Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.481
Cevap
21
Favori
75.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Higurashi no Naku Koro ni (When They Cry)


    Öncelikle bu serinin Netflix'de Blu-ray versiyonu varmış belli bir bölüme kadar gözlerimi boşa kanatmışım. Higurashi izledikten sonra şunu artık net söyleyebilirim character-driven (karakter odaklı) serilerde karakterleri sevmiyorsan seriden zevk alman imkansız hale gelebiliyor.


    Hikaye odaklı serilerde bütün karakterler bir amaç için vardırlar ve hikayenin ilerlemesi için yazar onları istediği gibi kullanır. Daha çok karakter odaklı serilerde ise karakterlerin kendisi hikayeden daha önemlidir ve hikayeye tamamen yön verirler. Çok sevilen ve aynı zamanda çok nefret edilen seriler genellikle daha ağırlıklı character-driven (karakter odaklı) oluyor. Yüzüklerin Efendisi mesela görebileceğiniz en plot-driven (hikaye odaklı) serilerden biridir ve herkes tarafından seviliyor.


    Ben Higurashi izlerken sıkıldım bunun sebebi ise tekdüze gibi görünen karakterlerin etrafında gizem dönmesi ve bu karakterlerin birbirlerine kurdukları saçma cümlelerin hiçbirinin ilgimi çekmemesi.


    Seriyi tamamen inceleyemiyorum çünkü ilk sezon sayılır bu hikayenin tamamı değil ama Visual Novel uyarlaması olduğundan hikayesi parça parça ve tamamen anlamanız imkansız ki bence serinin kötü taraflarından biri ise bu cevap bölümleri gelene kadar teori kurmanız için size seri hiç ipucu vermiyor önceden geldiğini göremiyorsunuz.


    Bir diğer sıkıntım ise serinin psikoloji tagi var ama karakterlerin hepsi realistik karakter olmaktan çok uzaklar. Yani karakterler ile bağ kurmanız mümkün olmuyor ama seri karakter odaklı bir seri olduğu için sizi boğuyor en azından beni boğdu.


    Galiba seride ilgimi çeken tek karakter Shion oldu ki onun bölümlerinde eğlenmiştim ama kalan hiçbir bölümde malesef eğlenmedim. Higurashi için harem animesi bile diyebiliriz çünkü ana karakter (erkek) dışında bütün çevresi kızlardan oluşuyor.


    Serinin fanları her zaman Visual Novel 10 kat daha iyi olduğunu söylüyor ki hak verebiliyorum çünkü Anime (Deen Adaptasyonu) gerçekten çok yavaş, kötü yönetilmiş ve fazla kopuk.


    Evangelion için aynısını söylemiştim bu seri 13 bölüm olmalıydı, 26 bölüm olmasına hiç gerek yokmuş. Bu seri bence olayları çok gereksiz uzatıyor ve zamanınızı yemeye çalışıyor çünkü yaşanan bazı şeylerin ne karakterlere, ne hikayeye etkisi var.


    Özetle Higurashi benim için Shion kısımları dışında aşırı sıkmış ve sıkmasının sebeplerinden biri karakterlerin tekdüzeliği (o sıralar) ve gizemlerin kötü bağlanması, kötü yönetmenlik, eski çizimler ve aynı basit müziklerin loop olarak dönmesi gibi tonla sıkıntısı olan bir seri benim için.


    Potansiyelinin çok altında kalmış bir seri ki belki Visual Novel'ı yani orijinal kaynağı o potansiyeli veriyordur ama seri ilgimi çekmediği için 2. Sezona bile bakmayacağım.


    Seri sadece Bölüm 16-21 arası olsaydı bu seriye 9 bile verirdim şaka yapmıyorum ama tamamını ele aldığımızda. Çünkü burada Shion karakteri gerçekten iyi yazılmış ve motivasyonu çok iyi anlatılmış diğer karakterlerin aksine ve ayrıca ilk defa seriyi burada düzgün anlamaya başlıyoruz.


