Şimdi Ara

En Uygun Fiyatlı Kotalı/Kotasız İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Anneannem için uygun fiyatlı internet araştırıyorum. Bildiğim birçok servis sağlayıcının fiyatlarını inceledim. Ev telefonu halihazırda olduğu için Oris Telekom'un ev telefonu olanlar için olan fiyatı uygun geldi bana. 16 Mbps 59.90, 35 Mbps için ise 69.90 tarife fiyatları var. Benim aradığım tarife fiyatının 5-10 TL fazla olup mümkünse bizi modem derdinden kurtarması. Elimde fazla VDSL modem olsa veririm ama o da yok maalesef. Belki 2.elden bir şeyler bakılabilir. Yaşlı olduğu için mutlaka sınırsız olsun, hız yüksek olsun gibi bir derdim yok. Olur da gözümden kaçan uygun fiyatlı hatta modem dahil kampanyalar varsa diye buradan da sormak istedim.


    Teşekkürler,




  • Yaşlı demişsiniz ping ile işi yoksa netspeed bakabilirsiniz. Modem konusunda da 2. El türk telekom modemini 100 tl ye bile satan var letgo dan bakın bence.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemde 2.ele yönelicem gibi duruyor. Ping düşük olsun diye de bir beklentimiz de yok tabii. Zaten bu sebeple farklı ISSlerin altyapısını kullanan Oris, Gıbırnet, Netspeed, TBTNet, Extranet, Fixnet, Millenicom, Turknet vb birçok firmanın kampanyalarına baktım. Netspeed'te "Speedmax Avantaj Smart" isimli 100 GB akıllı kotalı bir tarife var 63 TL'ye, o da kafama yatmıştı.


    Aslında önceliğim Kablonet idi, bölgede de altyapı var fakat eskisi gibi uygun bir kampanya bulamadım. Muhtemelen modem işini halledip Netspeed veya Oris arasında bir seçim yaparız.

  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    vaizerd4555 V kullanıcısına yanıt

    Netspeed de 12 ay boyunca 5 tl de indirim alabiliyorsunuz davet koduyla. @vaizerd4555 sizde varsa arkadaşa bilgi verirsiniz.

  • öncelikle bilgilendirme için teşekkür ederim @Bilal52bilal52 ,


    @FrecoB ben de speedmax avantaj smart kullanıyorum. Aldığım hız 18mbit ancak benim santral mesafem 647 metre olduğu için baya şanslıyım VDSL hizmet aldığımdan dolayı normalde vermiyorlar. Ping ADSL'e göre oldukça düşük genel olarak netspeedde 2 kere sorunla karşılaştım birisi ankastrede oksitlenme olmuştu sanırım hızım baya düşmüştü, netspeed biraz uğraştırarak ekip gönderdi ve sorun düzeldi diğeri de sokağa çıkma yasaklarının başlarında tüm türkiyede yaşanan yavaşlamalardı. Onun haricinde modem kapat aç yaparak çözülüyordu çoğu sorunum. 7/24 müşteri hizmetleri olması da çok iyi.

  • Şimdilik ev interneti işini iptal edip, telefon tarifesini yükseltmeye karar verdik. Yine de ilginize teşekkürler.  


    @vaizerd4555 @Bilal52bilal52

  • vodafone dan uzak durmanızı öneririm.2 dk nızı ayırıp okuyun. 


    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/17123550

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.