Şimdi Ara

ePTTAVM.com elinde olmayan ürünü satıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pazartesi gri oto paspas siparişi verdim sabah saatlerinde, salı akşam saati ses yok hala hazırlık aşamasında yazıyor.Satıcıya mesaj attım geri dönüş yok, bugün tekrar yazdım ve gelen cevap elimizde grisi yok siyahını yollayalım Madem ürün elinde yok 2 gündür neden tarafıma dönüş yapmıyorsun iade et o zaman dedim, site üzerinden iade açmak gerekiyormuş onuda mail yoluyla hallediyormuşuz onuda yaptım ama tarafıma bir dönüş olmadı bekliyoruz.

    Daha önce bu siteden alışveriş yapan iade alan oldumu arkadaşlar ? Devlet güvencesi ile güvenli alışveriş diye slogan yapıyorlar ama müşteri hizmetleri numaraları bile yok satıcılar elinde olmayan ürünü sergiliyorlar buda ilk ve son alışverişim kendilerinden.

    Edit : cevap geldi 2 ila 4 iş günü içinde iade olacakmış.5-6 kere mail atınca anca geldi.







  • Böyle konulara sinir oluyorum. Firma ismi yada link verin arkadaş. epttavm, n11, gg alıcıyla satıcı arasında aracılık yapar. Güvenli alışveriş sözüde bunun içindir. Sen onay verene kadar paran güvendedir. Pire için yorgan yakmaya gerek yok.
    Satıcı firma konusunda sonuna kadar haklısınız. Piyasaya göre iyi fiyatı varsa da olayın üstüne gidip ürünü isteyin. Size iade açmanız gerekiyor demelerinin sebebi kendileri iptal ederse mağaza puanları düşeceği için. Siz iptal ederseniz mağaza sıfır zararla çıkar bu işten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arbalet

    Böyle konulara sinir oluyorum. Firma ismi yada link verin arkadaş. epttavm, n11, gg alıcıyla satıcı arasında aracılık yapar. Güvenli alışveriş sözüde bunun içindir. Sen onay verene kadar paran güvendedir. Pire için yorgan yakmaya gerek yok.
    Satıcı firma konusunda sonuna kadar haklısınız. Piyasaya göre iyi fiyatı varsa da olayın üstüne gidip ürünü isteyin. Size iade açmanız gerekiyor demelerinin sebebi kendileri iptal ederse mağaza puanları düşeceği için. Siz iptal ederseniz mağaza sıfır zararla çıkar bu işten.

    N11 , GG hepsinden birsürü alışverişim oldu iade konusunda direk iade et seçeneği var ama epttavm sitesinde böyle bir seçenek yok mail atıyorsun destek bölümüne onlar ne zaman dönerse bekliyorsun sitedeki sıkıntı bu şimdi iade alıcam 2-4 iş günü içinde yatacak pazartesi verdim ben siparişi bugün perşembe bide iade bekliyeceğim benim suçum ne ? Elinde yoksa satmasın eptt de sattırmasın ismi komisyon almayı biliyor satıştan para kazanıyorsun denetliceksin o zaman.




  • Bir telefon almıştım. Aynı sizinki gibi hazırlık aşamasında yazdı 2 gün boyunca. Daha sonra iptal için mail attım. 2 gün içerisinde iadeyi aldım sorun olmadı. Ellerinden olmayan ürünü satıyorlar.
  • bende buna tav oluyorum adam pazartesi siparişi vermiş salı gunu aglamaya başlamış kargom nerede kaldı diye te allahım ya sipariş verirken bi bakın tedarik süresi varmı yokmu? kargoya verme suresı kac gun dıye? minimum kargolama suresı 3 ıs gunudur bunu artık sagır sultan bılır. cahıl cahıl davranmayı bırakın...
  • int. üzerinden 10 K. sipariş veren bir kişi olarak butur konular ve icerik yazıları eglendirici bile olabiliyor.
  • e-ptt aracıdır kendi mal satmaz be kardeşim, az insaf, cehalet OF.
  • Benzer bir durumu bende yaşamıştım size tavsiyem epttavm iletişim kanalları vasıtası ile kendileri iletişime geçmek https://www.musterihizmet.com/2021/03/epttavm-musteri-hizmetleri-cagri-merkezi-iletisim.html

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.