Şimdi Ara

Erbakan'ın Erdoğan hakkında söyledikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rahmetli Erbakan hayatı boyunca aynı çizgide kalmıştır. RTE ise bir dönemden sonra siyasi ve ıdeolojik olarak bir değişim yaşamış , gömlek değistirdim demiştir Bunu siyasi hayatına uygulamalarına da yansıtmıstır . Rte nin eski videolarıni bugunku yaptıkları ve soylemlerine karşı yine kendi videoları ile cevap veren videoları görmüssünuzdür. Rte siyasi hayatı boyunca oldukça fazla değısim yaşamıştır.Erbakan'in Rte'yi eleştirmesi de bu istikrarsızliği ve hataları nedeniyledir. Rteyi fazla eleştirmesi kişisel bir husumet yada blöf değil rtenin iktidarda icraat makamında olmasından kaynaklanıyordu. Akplilerin bir kısmı hoca blöf yapiyor diye kendini avunduruyordu. Ancak hoca elestirilerinde her zaman samimi ve hakli çıkmıştır. Sadece basit bir örnek, ergenekon davasıni daha ozamandan uyarmıştı. Ama ozamanda akpliler ve Erbakan'i sevmeyenler hoca akpyi rte'yi kıskaniyor dediler . Rahmetliye bile ergenekoncu dediler. Rahmetli Erbakan bu uyarıyi yaparken kendisine 28 şubatı mudahalesi yapılmasına rağmen ne kadar büyuk bir devlet adamı olduğunu ispatlamıstır. Kinle ,husumetle , yalanla asla hareket etmemiştir.

    https://youtu.be/wTSlqQ2eB7U

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vioman

    sol çomarı pusuda bekler gibi hemen damlamış konuya
    Solcu değilim. Sagci da degilim. Zirvalarla ilgim yok.



    Çomar lafini da sana yedirmeyi çok iyi bilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

    Bilinçsiz, tarih bilmez muhaliflerin Erbakan'a sempati beslemesine sebep olmuştur.

    Evet, Erbakan son dönemde aşırı bir Erdoğan ve AKP karşıtıdır. Öyle ki; her zaman yaptığı dinciliğini, dini siyasete alet etmeyi, "AKP'ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir." gibi bir ifadeyle zirveye çıkarmıştır.

    Erdoğan ve AKP, Erbakan'ın ürünüdür. Erbakan'ın zihniyetidir. Necmettin Erbakan'ın AKP ve Erdoğan hakkında bu kadar sallamasının sebebi; Siyasal İslam'ı ülkeye getirip yetiştirdiği öğrencilerinin, kendisini bırakıp gitmesi ve bir de üstüne iktidar olmasıdır. Yani kıskançlıktır, çekememezliktir. Danışıklı dövüş diye bir şey yoktur. Dincilerin çekişmesi, kavgası vardır yalnızca.

    Youtube'de saçma sapan videolarla, birkaç basit tespitle veya öngörüyle, Erbakan'ı muhalif, bilgin, zeki falan zannetmek de saçmalıktır.
    Kusura bakma ama çocuk musun, bu nasıl bir yorum? Neymiş , Erbakan , RTE'yi kıskanmış da ondan kötülemiş.

    Erbakan, yıllarca Siyonizm'i anlattı, ABD ve İsrail'in ne istediğinden ve planlarından bahsetti. Bugün Siyonizmin planlarının yavaş yavaş gerçekleştiğini görüyoruz :

    1- Irak'ın işgali ve bölünmesi
    2- Arap baharının organize edilmesi ve son ayağında Suriye'nin karıştırılması ( Suriye ne yazık ki bölünmeye çok yakın)
    3- Kudüs'ün İsrail'in başkenti olarak, dünyanın en büyük süper gücü ABD tarafından kabul edilip ABD konsolosluğunun Kudüs'e taşınması
    vs vs vs

    Yani Erbakan'ın söyledikleri gerçekleşiyor, büyük İsrail'in kurulması aşamaları birer birer gerçekleşiyor )

    Diğer taraftan RTE, Morton Abramowitz ile görüşmeye başlamasından sonra zaten ABD'nin istediği adam olmaya başladı ve Erbakandan ayrılma sürecine girdi. Sonrasını zaten biliyoruz : BOP eşbaşkanı olduğunu sağda solda ilan etti, Federasyon olabilir, Kürt federasyonu olabilir demeler, Yahudi cesaret madalyası alması vs vs. Bunların hepsi Erbakan'ı haklı çıkaran gelişmeler.

