Şimdi Ara

Erdoğan: İdam için referandum yolu açabiliriz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Erdoğan: İdam için referandum yolu açabiliriz


    Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam talebinin parlamentodan geçmesi durumunda onaylayacağını belirterek, "Gerekirse bunun için de bir referandum yolu açabiliriz." dedi.


    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda toplu açılış törenindeki konuşmasında, Türkiye'nin 16 Nisan'da sandığa giderek, önemli bir tercihte bulunacağını anımsattı.

    Erdoğan, "Birileri diyor ki 'Türkiye'nin bu kadar sorunu var, bunları çözmek için uğraşmak yerine niçin yönetim sistemini değiştiriyorsunuz?' İşte tam da bu sebeple değiştiriyoruz. Türkiye'nin sorunlarının çözümü, şahısların inisiyatiflerine kalmasın diye yönetim sistemini değiştiriyoruz. İstikrarın ve güvenin teminatı şu veya bu kişi değil, bizzat sistemin kendisi olsun diye anayasa değişikliğini istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

    "Bu sistemi sadece ve sadece milletimiz için istiyoruz"
    Özellikle son 3-4 yıldır her cepheden Türkiye'ye yönelik saldırılar yapıldığını, bu saldırılarda terör örgütlerinden ekonomiye, medyadan uluslararası kuruluşlara kadar her aracın kullanıldığını vurgulayan Erdoğan, her saldırıya buna elverişli araçla karşılık vermek, mücadeleyi doğru yöntemlerle sürdürmek gerektiğini ifade etti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti:

    "Mevcut sistem dünkü Türkiye'nin dahi ihtiyaçlarını karşılayamıyordu. Böyle bir sistemle devam etmek göz göre göre ülkeyi krizlerin, çekişmelerin, kavgaların pençesine terk etmek demektir. Şimdi birileri diyor ki 'İşte 10 yıldır işler tıkır tıkır yürüyor, sorun çıkmıyor.' İyi de bunun kerameti sistemden kaynaklanmıyor ki. Son değişikliği şahsıma bağlayanlar var. Şahsi fedakarlıklarla yürüyen bir sistemde ısrar ederek, kendi kendileriyle çelişiyorlar. Biz bu sistemi sadece ve sadece milletimiz için istiyoruz. Türkiye hedeflerine daha kolay ulaşabilsin diye istiyoruz. Eğer 'Tek adam' diyorsanız, tek adamcılık CHP'nin yapısında vardır. CHP'nin il başkanları, o ilin il valisiydi aynı zamanda. Gençler siz bunları bilmezsiniz, bunları babalarınıza, dedelerinize sorun, onlar size söylesin. Hem il başkanı hem vali, bu ülkeyi öyle yönettiler. Tek particilik, tek adamcılık, böyle götürdüler."

    Erdoğan: İdam için referandum yolu açabiliriz


    "Yine millete gideriz"
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, idam talebini parlamentodan geçmesi durumunda onaylayacağını belirterek, "Fakat bir sıkıntı, anayasa değişikliği gerektiriyor. İşte ayın 16'sı aynı zamanda bunun da bir cevabı olacak. Gerekirse, şimdiden bir şey daha söylüyorum, bunun için de bir referandum yolu açabiliriz. Eğer parlamentodan bu çıkmıyorsa anayasa değişikliği için bir referandum talebini şimdiden hatırlatıyorum. İnşallah onun için de ne yaparız, yine millete gideriz." değerlendirmesinde bulundu.

    quote:

    -http://aa.com.tr/tr/gunun-basliklari/cumhurbaskani-erdogan-idam-icin-referandum-yolu-acabiliriz/758534

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ülkede idam olsaydı ergenekon ve balyozdan içeri attığınız kaç kişiyi idam edecektiniz? Sonra bu insanların ailelerine kusura bakmayın biz kandırıldık boşuna astık senin ananı, babanı mı diyecektiniz...
  • Yav he he.
  • Ver başkanlığı al idamı. Tam komedya.
  • Ooh tam erdoğanın istediği şey terörist asıcaz diye gazla milleti sonra muhalifleride as mis kimsenin sesi çıkmasın dikta yönetimine. Suriyeye adım adım gidiyoruz. Biz idam istemiyoruz sayın cumhurbaşkanı Adaletli yargı, tarafsız bir cumhurbaşkanıgörmek istiyoruz...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyasiler için yargı yolu istiyoruz.
  • Erdoğan: İdam için referandum yolu açabiliriz





    İşte İzlam, işte islam adaleti.
  • idamı 5-6 yıl önce getirseniz ergeneokandan terörist diye içeri attığınız şerefli Türk askerleri idam edilecekti. sizin hiç birşeyinize güven olmaz, oy için hertürlü yola başvurursunuz. o yüzden HAYIR.
  • Yadnık lan akp iktidarında idam gelirse,pkklılar yerine muhalfileri,Kemalistleri hatta Türkçüleri bile asmaya kalkabilirler.
  • sanki pkk lıları fetöyü asacakta başıma . 15 sene önce idam olsaydu bu 15 yılda bütün o komutanlar asılmıştı. şimdi kumpas diyorlar.
  • La bırak bunları adamlar bizim adalara girip ellerini kollarını sallaya sallaya bayrak çekiyor asker çıkarıyor yığınak yapıyor.

    Arkadaş boş muhabbeti ne kadar seviyoruz ya millet olarak. Hala idammış bilmem ne. Az ne oluyor bitiyor haberiniz olsun be.
  • Ya birde ötv için yapalım şu referandumu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11Omeer

    Ya birde ötv için yapalım şu referandumu?

    Asgari ücret referandumu?
  • Hep gaz..

    He evet idam gelecek..

    Referandum yapacaklar idam için. Bu adamlar kendilerine bile güvenmezler. Kendi elleriyle kendi ölüm fermanlarını imzalarlar.

    İdamı getireceklermiş yavaş getir..
  • Asil Suriyeliler ülkede kalsin mi ve vatandaşlık verilsin mi diye referanduma gidelim diyorum ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya-pa-maz, kendisininde o dar ağacına gitme ihtimali doğabilir diye korkusundan mümkün değil. İsteseydi şimdi getirirdi, meclise gelirse bende onaylarım diye ayak yapıyor, sanki senin istemediğin ne çıkmadı bugüne kadar, leblebi desen çorum diye meclis onüne getiriyor zaten.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adalet sisteminin bozuk olduğu ülkelerde idamın olması çok yanlış. Bir ülke kendi başbakanını bile asmışsa o ülkede idam felan olmamalıdır.
  • Bu ulkeye idam gelmez.Erdogan anca idam getirecez,idam getirecez diye prim kassin.

    Avrupa birligi olayi ve avrupadan ambargo korkusu varken,natodan atilma riski varken idami oyle kafana gore getiremezsin,adami madam yaparlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 25 Şubat 2017; 1:14:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • idam midam gelmiyecek her zaman ki gibi milletin gazını alıyor ortamlarda.Klasik rte hep mitinglerde böyle baba kesiliyor asıyor kesiyor milleti.Uluslararası diplomasilerde şamar oğlanı olduk zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.