Şimdi Ara

En Ucuz Laptop HDD arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 10 Yıllık Lenovo İdeapad Y560 laptopumu hayata döndürmeye karar verdim. Ancak Bliss OS, Prime OS gibi PC için Android sürümlerini yüklerken sorun yaşıyorum. Eski Partitionları silemiyorum, kaldıramıyorum. Bad Partition hataları alıyorum. Windows 10'u bazen açıyor bazen yükleniyor ekranında takılı kalıyor. Sorunun HDD'den kaynaklandığını düşünüyorum. Hızı,alanı ve kalitesini dert etmiyorum sadece laptop'u çalıştıracak bir HDD ile denemek istiyorum. 2.5" büyüklüğünde bunlar haricinde önerebileceğiniz ürün var mı?

    Keyfekeder 50-100 lira harcayıp çalıştırabilmek istiyorum. Daha önce kırık ekranını yaptırmıştım, HDD işini çözersem eksik vidalarını ve klavye tuşunu tamamlamaya çalışacağım. En Ucuz Laptop HDD arıyorum



  • İkinci el HDD almak şans oyunu oynamak gibidir. Sıfır alacaksanız zaten ucuza alınabilecek markalar belli, Seagate ve WD daha ucuzdur fakat güvenilirlik açısından Toshiba, eski olsa da Hitachi/HGST de olabilir. Üretim tarihi eski sıfır disk alacaksanız refurbished (fabrikada tamir edilip yeniden satılan ürün) olmadığından emin olun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.