Şimdi Ara

'Erdoğan ailesi için çalışan bürokratlar' iddiası: Giderayak her türlü filmi çeviriyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kemal Kılıçdaroğlutwitter
    “Bu ülkenin bürokratlarına sesleniyorum; halkımızı da şahit olmaya davet ediyorum. https://t.co/B1LZGO4XW9”
    https://twitter.com/kilicdarogluk/status/1449329266848673793

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Kılıçdaroğlu'nun memurlara yönelik çağrısı için "Bize gelen duyumlar var. AK Parti giderayak devleti soymak için her türlü numarayı çekiyor. Bu duyumlar üzerine Genel Başkanımız uyarıyor" dedi.



    CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Saray’ın baskısına boyun eğerek kanun dışına çıkmış o devlet memurlarına buradan seslenmek istiyorum” diyerek yaptığı çağrıya ilişkin açıklamada bulundu.


    ANKA‘nın haberine göre Öztunç, Kılıçdaroğlu’nun uyarısını “CHP’nin vesayet zihniyeti olduğunun itirafıdır” diye değerlendiren AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. CHP’nin Muğla Marmaris’teki yerel medya çalıştayına katılan Öztunç, şu ifadeleri kullandı:


    TÜGVA rezaleti ortada. Kimin nerede memur olacağına, kimin hakim, savcı olacağına, yarışma programlarına kimin katılacağına bile TÜGVA karar veriyormuş. Bunları gördükten sonra Kemal Kılıçdaroğlu susacak mı? Bürokratlara çağrıda bulunmayacak mı? Üstelik Genel Başkanımız, devletin namuslu bürokratlarına çağrıda bulunuyor. Tehdit ediyormuş. Genel Başkanımız devletin bürokratlarını tehdit etmiyor, AK Parti’nin militan bürokratlarını uyarıyor.” dedi.


    Tayyip Erdoğan ve ailesi için çalışan bürokratlar olduğunu belirten Öztunç, “Bize gelen duyumlar var. AK Parti gidiyor, giderayak devleti soymak için her türlü numarayı çekiyor, her türlü filmi çeviriyorlar. Bize gelen duyumlar böyle. Bu duyumlar üzerine Genel Başkanımız uyarıyor. ‘Yapmayın, yanlış yaparsınız’ diyor. İhaleler, bazı Hazine arazilerinin peşkeş çekilmesi, her türlü vurgunu yapmaya çalışıyorlar giderayak. En tepeden en aşağıya kadar vurgun peşinde koşuyorlar. Genel Başkanımız uyarıyor, ‘Sakın ha, sakın imza atmayın’. ‘Efendim, iktidar istedi, vali istedi, şu istedi.’ Hiç anlamayız. Beytülmalın malını çaldırmayacaksın kardeşim, bitti. Garip gurabanın hakkının kim çalınmasına aracılık yaptıysa biz onlardan hesap soracağız, net.” ifadelerini kullandı.


    kaynak:

    gazete manifesto
    'Erdoğan ailesi için çalışan bürokratlar' iddiası: Giderayak her türlü filmi çeviriyorlar | Gazete Manifesto
    https://gazetemanifesto.com/2021/erdogan-ailesi-icin-calisan-burokratlar-iddiasi-giderayak-her-turlu-filmi-ceviriyorlar-469514







  • Tüm devlet arazileri kontrol edilmeli. En güzel arsalarını zenginlerle yağmaladılar bu ülkenin. Bunların hepsi geri alınacak ya da gerçek bedelini ödeyecekler. Yok öyle yoksulların topraklarını zenginlere yağmalatmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gılışdar başta CHP li belediyelerin peşkeş çektiği arazilerle başlasın.


    Sonra AKP lilerin peşkeş çektiği arazilerin peşine düşsün.


    Önce kendi bahçesini temizlesin.


    Belediyeler denen kurumlar milletin kanını emmekten başka bir işe yaramıyor.


    Arada göstermelik bir iki icraat yapıyorlar...


    akp si chp si hepsi aynı renk...

  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Peki akpliler napsın bu arada, götürmeye devam etsinler değil mi, sizde alkışlaya durun.

  • Bana ne kim gelirse götürüyor zaten.


    20 yıl akp götürdü bir 10 yılda siz götürürsünüz.


    Seçimler de millet ittifakı şu an önde görüküyor..


    @Cem

  • İçlerinde tek Türkiye'ye faydası olan Selçuk Bayraktar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    5 yıl sonra beni burada chp yada iyi partiye sallarken görürsen şaşırma. Beni klasik akpliler gibide fanatik sanma.

