Şimdi Ara

Erdoğan 2023 hedeflerini yarıya indirdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
7.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

    Akp mi yaptı yani hürkuşu vs vs akp kendi uçağına güvense resime neden yolcu uçağı koysun ki
    İşlerin içinde olsanız böyle demezdiniz bende akp ye oy atıyordum ama kendinizi kandırmayın :)

    Akp ne yaptı dersen anadolu liselerini geçen imam hatiplere bakınız :) teknolojiyi savunma sanayisini önemseyen teknik okulları artırır askeri okulları kapamaz fabrikanı katara peşkeş çekmez milliyetçilik lafla olmaz icraatlara bakarsak anlarız.
    17 yıldır iktidarlar 2004-2007 sosyolojik olarak ,ekonomideki politikalardada 2015 e kadar olan dönem için teşekkürler artık güç sarhoşluğundan duvarlara çarparak hareket ediyorlar gözlerinizi açın :)
    Güç sarhoşluğu olduğunu herkes farkında ve ona göre de mesafeli duruyor, ha elbet olacak şeyler bunlar ve silkelenme zamanı geldi ise vatandaş mesajını sandıkta verir tıpkı bu seçimde de gördüğümüz gibi. Gerisi için bir şey söylememe gerek yok, akp olmasa chp olsa oda yapacaktı bunları belki tek avantajı şu oldu iktidar oldular ve bu iktidar olmak onlara avantaj sağladı, geçmiş hükümetlerin sıkıntısı bu idi koalisyonlar bu ülkeye çok yavaş ilerlemesini sağladı o yüzdende ben akp ye oy verdim hep ha hep derim milletim chp desin ve iktidar yapsın gider chp ye oy atarım en azından yanlışı ile de doğrusu ile de adamlar yetki sahibi oldular ve işlerini yapsınlar derim o yüzden koalisyon olmasında ne olursa olsun.




  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Çok önce değil 2013 'lerde bu afişler çıktı ortaya, geç bu işleri sen, bana iddia siteleri ile gelme iddialar yapacağız edeceğiz demeler başka olur afişlerle seçimlerde meydan gösterisi yapmak başka olur, tasarım ekibinde çalışmış mış anca çalıştım dersin.

    Ben akp li mühendis ya da geziciyim diyen mühendise bakmam, bu ülke de o mühendisler mi yaptı yaptı gerisi beni ilgilendirmez, imam hatip diye de milleti kandıramazsınız zaten imam hatiplerin durumu başarısı ortada 1 milyon tane imam hatipli varsa oralara girecek adam kadın toplasan 10 20 100 tane zor çıkar orada olanların çoğu fen liseli puanla girilen anadolu liseli öğrenciler ve çoğu da öss de ya da sınavlarda başarı yapmış gençler bu ülke de sadece sol kesim başarılı giriyor olarak sanmayın milleti kaç tanesi var etrafımda akp ye oy verip çok iyi okullardan mezun olup çok iyi konumda olanlar.

    Bir sürü face grubu ve diğer gruplar var ve üstüne fuarlar var orada o mühendislerimiz ekip olarak bir ihanın önüne geçip ya da helikopterimizin başına geçip meydan gösterisi yapıyorlar. Önemli olan ne kesime hitap ettikleri değil önemli olan vatana ne kattıklarıdır onlarında düşüncesi hedefi amacı bu zaten partiler kesimler gelip geçicidir önemli olan vatanın dimdik ayakta kalabilmesini sağlamak.
    https://www.ensonhaber.com/milli-ihaya-yerli-fuze-yerlestirildi-2015-12-18.html

    Kimse bu resimlerdeki insanlara ve bunlar gibi nicelerine saygısızlık aşağılamak ya da aklında olan kötülük ne ise bunları etmeye hakkı yoktur onlar en azından bir şey yapıyorlar belki ben onlar gibi yapamıyorum ama hakarette etmiyorum, işte sen nerede durduğuna karar ver.




