Şimdi Ara

Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı



    Epic Games bildiğiniz gibi 16 Aralık'tan 30 Aralık'a kadar her gün bir ücretsiz oyun hediye edecek. Geçtiğimiz saatlerde de dokuzuncu oyun erişime açıldı. 



    Ayrıca Bkz.Cem Yılmaz, Yahşi Batı'nın devam filmini duyurdu: Galata Canavarı



    Pathfinder: Kingmaker Ücretsiz



    Epic Games'in bugün oyunculara verdiği hediye Pathfinder: Kingmaker. Oyunun değeri Steam'de 32 TL. Oyunu yarın, yani 25 Aralık 19:00'a kadar hesabınıza eklerseniz oyun tamamen sizin olacak. Oyunun mağaza sayfasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



    Pathfinder: Kingmaker



    Epic Games'in yarın vereceği ücretsiz oyun ise yine ne yazık ki belli değil. Yarının ücretsiz oyunu da 19:00'da erişime açılacak onu da yine 24 saat içerisinde hesabınıza eklemeniz gerekecek. Oyunun görsellerini aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.





    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı
    Epic Games'in ücretsiz oyunu erişime açıldı









  • Bir adet ücretsiz DLC sinide almayı unutmayın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 adet ucretsiz dlc var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yarın da prey veriyomus

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yarınki oyun Prey.

    https://wallpapercave.com/w/wp4415857

    Bu resimdeki Prey'in ikonik kaskını, Epic Game hediye kurdelesinde görebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit_22 -- 24 Aralık 2021; 20:7:30 >
  • İngilizceniz çok iyi ise zevkle oynayabilirsiniz; Prey için ise ingilizceniz çok çok iyi ise oynayabilirsiniz, yanlış anlaşılmasın her türlü oynarsınız ama zevk alır mısınız orası için cidden Türkçe olması lazım. Bizde araba oyunları için bile Türkçe isteyenler var ,yani bu yüzden yazdım ve boşa vakitlerini harcayıp oyunları kötülememeleri için.

  • Ücretsiz Enhanced Plus Edition vermesi güzel ama bu sefer çok güldürmedi. Mesela season pass'ı 37'ye veriyor. Üstüne de royal ascension u alıp full oyuna çevireyim deseniz 52,5TL. Steam'de hepsi 34.7TL

  • mezarcılar doluşmuş gene :D

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    Bugüne kadar ps1 ilk çıktığı zamandan birçok oyunu bitirdim ingilizce bir yana japonca dil seçeneği olanları dahi bitiriyordum ozamanlar öyle internete bakim tüyo alayım bölümü geçeyim yok öyle o oyun bitecek


    mesela ps1 ilk aldığımızda gittik arkadaşla beraber başka bir arkadaş dedi tomb raider alın neyse gittik doğu banka ara ara hiç bir yerde yok endem bilgisayar vardı bilirsiniz doğu bank en üst katında orya sorduk dedi elimde hazır yok ama beklerseniz copya çekeriz bekledik getirdi adam eve gittik oynuyoruz arkadaşla bir bölüme geldik pat cd okumuyor arkadaşa dedim bunun vereceği cd bukadar olur ertesi gün arkadaş dedi ben gidiyorum cd değiştirmeye gelecekmisin ya dedim cd aldık 10 tl git gel dünya para


    endem bilgisayar yeni cd vermiş oda ayni başka bölümde takılıyor arkadaş tel açtı filan dedi memory card getir cd ile beraber atladı gitti arkadaş o takılan bölüm bizde çalışmıyor ya kendi memory card atmış save dosyasını eve bir geldi arkadaş küfür ediyor ne anladım bu işten ben adam kendisi oynamış görmüş bölümleri


    tadı tuzu kaçtı iyicene oyunu tam 1 yılda bitirdik ingilizce olmadığı için zevk verdimi verdi belkide ordan bize aşılandı bir süre sonra bende kendime ps1 aldım ps2 derken bu günlere geldik neredeyse tüm oyunları hard mod extreme mod başlatıyorum artık zevk vermesi için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enja -- 25 Aralık 2021; 9:19:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gereksiz bir oyun.

  • enja kullanıcısına yanıt

    Ben de kara kutu zamanından beri oyun oynarım ve daha çocukken ilk maaşımla almıştım: En aktif oyun oynadığım dönem ise Ps1 dönemidir; o zaman dil bilmesek de oynardık, deneme yanılma yöntemiyle en kötü memory card'a kaydeder; ha demek olayı buymuş, der tekrar yüklerdik. Ancak Tomb Raider o zamanlar sadece bulmaca oyunuydu ve o zamanlar internet yoktu ama her zaman bakamasak da ikinci el level dergisi alıp oradan bakardık. Ya da toplanıp 3-5 kişi oynardık , ki en sevdiğim buydu. Zaten o zamanlar rpg oyunlarında bile kolaylık olsun diye ilk seçenek %80 doğru olandı, bu sayede bilmese bile oynanabiliyordu. Ancak bu oyun bahsettiğimiz gibi bir şey değil , o zamanlar oyun sonları bile bir kaç taneydi ve oyunlar bununla övünürdü. Yani ne seçersen seç aynı aşağı yukarı aynı kapıya çıkardı. Şuan konuştuğumuz şey zaten RPG, ayrıca sadece sonunu etkilemiyor her seçtiğimiz adımda bir şeyleri değiştiriyor. RPG rol yapma oyunu ne rolü oynadığını bilmiyorsan neden oynayasın ki!


    PS1'i o kadar çok severdim ki neredeyse tüm oyunlarını oynamışımdır. Ülkemizde bulunmayan ya da bulunsa da kusurlu olan oyunları bile yurt dışından satın almışımdır. Mesela Tecmo Super Shot Soccer vardı bir yerden sonra oyun takılıyordu, bir kaç kopya alıp denedim hepsi aynı idi(içerisinde Türkiye olan bir kaç oyundan biriydi ve süper hareketleri de cabası). Amazon'dan bu oyunun orijinalini satın almıştım çok da pahalıydı konsolu satmış olsam da hala bu oyun cd'si ve kitapçığı ile sıfır gibi ve yanılmıyorsam 2 adet ps1 kolu duruyor. Ama gel gör ki tekrar oynadığımda aynı tadı alamadım, hatıralarımdaki gibi mükemmel kalmasını tercih ederim. O zamanlar çok iyi hatırladığım bir sahne var; NFS 2000 Unleshead adlı oyunda yarışırken yol kenarına çekip şelaleyi izlemiştim, Monte Carlo pistlerinden biriydi yanılmıyorsam. Bu oyunu en az 5 kez bitirmiştim ama yıllar sonra tekrar oynamayı denediğimde ben bunu mu mal gibi izlemişim, diyerek tüm hatıralarımı mahvetmiştim!


    Yani anlamadan oynadığımız oyunları anlatacaksak çok daha iyi bir örnek var: Tsubasa oyununu japonca oynardık; herkes bu oyuna bayılırdı , herkes japonca şut, özel şut ve çalımları öğrenmiştir :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Aralık 2021; 17:8:12 >




  • PREY idare eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako33 -- 25 Aralık 2021; 19:1:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.