Şimdi Ara

Ender’s Game 2 Çekilecek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
28.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Ender’s Game 2 Çekilecek mi?


    Bu haftanın vizyona giren en büyük prodüksiyonlu yapımlarından biri olan Ender’s Game bildiğiniz gibi aynı isimli romanlardan uyarlanmış fakat bir sinema filmi olarak istenen düzeye erişememişti. Hatta ülkemizde bu hafta vizyona girmiş olsa da Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz haftadan beri salonlarda yerini alan film gişede batmak üzere.

    Açılış haftasında Amerika Birleşik Devletleri’nde yalnızca 27 milyon $’lık gişe hasılatı elde edebilen Ender’s Game’in tüm dünyada vizyona girdikten sonra toplam hasılatı ile ilgili kesin bir bilgi verilmezken, 110 milyon $ olan yapım masraflarını karşılayamadığı biliniyor.

    Eğer filmi izlediyseniz ikinci film için ucunun açık olarak bittiğini görmüşsünüzdür. Görmediyseniz de artık öğrenmiş oldunuz ama görünüşe göre Lionsgate bu işe yanaşmayacak. Filmin “idare eder’ bile denemeyecek kadar kötü olan gişe hasılatı yüzünden firma ikinci filmini şimdilik askıya almış durumda.

    Lionsgate’in CEO’su olarak görev yapan Jon Feltheimer, Ender’s Game’in birkaç hafta daha vizyonda kalmasını istediklerini ve bu haftaların sonunda serinin kaderini belirleyeceklerini bildirdi. Bu açıklamalara göre Lionsgate’in kartlarını doğru oynadığını söylemek yanlış olmaz.







  • Böyle çoluk çocuk filmi çekeceklerine Zone of Enders ın hızlı robo fight filmlerini çekseler de aksiyona doysak
  • Boş bir film.Sinemada izlemeye değmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.