  • Kişi başı milli gelir aylık bak onuda şuanki duruma göre alıyorum 6 küsür milyar diyor vay be.Bu hangi kesim acaba merak ettim ortalama birde.Kamuda yeralan bankamatiklerine göre mi belirlemişler bunları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 11 Temmuz 2019; 1:52:33 >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    quote:

    Çok önce değil 2013 'lerde bu afişler çıktı ortaya

    En hafif tabirle, ya bilgisizsiniz ya da art niyetli. Söz konusu afişin ortaya çıkışı 2011 (kaynak:https://www.internethaber.com/ak-partiden-dikkat-ceken-afis-350738h.htm). Hürkuş'un ilk göklere çıkışı (ilk test uçuşu) ise 29 Ağustos 2013 (kaynak: Oradaydım).

    Bu kadar basit bir şeyi anlamakta dahi ne kadar zorlanıyorsunuz... Bilal'e anlatır gibi tekrar anlatayım: 2011 tarihli AKP propaganda afişinde gökyüzünde olduğu iddia edilen "milli uçağımız" çift turbojet motorlu bir sivil yolcu uçağı. Bırakın 2011 yılında uçmayı, Türkiye'nin böyle bir projesi hiç olmadı, hala da yok. Bugün başlasak 15 yıla ancak olur. Orada gösterilen uçak ile tek pervaneli askeri eğitim uçağı olarak tasarladığımız Hürkuş'un hiç alakası yok ama, oradan kıvırmaya çalışırsanız da, Hürkuş'un ilk göklere çıkışı (ilk test uçuşu) 2013. Arada 2 yıl var. Yani bu afişin asıldığı 2011 yılında göklerde milli uçak falan yok, 2 yıl boyunca hiç olmadı, o afiştekine benzer bir uçak hala olmadı. Bu düpedüz halkı kandırmaktır, yalancılıktır. Bunu yapan da AKP'dir. NOKTA.

    quote:

    Kimse bu resimlerdeki insanlara ve bunlar gibi nicelerine saygısızlık aşağılamak ya da aklında olan kötülük ne ise bunları etmeye hakkı yoktur onlar en azından bir şey yapıyorlar

    Katılıyorum, o insanlar ben ve benim çevrem zaten. Ben kimsenin bu konuda bizi eleştirdiğini zannetmiyorum. Eleştirilen, hatta gülünçlüğüne vurgu yapılan, AKP'nin emeğimizi propaganda konusu yaparkenki yalancılığı. Bu projeleri yapan bizler değil.

    quote:

    belki ben onlar gibi yapamıyorum ama hakarette etmiyorum

    Benim kimseye hakaret ettiğim falan yok, "onlar"dan biri benim zaten, bunlar bizim eserimiz. Oysa, "tasarım ekibinde çalışmış mış anca çalıştım dersin" diyerek bu emeği veren, ülkemizi yücelten bizleri küçümseyen sizsiniz.




  • %5'ten %9.9'u çıkması ne ki?

    Erdoğan yasak kalkıp siyaset sahnesine dönünce ilk konuşmasında "bana 2 yıl verin işsizliği %5'in altına düşüreceğim." demişti.
  • Bu sefer ümmet kandırıldı. 2023’de Osmanlı’nın geleceğine inanıyorlardı. Yazık oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalan haber! İşsizlik hedefimiz yarıya düşmeyi bırak ikiye katlamış. Ayrıca biliyoruz ki her il'e (daha sonra da her ilçe ve köye inşallah) saray yaptırma hızımız bir hayli hızlanmış durumda. Korkun bizden dış mihraplar!!!

