Şimdi Ara

En uzun şarj süresi veren markalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok fazla tablet tecrübem olmdı bu güne kadar. İpad mini 3 ve 4 kullandım daha önce ikisininde pil performansından memlun kalmıştım. Malum arayüz va çok etkiliyor şarj süresini ne yaparsam yapayım Netflix, oyun, Youtube vs 1 günde pilini çok zor bitirebileceğim bir tablet önerebilir misiniz Android tarafında? Kağıt üzerinde hepsinin mAh değerleri iyi ama bunu hangi marka en iyi şekilde kullanıcıya yanasıtabiliyor çok fazla tablet değiştirmiş kişiler varsa bir önerise bulunabilir mi?

    Mesela Huawei marka telefonların şarj süresinden herkes genel olarak memlun tabletlerinde de benzer bir durum vardır sanırım ama Google Play olmması nedeniyle yeni çıkan Huawei tablet modellerini direkt eledim. Samsung, Lenovo ve Asus markaları arasımdayım Samsung biraz daha cazip geliyor.

    Bütçem: 3000 tl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selvolution -- 4 Temmuz 2020; 20:41:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam Asusun telefonunu kullanıyorum tabletini hiç kullanmadım. Telefonu Asus köklü bir marka diye aldık. Donanımsal özellikleri de gerçekten güzeldi o zamana göre. Gelin görün ki illallah ettim. Ne yapın edin uzak durun. Bilgisayar konusunda iyi olabilirler ama bu sektörde daha ilerleyecekleri çok yolları var vesselam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    Bende de şuan Asus Zenfone 5 var aynen dediğiniz gibi güncellemelerle kamera resmen çamur gibi oldu. Bilgisayarımda Lenovo bilgisayarımdan memlunum ama hem sizin dediğiniz gibi Asus hemde Lenovo tablet ve telefonda başarısız gibi duruyorlar şu anda. Samsung tercih edeceğim %90 %10'da aklımda Apple almak var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.