Şimdi Ara

Erdoğan ben olduğum sürece kimse Suriyelileri gönderemez (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Halk istemiyor Afganlisi suriyelisi heryerden akın akın geliyorlar İstanbul seçimin de halk la inatlastilar sonuç ortada şimdi de seçimde kaybedecek akp inatlasarak olmaz halkla inatlasmicaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kahırdan ölecez adam hala yaşayacak mk

  • Hangi halk istemiyor suriyelileri? Muhalefete oy verenler istemiyor, akpliler için çokta bir önemi yok suriyelilerin gidip gitmemesi. Özellikle müstakil evleri olan emekli tayfa gitmesini istemiyor, suriyelilere evlerini kiraya veriyor.suriyelielr giderse evlerini daha ucuza kiraya verecekler.malum tayfayı çözememişsiniz arkdaşlar, burada akpliler bile bıktı bunlardan diyenlere gülüyorum. öyle bir şey yok bu seçmen için ,akp seçmenini tanımadığınız çok belli, hala %30 larda oy oranı görünüyor bu partinin unutmayın derim.

  • star scream S kullanıcısına yanıt

    Hele hele Bir eve 4.hane yerleşmiş hane başı 2bin 3bin alanlar hiç istemiyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Erdoğan ben olduğum sürece kimse Suriyelileri gönderemez''


    O zaman seni de göndericez Allah'ın izniyle..


    Yahu arkadaş Suriye'nin bütünlüğünü bozmak bize ne fayda sağladı, anlayan çıksın anlatsın. 50 milyar doları gitti ülkenin, bu parayı gel koy merkez bankasına dolar olacak belki 4 lira..


    Hem o kadar para gitsin üstüne 5 milyondan fazla mülteci gelsin, ülkenin yapısı bozulsun. Biz bunun karşılığında ne kazandık, bana bir söyleyin ya, ben cahilim kafamda çalışmıyor yok mu bir akp'li bana anlatsın ?? Birşey dicemde kaç yıllık üyeliğim banlanmasın şimdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 23 Temmuz 2021; 23:13:48 >
  • Ozaman biran önce gidinde bizde ülkemizi temizliyelim artık şu pisliklerden. Bu ülke Türklerindir Türklerin kalacaktır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Temmuz 2021; 7:31:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ulkeyi araplastirmaya calisan ummetciler de suriyeliler ile birlikte gider o halde.
    Arap sevdanizi bu ulkenin disinda yasayin sıktınız artik.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunu biz de çok çok iyi biliyoruz.


    El Presidente meseleyi anlamamış. Zaten önce kendisini emekliye ayırmaya, sonra da Suriyeli'nin çer çöpünü göndermeye niyetliyiz.

  • Kendisi Gürcü karısı Arap olunca ,Türklüğü bitirmeye ant içmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 yaşına geldim bu zamana kadar sadece bir kere oy kullandım o da aile baskısıyla ilk oy kullandığım zamandı. Oy kullanmayı her zaman için büyük bir vebal olarak görmüşümdür ancak 2023'te boş oy ya da geçersiz oy atmayı kesinlikle düşünmüyorum.

  • Yahu adam daha ne desin.

    Kendi ülkemizde sığınmacı olduk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MUSTAFA ŞENtwitter
    “Suriye’den gelenlere sordum. Diyorlar ki: ‘İlk olarak bizden önce gelenler geldikleri yere gitseler, biz de yol yordam öğrensek, sonra biz gitsek.’ https://t.co/XKeCutSlb2”
    https://twitter.com/mustafasenbd/status/1417815457927737345?s=19



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 24 Temmuz 2021; 11:7:0 >
  • Biliyoruz. O nedenle kendisi de Suriyelilerle birlikte gidecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırsın suriyeli

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok mutluyum çok son mujdeden sonra annemle babam yemin ettiler bunlara oy vermeyeceklerine.olumune idi sevdaları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıntı

    metni:
    Hiçbir şey olmaz hocam. Yunan bot patlatıyor sınırına çıkanı soyup, dövüp, parasını alıp geri yolluyor. Zaten ilk etapta otobüslere koyup göndermeyecekler iki yıllık bir süre konuyor. Muhtemelen yabancıların kaçak açılan iş yerleri kapatılacak, kaçak işçi çalıştıran Türklere ağır ceza gelecek, Suriyelilerin ana dilde eğitim ve sınava girme hakları iptal edilecek, . Çok ağır topluma uyum yasası tarzı bir mevzuat çıkacak ve en ufak huzur bozan hareket sınır dışı edilecek gibi ağır uygulamalar gelecektir. Bu uygulamalar nedeniyle Avrupa, BM yine de tepki verirse bile halk yeni hükümetin arkasında durur.