  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Vatandaş olarak hizmeti belediyeden alıyoruz. Belediye kene değil kanımızı emsin. Yerel yönetim vatandaşla birebir muhattap olur. Asıl devlet yönetimi kanımızı emiyor vergiyi toplayan hükümetin hangi icraatiyle vatandaş ilgili ki? Hükümet değişse de aynısını söylerim.

  • akıncı017 A kullanıcısına yanıt

    Sizin gibilerin amacı ''amaan bütün partiler aynı'' diyerek kararsız seçmenin aklını bulandırmak. Yoksa direkt ampül partisine taraftar çekme devri bitti. Ülkeye verebilecekleri hiçbir şey yok..


    O kadar senede Melih Gökçek'ten ne hayır gördü Ankara? Fetoculara parsel parsel sattı. Şimdi Mansur Yavaş çiftçiye tohum besiciye yem dağıtıyor. Hükümetin işini yapıyor..

  • Cem kullanıcısına yanıt

    hiç kendine güvenme herkes öyle başlıyor. parmağını kavanoza sokup ağzına alınca işler değişiyor.

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Gerekirse zorla çöksünler. Hiçbirinin yediği içtiği yanına kalmamalı. İstedikleri mahkemeleri de yetkili göstersinler. Kendileri AİHM kararlarını bile tanımıyorken iyiydi.

  • Benim siyasetle isim yurumez kardes, babam olsa CB yine elestiririm. Zamaninda ecevitide, tansu cilleride elestirdim, hicbiri babamin oglu degil. Secilip basa geldiklerinde halka hizmet edecekler, halk onlara degil. Benim bir partiye bagim olmadigi gibi fanatikte degilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WonderCx W kullanıcısına yanıt

    parti dönüşümlerinde böyle olur zaten burada yanlış olan şey neredeyse 20 senedir iktidarın el değişmemiş olması. kim olursa olsun 20 sene iktidarda kalınca artık ne yapsa kendisini buna layık görüyor. işte bu yüzden bir iktidar en fazla 10 sene başta kalmalı. iyi bile olsa en fazla 10 sene. yoksa çevresinde biriken çakallar devleti ele geçirmeye başlıyor. kısmet olur da chp iktidar olur ve iktidarını korursa bunu göreceğiz. ya da iyi parti farketmez. bu hemen her yerde böyle.


    1990ların başında erdoğanın büyükşehiri kazandığı seçimlere bakarsan orada yaptığı açıklamaları şimdiki muhalefet liderleri yapıyor. gücü eline geçirene kadar herkes kuzudur.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    o halde dede olacak yaştasın o zaman benden sana öğüt anlamsız oluyor.

  • Bu işin çözümü basit. İyi bir Mali Suç Takip ve Denetleme Sistemi getirir tavizsiz uygularsanız hiç bir çakal kendine göre yamanmaz.


    Nereden Buldun yasasını ciddi bir şekilde uygulayalım 1 senede inanılmaz refaha kavuşur, sonrasında kademe kademe vergiler, ötv'ler kalkar. Hepimiz nefes alırız.

  • astegon kullanıcısına yanıt

    Tabi haklısın bunu herkes biliyor hatta siyasetçilerin belki de vaatleri arasındadır. Hatta eminim akpartinin seçim beyannamesinde bile bu vardır. Ancak sökmez.

    Neden biliyor musun. Sen parti lideri ya da belediye başkanı ya da müdür ya da herhangi bir baş olarak bir yere geldiğin vakit etrafın yam yam kaynıyor. Aslında güzel bir film Vardı Kemal sunal oynuyordu adı koltuk belası idi sanırım. Onu izlediysen zaten açıklama yapmama gerek yok. Hatırlarsan yeter bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kasma bosuna laf atacam diye, ne beni benden iyi taniyorsun, nede ne yapacagim hakkinda en ufak fikrin yok.Bos beles yorumlarin kendine kalsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güçler ayrılığı sözde değil özde olsa bu sıkıntılar olmaz ama bu hemen hemen hiçbir zaman olmamıştır maalesef.

  • Cem kullanıcısına yanıt

    Laf atmak değil ne alakası var tansu çilleri biliyorum eceviti bilyorum demişsin yaşın en az 40 45 olmalı. bunda gocunacak ne var dede olacak yaştasın işte.

  • Az ötede oyna, burası sana fazla.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.