldaymış. MV bile olmasın istenilmiş.

    - Toplantının ardından İmamoğlu’na dair geçmişe dönük incelemeler yapılması, tüm ‘usulsüzlükler’in araştırılması ve yargıya gönderilmesi kararlaştırılmış.

    - İmamoğlu’nun görevden uzaklaştırılması fikrinden de tamamen vazgeçilmiş değil. Erdoğan sürecin yakından takip edilmesinde ısrarcı.




    Anlaşılan o ki, üsttekiler yetmemiş daha fazla hikaye uyduralım demişler. İmamoğlu'nu beğenmeyebilirsin ama adamın üstüne çok oynadıklarını kimse görmezden gelmesin. Siyasi yasak garanti olsun diye sürekli alâkasız, kanıtsız, manipülatif dava-soruşturma açmaları boşunamı? Sürekli itibarsızlaştırma, dezenformasyon çalışması yapmaları boşunamı?


    En çok korktukları isim. Çünkü iki defa yendi. Hem YSK'yı hem Erdoğan'ı hem Binali'yi. Hakkını yedirmedi. Bırakın CB olmayı, muhtar bile olmasın istiyorlar. Siyasetten silinsin, gerekirse hapse girsin istiyorlar. Bileğiyle, milletin desteğiyle kazandığı belediyeye el koymak istiyorlar.


    SİYASİ İNTİKAM ALMAK İSTİYORLAR. Amaç bu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 16 Ocak 2023; 15:17:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Nasil bir korkuysa artik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demokrasi olmadığının kanıtı bide bunlarla seçime gidiyoruz

  • ysk başkanı mazbatayı mı vermeyecek hemde cumhurbaşkanı seçilen kişiye hemde diploma sormadan cumhurbaşkanlığı mazbatası verirken. Belediye seçimi falan zannediyorlar herhalde.

  • Bu ülkede muhalif olmak varmış hee. Başına İDDİA YAZIP kafandan senaryoları yaz yaz geç... Nede olsa sogulamadan inanan bir kitle var. Belge bilgi delil şahit sormuyor kimse yaz yaz geç.


    Arkadaşım siyaset oyun kurma veya oyun bozma sanatıdır diye söylerim her zaman. Madem böyle bir şey var madem Erdoğan sözde oyun kuruyor. Muhalefet çocuk mu veya saf mı ? İşi ne bozsun bu oyunu !


    Oyun nasıl bozulur. Onuda ben mi söyleyim ! Yaparsın o zaman Ekrem İmamoğlunu Cumhurbaşkanı adayı. Seçime şurada 4-5 ay kalmış 5 ay içinde hiç bir mahkeme kararı kesinleşmez. Zorla ite kaka kesinleştirirseler benim önümü kestiler deyip başka birini Cumhurbaşkanı gösterir onu parlatır çok mu zor bir şey ! İktidar değişsin 1-2 yıl sonra başbakan olarak geri gelir Ekrem İmamoğlu. Veya Cumhurbaşkanı seçildi mazbatasını vermediler mi. Mağdurum ben ayağı ile sineyi millete gidersin. Meclisten çekilirsin. 1 yıl sonra yüzde 70 ile gelirsin iktidara zor şeyler mi bunlar !


    Ama ortada fol yok yumurta yok senaryolar havada uçuşuyor. Şunu anlasanız yetecek Ekrem İmamoğlu AKP veya Erdoğan bitirmeye çalışmıyor. Bitirmeye çalışanlar CHP yönetim kadrosu ve bizzat Kemal Kılıçdaroğlu. Her fırsatta arkasında rüzgarı almasına rağmen Ekrem'i söndüren geri plana atan konuşturmayan aşağılayan isim KK bunu görmüyonuz mu ? Ben onun babasıyım yok o benim evladım. Oturacaklar belediyede. Onlar hizmet yapacak söylemleri kime ait ? Hakkında siyasi yasak kararı çıkınca Miting yaptı diye kızılan fırçalanan kim ? Azcık gözünüzü açın artık.





  • Yalan yanlış haberler.

    Bu imamoğlu na neden bu kadar anlam yükleniyor garip. Pop siyasetçi, itici bir karakter.

    Bu dava açma işlerinde iktidarın zerre dahli olduğunu sanmam. Pis kokular geliyor. Nerede ne tezgahlanıyor malum.

  • 2 ak fanatik şimdiden savunmaya geçtiyse durum ciddi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Toplantıya gerek yok trabzonlu mütehait kendi kendini bitirdi. Boşa mağduriyet kılıfının arkasına saklanmasın.


    Bugün istanbulda yerel seçim olsa Alacağı oy maksimum %20.


    Umarım bir sonraki ibb seçiminde doğma büyüme donanımlı bir istanbul beyefendisi aday gösterilir.

  • Ebabil sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün. Adam 800 bin kapak yaptı halen akıllanmadınız ne doyumsuz adamsınız siz ya ceketini koysa yüzde 60 alır İstanbul'da. Siz bu kafayla devam edin seçimde sille değil şamar yiyeceksiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akpliler imamoğlundan korktukları kadar allahtan korkmuyorlar. İsmini duyunca altlarına işiyorlar korkudan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer Ekrem başkan adayı olamazsa RTE'nin muktedir olduğu inancım yıkılacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ebabiller gelmişler hemen. 2023'teki seçimde kim başkan adayı olursa olsun kaybedeceksiniz. Her türlü gidicisiniz. O kanadınızı kıracağız.

  • Bunu yapan zat zamanında meydanlarda "ileri demokrasi", "millî irade" filan bir şeyler üfürüyordu. İşte al sana demokrasi, al sana millî irade. Bir de yargı bağımsız, hukuk devleti filan diyorlar. Bok bağımsız. Alın size tek adam rejimi işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    Sen öyle san. Nah %20 alır. Bir de maksimum demiş. İnsanın kaba etiyle gülesi geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliveli90 kullanıcısına yanıt

    2019' daki üst üste aldığınız hezimetteki kuyruk acısı hala geçmedi mi akveli90?

  • Bunlar herşeyi yapar. İstanbul seçimlerini nasıl yeniletmişlerdi? 4 tane zarf var lafta 3ü sağlam ama büyükşehirde oylar çalınmış? Yersen tabi. İnsanları salak yerine koydular ama cevabı ağır oldu.

  • Imamoglu sen nelere kadirsin, adamlar stresden tum tuslara basmaya basladi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.