    Bu tam olarak açık bir atma mekanizması değil tabii ve pekala yürürlüğe konabilir. Yine de Türkiye'nin her tavrı ve politikası - üstüne abartılarak - kayıtlara geçecek ve bize karşı kullanılacaktır. Söz ettiğiniz Yunanistan vakasında insan hakları bildirgesine uyulması konusunda Avrupa Birliği ülkelerinin bir hipokrasi (iki yüzlülük) sergilediği çok bariz ancak yine de Suriyelilerin "zulüm tehlikesi altında oldukları bir yerden" Yunanistan'a geçmediklerini, Türkiye'yi transit ülke olarak kullandıklarını ve Yunanların da kendi sınırlarını istedikleri gibi denetleme hakkına sahip olduğunu söyleyebiliriz. En azından bu şekilde meşrulaştırmaları daha kolay(dı). Sığınmacıları ancak Esad / Baas rejimiyle onlara bir zarar gelmeyeceği konusunda anlaşırsak en azından bir kısmını Suriye'ye dönme konusunda teşvik edebiliriz, bu şekilde onları Suriye'ye döndürme çabamızı meşrulaştırabiliriz. Bu konuda zaten hukuken ve politik anlamda olmayacak bir şey (Suriyelilerin ülkeden bizim isteğimizle atılması) dile getiriliyor, hem de ideolojik bir önyargıyla Suriye'nin büyük bir kısmına hükmeden, BM tarafından da tanınan Suriye devleti hükümeti "katil" gibi ucuz bir şekilde damgalanıp bu hükümetle gerçekçi bir çözüm arayışından uzaklaşılıyor. @educationist


    Alıntı

    metni:
    Hiçbirşey olmaz. Bu tür şeyleri çok ciddiye alıyorsunuz ama yaptırım yapacakları birşey yok. O sözleşmenin yargı yetkisini bile 1990'da tanımış bir ülkeyiz 80'lerde defalarca hak ihlalleriyle suçlanmış bir ülkeyiz. O aihm'de zaten itibarlı bir ülke değiliz. Dünya kadar davamız var. Ambargo desen zaten askeri olarak ambargo var. Ticari olarak kimse şu mülteciler için yapmaz. Kendi de zarar görür. Biz isviçre, isveç gibi çok temiz sicili olan bir ülke değiliz bizim hakkımızda iyi düşünülmüyor. Pasaportumuz bile değersiz. Ab'ye gireceğimizde yok o yüzden topla topla at sınır dışına birşey olmaz. Ticaret yaptığımız ülkeler belli, turist gelenler belli. Surileri kovaladık diye rusya sana doğalgaz satmam rusyada inşaat yaptırmam demeyecek herhalde.


    Açık bir şekilde mültecileri ülkeden atmak çok farklı bir olay ve AB ile ABD'nin bu konuda sessiz kalması çok zor, mülteci sever olduklarından ötürü değil, politik retoriklerinden ötürü zor. İtibarın çok düşük olmasıyla yerin dibine geçmesi çok farklı. Rusya'nın tepkisini bilemeyeceğim ama Türk - Rus ikili ilişkileri AB ile ABD ambargosunun Türkiye'de yol açacağı ekonomik hasarı telafi etmez. @Vanished Man


    Alıntı

    metni:
    Birşey sormak istiyorum. Irak işgali sonrası Guantanamo ussunde yaşananlar hangi BM İnsan hakları sözleşmesi kurallarına uyuyor merak ettim?


    Terörle savaş adı altında insan hakları ihlali çerçevesinde değerlendirenler var ama ABD hem güçlü bir ülke (tipik bir might makes right prensibi) hem de bu tarz üsler ve CIA daha çok gözlerden ırak faaliyet göstermeyi tercih ediyor. "Dedikodu" veya "fabrikasyon" niteliğinde ise bir şeyleri kulak arkası edip görmezden gelmek daha kolay, hele de güçlüysen ve kimse kolay kolay sana bir şey yapamıyorsa daha da kolay. BM İnsan Hakları Beyannamesi defalarca kez ihlal edildi, belki de milyonlarca kez, hatta bu çok beklenecek bir şeydir. Ancak yine de Beyanname'nin düpedüz önemsiz ve tamamen etkisiz olduğu anlamına gelmiyor bu. Misal Bosnalıları öldüren Sırp liderlerin ve Sırp kuvvetlerinin uzun vadede sonu iyi olmadı. İsrail dahi üstündeki Amerikan kalkanına rağmen BM nezdinde hukuki anlamda kuvvetleri savaş suçu işlemiş bir ülke damgası yedi, bu sebeple sanılanın aksine İsrail'in Filistin karşısındaki politik pozisyonu o kadar da sağlam değil. @Periah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nat Alianovna -- 24 Temmuz 2021; 13:19:21 >




  • Zaten hersey sıra ile.Ama bu siralarin arasinda max 1 hafta var merak etmesin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten Akp Nin Bu Sefer Şansı hiç yok tabi akp sevdalıları başka tabi ne olur nebiter belide olmaz şansı yok

  • Ülkeye dışarıdan adam alınacağı zaman neden bu ülke vatandaşına sorulmuyor? şuan gitsinler mi kalsınlar mı referandum yapılsın demokrasi madem oylayalım Misafirliğe geldiler ama ev sahibi oldular!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kasadaki açık avrupadan gelenler ile kapatılmaya çalışılıyor. bu güne kadar 40 milyar dolar harcandığı söyleniyor. gelecek olan devede kulak. 15 20 milyar euro gelse neyse.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.