    7/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 21 Haziran 2021; 3:1:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Son zamanlarda @Zodion gibi 5 bölüm o animeden 10 bölüm o animeden şeklinde takılıyorum. ?? Yine de birkaç anime bitirmeyi başardım. Hepsi de bence underrated animelerdi. 



    Ajin

    Göz kanatan full cgi ile çizilmiş bir animeydi. Ama konusu ve işlenişi güzeldi. Şöyle ki ajinler ölemeyen insanlardır. Ölse de tekrar canlanıyor. İnsanlar ile farkını anlamak mümkün değil. Başka şeyler de var da uzatmayacağım. Animede insan mı ajin mi ayrımcılığı var. Bu durum okullarda derslere bile girmiş. İşte hikayemiz burada başlıyor. Bi yandan da Satou diye bi villain karakterimiz var ki amacı olan villain karakterleri çok severim. Bu karakter de kesinlikle favorilerime girdi. Çok sevdim onu. ?? Onun manipülasyon yeteneği, dövüş becerisi ve zekası ile anime çok iyiydi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Satou ilk başta devrim yapacağım diye tüm Ajinleri kendi tarafına çekti. Sonra anladık ki asıl amacı hayatına eğlence katmak. ?? Tüm hayatı boyunca da aynı mantıkla yaşamış. Çok iyi ya. ??


    Diğer karakterler de boş değildi tabii ki. Gri karakterlerin fazla olması animeyi daha bi çekici hale getirmiş. Bi şans verin derim.

    @Ginga Eiyuu beklentisiz başladım animeye ama bence gayet güzeldi. Dediğin kadar kötü değilmiş. İlk sezonda bazı yerlerde feci tutarsızlıklar vardı oradan puan kırıyorum. İkinci sezonda saçma tutarsızlıklar yoktu. Umarım 3. sezon da gelir de izleriz.

    İlk sezon 7/10

    İkinci sezon 8/10




    Carole and Tuesday

    Sanırım bir cevher buldum. Bu anime neden underrated ya? Neden? Bence gayet güzel yapmışlar. @SenseiReki nin tavsiyesine uyup bu animeyi izlediğime çok memnun oldum. Arigato! ??


    Yönetmen koltuğunda Cowboy Bebop ve pek çok animeden tanıdığımız Shinichiro Watanabe var. Seiyuular arasında Mamoru Miyano (Okabe Rintauro desem) ve Hiroshi Kamiya (Levi desem) ve niceleri var. Anlayacağınız ekip bayağı sağlam.


    Animeye dönecek olursak bilimkurgu soslu müzik animesi bu. Mars'ta müzisyen olmak isteyen iki kızı anlatıyor. Aynı zamanda yapay zekadan bahsetmesi de animeye ayrı bir hava katıyor. Bütün isimler, şarkılar falan İngilizce. Hani anime olduğunu bilmesem anime değil bu derdim. ?? Ayrıca Watanabe reis diğer yapımlarda olduğu gibi Türkleri yine unutmamış ve Ahmet Ertegün'den esinlenilmiş Ertegun karakteri animede yer alıyor. Ahmet Ertegün hiç duymadım ama müzik dünyasına bayağı katkısı olan biriymiş. Sadece müzik türü olarak düşünürsek çok güzel bir animeydi, 10/10 verebilirim yani, şarkı sözleri özellikle seçilmişti. Hatta bazıları çok duygusaldı. Ama tutarlılık durumları yüzünden senaryonun bi kısmı hoşuma gitmedi.


    8/10



    Tokyo Magnitude 8.0


    Bu anime @-erna- bahsettiğinden beri aklımdaydı. Sonunda izledim. Son derece gerçekçi bir deprem animesi olmuş. Animenin konusu mükemmel zaten. Böyle ağır bir konuyu işlemek, o kadar araştırma yapmak ve konunun işleniş kısmının hakkını vermek her babayiğidin harcı değil. Helal olsun valla. O kaos ortamı ve dram animede mükemmel bir şekilde anlatılıyor. Olayı çocukların gözünden anlatmak da Hotaru no Haka havası katmış. 