    Keşke Arap şeyhi olsaydın be reyiz, bu ülkede senin gözünü doyurabilecek para ne gezer.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 11 Temmuz 2019; 16:56:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ah be amerigaya gafa tutamadik yiğenim neyse kısmet değilmiş hedef 2071
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyp

    Aktrollerin ugramayacagi konulardan sadece biri.
    farkettim de, bu aralar azaldılar sanki
    özellikle ibb'yi kaybettikten sonra.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkibey

    quote:

    Sen nasıl işine geldi mi tasarımını bile hayal edemeyeceğin uçağa pır pır diye biliyorsan,


    Bu sefer tutmadı, Hürkuş'un tasarımında çalıştım ben. AKP tarafindan değil, tanidigim, bildiğim "Gezizekalılar" tarafindan yapıldı hepsi, Turkiye'nin neredeyse tüm savunma ve yüksek teknoloji urunleri gibi. Imam hatip veya sakirt kafasıyla yapilacak isler degil bunlar.

    Tabi bunlarin hiçbiri Hürkuş'un tek pervane motorlu pırpır ucak olduğu gercegini degistirmiyor. AKP'nin Hürkuş'tan cok once goklerde oldugunu iddia ettigi, afiste görünen, ucak ise cift jet motorlu bir sivil yolcu tasima uçağı; kiyas dahi kabul etmez.
    Vurdu gol olduuuuu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben kisi basi milli gelire takildim 12bin usd denmis
    Bu su demek oluyor parasal genislemenin bitip 2023 yilina gelindiginde 10 sene ulke patinaj cekmis olacak demek yani aslinda fakirlesecegiz
    En buyuk 30 ekonomiye sahip ulkelerin 5 yillik ortalama kisi basi dusen gelir artisi tahmini yillik ortalama %4.4 uluslar arasi para fonu verisidir buda 4 yilda kumulatif %18.79 yapiyor ki bizimkilerin tahmini bundan birazcik fazla
    Demekki realiteyi ogrenmeye baslamislar
    Ancak diger rakamlara bakarsak buyumenin vasat bir sekilde ilerleyecegi ve hedefin tamamen enflasyonu dusurmek oldugu goruluyor ayrica ihracat icin cok fazla bir destegin olmayacagida belli bu tabloda
    Asil sacmalanan tahmin ise issizlik hem vasat buyume hem ihracatin artisinin azligi issizligin hesabi ile ortusmuyor burda bence yanlislik var cok bariz belli
    Bu kalkinma tahmini bana gore sanki biraz aceleye getirilmis gibi geldi
    İmf ve dunya bankasina gore turkiye ekonomisi bu sekilde giderse 2020 yilinda sadece %2.1 buyuyecek ki buda nufus artisina yakin bir buyume yani aslinda buyumuyor kuculuyoruz.
    Ayrica dunya bankasi 2019 yilinda turkiyede enflasyonun ise yillik bazda %17 seviyelerinde olacagini ongoruyor yani enflasyon belimizi bukecek
    Turkiye eger yuksek kur yuksek enflasyon yuksek faiz sarmalarindan 2020 yilinda cikamaz ise ki bir bankaci olarak rahatlikla soyleyebilirim sanmiyorum bu kalkinmayi cope atabilirsiniz
    Bir kac yil ciddi anlamda fakirlesecegiz ulkede cok fazla yatirim olmayacak cari acik kapaniyor ancak butce acigi korkunc boyutta ki devlet cilgin bir sekilde bu acigi kapatmak icin borclanacak
    Bu borclanmalar cok yuksek faizler ile.olmasin diye merkez bankasina mudahale ediliyor faizler indirilmek isteniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 patates sogana davayi sattiniz diye millete kizan fanatik akpli amca bunu begendi.

    "Reis'in bir bildigi vardir" dedi ve hayatina devam etti yari yariya fakirlesmis olarak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023 seçimini erdoğan kazanamaz, ihtimal bile vermiyorum. Ali Babacanın çıkışının ardından ak parti dağılma dönemine girmiştir.

