Şimdi Ara

enigma2 imajları için Drtic çıktı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • enigma2 bazlı bellenim kullanan Dreambox sahibi (DM800, DM7025 ve DM8000) kullanıcıların uzun zamandır yokluğundan şikayetçi olduğu Drtic eklentisi dün yayınlandı. Eklentiyi buradaki dosyaları bilgisayarınıza çektikten rar dosyası içeriğindeki dosyaları ayıklayın. Dosya içerisinde yer alan drtic.tgz ve drtic2.tgz doslayarını ftp istemci program yardımıyla Dreambox'ınızın /tmp klasörüne atın ve telnet/ssh istemci program yardımıyla (örn putty) cihaza bağlanıp aşağıdaki komutu çalıştırın.

    cd / && tar xzf /tmp/drtic2.tgz && tar xzf /tmp/drtic.tgz

    Eklenti ne işe yarar?

    Eklenti yabancı uydu kanalları üzerindeki yayınları Türkçe alt yazı ile izleme imkanı vermektedir. (İlgi alanına göre dilerseniz diğer dillerdeki alt yazıları da kullanabilirsiniz)

    Sistem iki ayaklı çalışmaktadır. Filmin alt yazı dosyasını dtc olarak temin etmeniz gerekmektedir. enigma1 imajlarda kullanılan ASD eklentisi ile EPG bilgisinden altyazı dosyası otomatik olarak çekilebilmekte idi. Yakın zamanda enigma2 uyumlu olanı çıkana kadar burada anlatılan yöntemle kendi alt yazı dosyalarınızı oluşturabilirsiniz. Kendi alt yazı dosyalarınızı oluşturmak isterken dikkat etmeniz gereken kaynak altyazı dosyasının 25fps olması ve alt yazı dosyasının /var/tuxbox/drtic/tit klasörü altında yer alması gerekmektedir! Alt yazı dosyası hazırlandıktan sonra program çalıştırılarak alt yazı dosyası çağrılır. Filmi geç fark ettiyseniz saat, dakika ve saniye olarak ihtiyaç duyduğunuz ana konumlanabilirsiniz.

    enigma2 için Drtic [28KB]


     enigma2 imajları için Drtic çıktı!


     enigma2 imajları için Drtic çıktı!



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.