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Zaten kolay ağlayan biriyim. Dramı fazla koydu bana. Daha ilk bölümlerden etkilendim. Mari-san çocuğu olduğu sandığı kişiyi görünce animeyi kapattım, ara verip tekrar açtım. Ama finali daha da fenaymış. Göz yaşları sel oldu...


    10/10

    Bir Berserk İki Ajin çizimler yüzünden hakettikleri değeri göremediler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wolf Children
    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    İlk yarısı oldukça zevkli annelerinin yavrucaklarla tutunma mücadelesi vs. Temposu da oldukça iyi ama maalesef ikinci yarı o kadar başarılı değil. 2.yarıda tempo ciddi anlamda düşüyor ve sıkmaya başlıyor insanı. Zaten 2 saatlik uzun bir anime. Özellikle filmin vurucu bir olay olmadan sonlanması hayal kırıklığı yarattı. Kötü değil ama öyle abartıldığı gibi çok ahım şahım bir yapım da değil bence.

    7/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 11 Haziran 2021; 18:52:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Black Lagoon ilk sezon

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Oldukça güzel başlıyor sonradan biraz sönüyor bence yine de genel olarak başarılı. Sıkmadan izletiyor kendi.


    özellikle sarı saçlı psikopat elemanın olduğu bölümler oldukça iyi ve komikken sonradan kalitesi bir miktar düşüyor ve mizah anlamında sıfıra iniyor (Roberta ile ilgili bölümler oldukça iyi ama) Hikaye devrimci abiyle daha da ilgi çekici bir hale gelse de özellikle sonlara doğru elinde tabancadan başka bir şey olmayan kızın tanrı gibi hiç isabet almadan onlarca herifi delik deşik etmesi biraz sinir bozucu olabiliyor.


    İkinci sezon daha iyi diyorlar onu da izlerim bir ara

    7.5/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 11 Haziran 2021; 20:59:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kono Sekai no Katasumi ni

    In This Corner of the World

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    2.Dünya Savaşı temalı bir başka müthiş film. Çizim stili biraz alışılmışın dışında. Karakterler ufak çocuklar gibi çizilmiş ama çizim kalitesi olarak çok çok iyi seviyede denebilir. Hotaru No Haka sevenlerin kaçırmaması gereken benim bu zamana kadar izlediğim filmler içerisinde en güzel film bu olabilir. Hatta bence ondan bile güzel bir anime. Japon kültür ve geleneklerinden de bilgi veren bu anime özellikle 2. Dünya Savaşı temasını sevenlerin kaçırmaması gereken bir anime olmuş. Ufak bir bilgi de verebilirim. Ortak bir havuz üzerinden manga severlerin para gönderip bütçede katkıda bulundukları ve sonrasında manganın animeye çevrildiği söyleniyor.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    -Film birçok şeyi cover edeyim derken fazlasıyla hızlı gidiyor. Bir süre sonra hızına alışsanız da keşke bir tık daha yavaş işlenseymiş demiyorsunuz değil.-Karakterlerin tanıtımı da hızlı geçilmiş. O sebeple filmde kim kiminle konuşuyor vs arada kaçabiliyor.-Fazla tesadüf sayılabilecek sahneler vardı ama çok sırıtmadı bence.+Bu kadar detaylı bir çizim ve kaliteli bir konu işleyişi hiç beklemiyordum.
    Evde çatı katında yaşayan, karpuz yemek için inen lin/rin karakterinin filmin ortasındaki escort kızımız olduğu bilgisinin sona saklanması da ayrı bir şok etkisi yaratıyor. Sonda evlat edinilen kızın ölen annesinin lin/rin olup olmadığı açık bırakılmış. Beni evlat edilen kızın aslında patlamada ölen natsumi olduğu yani ölenin de aslında natsumi yerine suzu olduğu düşüncesi kaplayıp baya bir hüzünlendirmişti anime ama birkaç dk sonrasında böyle olmadığı zaten ölen kadının da suzu ya benzemediğini anlayınca biraz rahatlamadım değil :) Nedense benim aklıma ilk olarak o kısmın rüya olabileceği geldi.
    *Suzu nun eve molotof tarzı bir bomba düştüğünde kendisine bu dünyada cehennemi yaşatan evi kurtarıp kurtarmama kararını düşündüğü sahne*Savaşta yenilginin kabul edildiği, resim çizdiği ve aslında herşeyi olan sağ kolunu kaybettikten sonra ölümü beklediğini belirten daha 2 bacağım bir sol kolum var dediği sahne*Suminin bomba sonrası sağ kolunun gösterilip suzu nun iyileşeceksin dediği sahne*Tuzla yapılan ilk yemek ve fazla ağlamak tuz israfı denildiği sahne
    Bunlar aklımda kalan çok güzel sahnelerdi.