    İstanbulda 1 milyon oy kaybettiler. Türkiye genelinde bu daha double bir etki yapacaktır.. Ak partililerin son kalesi cumhurbaşkanlığı kaldı. Oda gitti mi zaten biter her şey.
  • 2023 mü kaldı? Kendi seçmenleri bile artık istikrarsız görüyor gidişatı. Ha, yine verecekler mi? Evet, verirler ancak büyük oy kaybedilecek. Bunu engellemenin bir yolu yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hulkibey

    quote:

    Çok önce değil 2013 'lerde bu afişler çıktı ortaya

    En hafif tabirle, ya bilgisizsiniz ya da art niyetli. Söz konusu afişin ortaya çıkışı 2011 (kaynak:https://www.internethaber.com/ak-partiden-dikkat-ceken-afis-350738h.htm). Hürkuş'un ilk göklere çıkışı (ilk test uçuşu) ise 29 Ağustos 2013 (kaynak: Oradaydım).

    Bu kadar basit bir şeyi anlamakta dahi ne kadar zorlanıyorsunuz... Bilal'e anlatır gibi tekrar anlatayım: 2011 tarihli AKP propaganda afişinde gökyüzünde olduğu iddia edilen "milli uçağımız" çift turbojet motorlu bir sivil yolcu uçağı. Bırakın 2011 yılında uçmayı, Türkiye'nin böyle bir projesi hiç olmadı, hala da yok. Bugün başlasak 15 yıla ancak olur. Orada gösterilen uçak ile tek pervaneli askeri eğitim uçağı olarak tasarladığımız Hürkuş'un hiç alakası yok ama, oradan kıvırmaya çalışırsanız da, Hürkuş'un ilk göklere çıkışı (ilk test uçuşu) 2013. Arada 2 yıl var. Yani bu afişin asıldığı 2011 yılında göklerde milli uçak falan yok, 2 yıl boyunca hiç olmadı, o afiştekine benzer bir uçak hala olmadı. Bu düpedüz halkı kandırmaktır, yalancılıktır. Bunu yapan da AKP'dir. NOKTA.

    quote:

    Kimse bu resimlerdeki insanlara ve bunlar gibi nicelerine saygısızlık aşağılamak ya da aklında olan kötülük ne ise bunları etmeye hakkı yoktur onlar en azından bir şey yapıyorlar

    Katılıyorum, o insanlar ben ve benim çevrem zaten. Ben kimsenin bu konuda bizi eleştirdiğini zannetmiyorum. Eleştirilen, hatta gülünçlüğüne vurgu yapılan, AKP'nin emeğimizi propaganda konusu yaparkenki yalancılığı. Bu projeleri yapan bizler değil.

    quote:

