Şimdi Ara

erbay karakaya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar instagramda gördüm 1.1 milyon hesaplı body hocası fitness_eray diye hesabı var sizce nasıl bu kadar takipçiye ulaşmış tanıyan bilen varmı eğitimi nasıl acaba, bende onun gibi vücut yapmak istiyorum. Sağlam bir vucut yaparak onun gibi olabilirmiyim sizce nerden başlamalıyım erbay karakaya hocaya ulaşsam yardımcı olurmu acaba ne dersiniz.




  • Ben kendisini tanıyorum çok sempatik birisi daha önceden erbay karakaya hocamdan fitness dersleri alıyordum. Şimdi başka şehre taşındığımdan bırakmak zorunda kaldım. Kendisi ayrıca bir instagram fenomeni bence instagram hesabından yaz mutlaka yardımcı olacağı konu varsa yardımcı olup yol gösterir. Bakırköy meydana yakınsan orda giyim mağazası var uğrarsan tanışma fırsatı bulursun, genelde gündüzleri oraya uğrar.

  • Bu nasıl reklam 

  • Aaaaa nasıl yani ne reklamı ya erbay karakaya hocamız bizim bir tanedir netten bakabilirsiniz. İnstagram hesabı 1.1 mılyon gerçek ve dünya çapında bir çok sertifikası olan lisanslı bir fitnes hocası imkanı olmayan birçok kişiye eğitim vermektedir. Ayrıca bayan giyim mağazası vardır burdada zor durumda olanlara ücretsiz giyecek yardımı yapan çok yardım sever sempatik biridir. Lütfen tanımadan yargılamayın ve reklam değil amacımız burda insanları spora özendirip sevdirmek bunda reklam olduğunu sanmıyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.