    Hotaru No Haka İle Arasındaki Fark

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hotaru No Haka çok daha az karakter ile daha duygusal bir şekilde ilerlemeyi tercih ederken bu anime olayları daha detaylı işleyip dramı daha düşük tutmayı tercih etmiş.


    9.5/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 15 Haziran 2021; 13:48:23 >




  • Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt
    akagi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Higurashi no Naku Koro ni: Kai (2. Sezon)


    Serinin devam sezonu ve incelemeyle alakalı yazabileceğim her şey direkt spoiler girdiği için bir forumda tartışmak için yetmez. Genel olarak ilk sezon sorular kısmıysa ikinci sezon serinin cevapları ve final kısmıdır. Cevapların bir kısmı beni tatmin etti ama bir kısmı tatmin etmedi ve düzgün bağlanamadı. Yine Adaptasyon olarak karakterlerin motivasyonları bir tık yanlış anlatılmış. İlk sezon gerçekten şaheser olma potansiyeline sahipken adaptasyon mudur artık bilmiyorum serinin içine edilmiş ve korku gizem eğlenceli bir şeyken nedense ilk sezon beni sıkmıştı. İkinci sezon ise korku gizem kısmı minimum seviyede ve nedense daha aktı seri. İlk sezonu bitirmem aylar sürdü ama ikinci sezonu hızlı bitirdim, çünkü artık hikayenin içine girdim ve neden bu böyle oluyor diye cevap almaya hazırdım. Plot aksiyon falan biraz üzdü ve tüm serinin arkadaşlığın gücüne bağlanması bu seriye bir tık yakışmamış.


    İlk sezondan daha çok eğlendim ama ilk sezonu daha çok sevenlerin neden sevdiğini de anlayabiliyorum. Bazı Higurashi fanları ilk sezonu Masterpiece olarak görüp ikinci sezondan nefret ediyorlar bana göre ikisi de ortalama ve ikisinin de çok eksiği ve sorunu var. llk sezonda olan bazı sorunlarımın bu sezonda cevaplandığı için ilk sezonun skorunu da 7'ye çekiyorum.


    8/10


    Bu seriyi bozan gerçekten Deen Adaptasyonu mu merak ediyorum bir ara Visual Novel'una bakıcam.


    Serinin şimdi Remake gibi bir versiyonu geldi bu sene ama tam remake değil. Günümüzde yapılmış versiyonu ama hem ilk sezon hem ikinci sezon karışık gibi öyle anladım ve eğer istediğim gibi olursa gerçekten Masterpiece olma potansiyeli olduğunu düşünüyorum.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 21 Haziran 2021; 3:1:56 >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Higurashi no Naku Koro ni Gou (3. Sezon)


    Öncelikle ikinci sezonda seriyi kafanızda bitirebilirsiniz ama Gou seriyi baya ilginç hale getiriyor ve derinlik katıyor. Benim favorim bu oldu.