    belki ben onlar gibi yapamıyorum ama hakarette etmiyorum

    Benim kimseye hakaret ettiğim falan yok, "onlar"dan biri benim zaten, bunlar bizim eserimiz. Oysa, "tasarım ekibinde çalışmış mış anca çalıştım dersin" diyerek bu emeği veren, ülkemizi yücelten bizleri küçümseyen sizsiniz.
    Bak üyeeeeeee ben seni tanımıyorum tanımakta zorunda değilim, onlardansan onlar gibi ol, senin gibi bir tane kıvranan bir sensin diğerleri işi ile gücü ile uğraşıyor, bu forumda biri daha vardı senin gibi askeri okuldan atıldı diye sabah akşam akp ye sövüyordu aldı ağzının payını kaç kez ceza yedi şimdi kendi halinde takılıyor, sende atıldıysan bu derdini anlarım diğerleri gecesini gündüzüne katar sende burada böyleydim şöyledim tasarımdaydım tasarımdayım diye kıvranır durursun, biz zaten yapanlara saygı duyduğumuzu devletin en başından tut fotokopi çeken stajyerine kadar başımızın üstünde diyoruz, mesele akp chp diğerleri değil bugün akp yapıyorsa akp denir yarın chp gelir chp sayesinde oldu deriz yeter ki birileri yapsın sonuçta bu ülke de chp de iyi partide ne için mücadele veriyorlar bu ülkeye bir çivi çakabilmek için ama millet akp dediyse akp çakar o çivi çünkü millet onu seçmiştir ha yarın chp der bu sefer chp çakar o çivileri hepimizin bu ülke için mücadele verdiklerini biliyoruz ha eğer chp seçilmemişse millet tarafından o zaman demek ki akp den daha çok çalışmak zorunda olduklarını da bilmeleri gerek, ki biliyorlar da bilmeseler bu davanın peşinden hala koşuyor olmazlardı bu yüzden bu işin partisi cartisi yok mücadelesi var, seninde hala aktifliğin varsa o görevde o arkadaşların gibi olmaya çalış mücadeleni ver gelip burada akp yi karalaman ne bana ne sana yararı olur çünkü bu milletin dediği olur oluyor da yok ben biliyorum her şeyi deyip bu uğur da mücadele veren insanlara saygısızlık eden sensin aslında biz bir pok yapmıyoruz demeye getirende sensin, 2011 2013 gibi saçmalıklara takılma 2013 dedim 2011 olsun senin dediğin olsun kazanınca ne olmuş oluyor madalya mı veriyorlar eğer bu işin içinde isen zaten tarihlerini bile bilmen normal ben ise gündemi takip ederim idef ve diğerlerin katılarak gözümle görerek tartar eğer bükerim ne de olsa mühendislik yolunda biz de ilerliyoruz az da olsa çokta olsa kenarında da olsa bu alanda bilgi sahibi olmaya çalışıyorum kotil 'i de dinliyorum haberlerden internetten oradan burada diğerlerini de bana bilal e anlatır gibi saçmalıklara girme çünkü senin gibi yapan itü de ve iyi üniversitelerde olan tkp 'lisinden tut adını söyleyemediğim bir sürü illegal ya da legaliz ayağına yatan ülke kötüleyicilere de denk geldim hatta aynı oda da bile kaldım üniversitenin yurtlarından dolayı ha iyi çocuklardı ben büyüğüm diye abi bile deyip saygı bile gösteriyorlardı amaaaaa toplantılara gittiler mi (tkp) 'lilerden bahsediyorum gittiler mi beyinleri yıkanmış olarak üniversite yemekhanesi cartı curtu ne varsa diktatör şu bu diye sağa sola kağıt asıp mücadelemizin peşinden koşuyoruz demesini de biliyorlardı ha bunların bir kısmı devletin içinde yazılım mühendislik projelerinde bir kısmı da özel sektör de bir kısmı da çekti gitti bunları daha çok son günlerde odtü de de görüyoruz gittikleri yol yol değil devrim ile cartla curtla olsa idi bu işler Deniz Gezmiş başarmış olurdu üstüne o apo dediğimiz şahsiyette bu ülkenin tc sine sahip ve bu ülkenin üniversitelerinde okumuş biri ama o da devrim dedi şuan nerede olduğunu hepimiz biliyoruz yani kısacası diyorum ki akp olur chp olur diğerleri olur ama devlet her şeyden üstündür neleri geldi neleri gitti ülkemizi yıkamadılar yıkamazlarda son olarak darbe de bunu yine yaşadık yüzbinlerce fetöcü ve buna uyan diğerleri baş kaldırdı ve