    Neymiş, kıskanıyormuş. Çocukça konuşmayalım lütfen burada.




  • nucro kullanıcısına yanıt
    rıfkı yı çokta ciddiye alma çocukluğuna ver
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hypercubematrix

    rıfkı yı çokta ciddiye alma çocukluğuna ver
    "çokta"
    Git önce Türkçe öğren sen. Sonra siyaset konuşuruz. "rıfkı" diyerek aşağıladığını zannettiğin kullanıcı adımdaki kişiyi de bir araştır, oku. Öğrenirsin bir şeyler seviyesiz insan.
  • nucro kullanıcısına yanıt
    Boş, bomboş. Zırva hepsi. Erbakan bunlara dair şaşılacak bir şey söylemedi. Bilmesek yutturacaksınız. Youtube tarihçileri sizi.
  • falih rıfkı atay ölmüş toprak olmuş .. ben sana rıfkı diyorum nickname inle hitap ediyorum rıfkı !!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evren7

    erbakanında ne olduğunu biliyoruz. laiklik düşmanı geri kafalı birisi idi.
    bide bu adamı övüyorlarya ona yanarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The SATANİST

    bide bu adamı övüyorlarya ona yanarım

    Alıntıları Göster
    yok yaw bunların hepsi aynı kafa.
  • Bu durumda siyonistlerle mhp liler el elevermiş mi oluyor ?
  • https://www.youtube.com/watch?v=lHj70BbHFJY&t=

    Şu video bile kimin taşın altına elini daha çok koyduğunu gösteriyor. Bu arada Erbakan Erdoğan'ı kıskanıyor lafına baya güldüm. Nasıl aynı kefeye koyarlar aklım almıyor yukarıda adam açtığı fabrikaları sıralıyor daha çok açıcaz diyor uçak yapıcaz diyor diğeri fabrika satıyor devlet fabrikamı açar diyor.

    Bu arada yukarıda "1975'li yıllar" yazmışım 1975 dememişim. Bu kadar agresif olmaya gerek yok. Sakin sakin konuşuyoruz. Belli ki fetö/abd adama sirayet edemeyince çürükleri bulup kullanmış. Şimdi Kıbrıs'taki Rumlar Türkleri öldürüyorlarmıydı evet öldürüyorlardı. Bu da bize meşru saldırı hakkı veriyordu. O kadar uyarıya rağmen Rumlar saldırılarını sürdürüyordu. Çıkartma kesindi bence. Ecevit'in İngiltere'de ne işi vardı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salbenisall -- 13 Eylül 2018; 0:8:9 >




  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    Bu durumda ülkenin %52 si siyonist mason ve milliyetçi ayağına takılan gerçek hainler miymiş demek oluyor bu?
    Bu, bu ülkenin neden doğrulamadığınıda açıklıyor olabilir, tabi doğru ise!
  • Organismus O kullanıcısına yanıt
    La bi karar verin bir kişi hem fetöcü, hem mason nasıl olabilir, haaaa bildiğim kadarı ile bir gazeteci vardı hayatı boyunca fetöye küfretmişti, ama fetöcülükten bilmem kaç sene yargılanmadan içerde tutulmuştu....
    şimdi düşününce buda siyonist mason, milliyetçilerin bir oyunu olabilirmiş gibi geliyor ama kanıt yok.
  • salbenisall S kullanıcısına yanıt
    Tek partili dönemde annesi babası muhtemelen evli bile olmayan birinin tek partili dönemde 70 kişilik sınıfta okuduğunu söylediğide oldu bu ülkede kendinden 2 yaş küçük kişinin üniversitede hocası olduğunu söyleyen de. Bunlara da inandın mı?

    Olmayan oturma organıyla türetilmiş bir hayali terör örgütü yüzünden kümün zarar gördüğünü kimin neler götürdüğünü bi düşünün araştırın. Yok adnan menderesi astılar,yok Ecevit fetöcüydü vs vs salak saçma şeyleri izleyip,sağda solda yazıp bu gerizekalı din simsarlarının ekmeğine yağ sürmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.