şimdi içerideler akp ye karşı olan 2 3 tane arkadaşım asker idi rütbeli idi ama uymadılar darbeye ve şuan görevlerine devam ediyorlar ve hala akp ye de sövüyorlar olsun söver ama darbe ayrı devlet ayrı demesini de bilirler, bu yüzden işin varsa hala işine odaklan ve iyi bilelim seni ve senin gibileri eğer beğenmiyorsanız daha iyisini getirin bu ülkeye onlar sizlere daha iyi yatırım yapsında öv o bize bu imkanları vereni ha getiremiyorsanız ya da getirsenizde 1 3 5 10 yıl sonra yine bugün yazdığın gibi yazacaksan kendini sorgula o zaman demek ki iyisini de getirsek ülkenin kalitesi bu gücü bu değeri bu diye, bu ülke de devrim aracını yapanların emekleri bir gece de çöp oldu ve bugün sizin yaptıklarınız göklerde ama büyük ama küçük buna şükredin hangara ya da atıl depolara atılsa idi o hürkuş bugün daha da kahroluyor olacaktın çünkü devrimi ve diğerlerini yapanlar emin ol yaşıyorlarsa hala kahroluyorlardır sen en azından onlar kadar kahrolmuyorsun emeğinin yüzde 10 unu belki bugünkü hükümet başarabildi istediğin gibi değil ama bu da yeter deyip daha kötüsü de olabilirdi başına gelebilirdi diyii de düşün ki yargıla ve yorumla. Benim anlamadığım hep okumuşların çaresizliği şu ama almanya yapıyor bizden 50 yıl ileride orada insana insan gibi değer veriliyor eeeeee işte anlayın orası almanya adamlar sistemi kurmuş ama ülken bu kapasitede değil bu ülkeyi şuan yüzde 10 ayakta tutuyor ve yüzde 90 bu yüzde 10 bakıyor bu yüzden deeee gücümüz bu kadar almanya almanya ise Türkiye 'de Türkiye bunu idrak edebilse o okumuş kesim onunla bununla karşılaştırmayı bırakabilse herkes var gücü ile mücadele edebilse o yüzde 10 20 olacak belki ama yokkkkkkkkkkk sen bana yazıyorsun ben sana ne değişiyor sen kötüleyince karanlıkla aydınlanıyor mu ya da ben bu yorumları yazınca ooooo x2yk kral mı diyorlar yooooo eeeeeeee her zaman derim sahip olduğunuz değerlerin kıymetini bilin gün gelir o devrimciler kazanır ya da apo cular kazanır bu devleti bile mumla arar hale geliriz biz bu kafa da devam ettiğimiz sürece bu yüzden de adamların yani bizi bölmeye çalışanların amacına ulaşmasına engel olalım, bugün sen o makamlarda olursun yarın ben senin yanına gelirim bilgini tecrübeni bana aktarırsın bende öbür gün kardeşlerime aktarırım bir bakmışsın almanya almanya diye Türkiye karşılaştırması yapmak yerine Almanya gibi veya hatta onları bile geçmiş oluruz ki bu ülke Osmanlı ile zamanında belli güçlere sahipmiş elin Çin 'i çin seddini keyiften inşaa etmemiş hizmet için yapmamış gücümüzden korkmuş milletimiz olarak Türk olduğumuzdan korkmuş ki o çin seddi inşaa edilmiş o yüzden bugün almanya güçlü ise yarın biz neden olmayalım ele verdikten sonra bu yüzden herkes işini yaparsa onlar amacına ulaşamamış olacaklar zaten. Daha da uzatmak istemiyorum şuan java üzerine kodlama yapmam benim için belki de milletim için ileride daha iyi olur bu mesajları yazmam ne bana yararı ne de kimseyi değiştirir çünkü herkes bildiği doğru diyor kimseyi de değiştirme derdinde değilim ben bakarım davama siz de baksanız iyi olur hem sizin için hem de milletiniz için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim Kaypakkaya

    Bu mesaj silindi.
    Adamlar gelip milletin karısına kızına salça olacak. Taciz tecavüz artacak. Bunlar da Suriyeli kardeşlerimiz diye peşlerinde kosacaklar. Çok doğru dedin kardeşim. Madem Suriyelileri bu kadar seviyorlar evlerine alsınlar o zaman. Paylaşsinlar bakalım evdeki herseylerini. Sözde Suriyeli kardeşleri ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim en sevdiğim afiş bu

    Erdoğan 2023 hedeflerini yarıya indirdi


    2053 ,2071 hedeflere bak




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.