    Yazar bu devam serisini yazarken kesinlikle Re:Zero'dan esinlenmiş. 3. Sezon olduğu için ne desem spoiler ama seriyi tebrik etmek istiyorum çünkü seride sıkıntım olan tek karakteri alıp serinin en iyi karakteri haline getirmişler. Bravo. 3. Sezon son değil ve 4. Sezon geliyor.


    Puan kırmamın sebebi:

    -Serinin ilk yarısı ilk sezonun neredeyse aynı ilerliyor ama sonu farklı ama bu sonlar malesef ilk sezonda ki kadar iyi değil. Bu kısımların seride olmasının bir anlamını bulamadım ve hızlı geçtim.

    -Eğer Plot Twist daha erken gelseydi ve her şey onun üzerine kusursuzca kurulsaydı bugün yeni bir şaheser bulmuş olurdum, şaheser olmanın kapısından dönmüş.


    İlk sezonu 1 Ayda zor bitirdim, İkinci sezonu 1 Haftada bitirdim ve Üçüncü Sezonu tek günde bitirdim.


    8.5/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 21 Haziran 2021; 3:2:44 >




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Ben bunu pek sevdim hoş sakinliği falan. Manzaraları izletiyor oradaymışsın hissi uyandırıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youjo Senki / Saga of Tanya the Evil

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Çok ilginç bir anime, belki bu türde izlediğim ilk yapım olduğundan bana öyle gelmiş de olabilir.
    Kısaca konu alternatif bir dünyadaki 1.dünya savaşında Almanya(imparatorluk) ordusunda kendi elit büyücü birliğini komuta eden küçük bir kız olan Tanya'nın hikayesi diyebiliriz. Genel anlamda anime savaşı işlemeye odaklanıyor ve Tanya'nın hikayesi daha arka planda ilerliyor.



    Savaşı anlatma biçimleri ise pek dram yüklü sayılmaz millet çatır çutur birbirini katlediyor ama hiç duygusallık kasmaya uğraşmamışlar o açıdan takdirimi kazandılar. Animenin başında oldukça sıkıntılı bir tip olan Tanya'nın sonlara doğru daha bir uysallaştığını, savaşları minimum sivil kayıpla atlatmaya çalıştığını görüyoruz bu açıdan animenin. "the evil" kısmının pek hakkını veremediklerini söylemek gerekir. Zaten 12 bölüm gibi kısa bir anime olduğundan ve hemen her bölümde yeni bir operasyon işlendiğinden gerçekten akıyor yapım, hiç sıkmıyor. Bunun dışında ne yaparlarsa yapsınlar şu Alman tarafını sevdirmeyi başaramadılar bana ki ben almanları severim normalde ama tüm seri boyunca çıldırdım resmen ne zaman Atlantik'in yiğitleri gelecek de bu utanmaz Almanların kıçına tekmeyi vuracak diye. Yani ben Tanya dışında karakterlerin hiçbirini pek sevemedim (aslında Tanya'yı da o kadar sevmedim) hatta çatışmalarda niye bunlardan kimse ölmüyor diye sinirim bozuluyordu.😒 Aslında yapımın da pek yardımcı karakterleri sevdirme niyeti yok zaten. Dediğim gibi savaşlar ön planda olunca taktik harekat merkezindeki 3-5 tane sağlam generali Tanya'nın birliğindeki esaslı elemanlardan çok daha fazla görüyoruz zaten. Ben full cumhuriyet tarafını tuttum ama sonunda başkenti teslim etti adamlar ve anladığım kadarıyla anime tek sezonmuş, bir de filmi varmış onu da izleyeceğim yakın zaman içinde, inşallah cumhuriyet orada intikamını alıyordur. :) Ben askerlikten öyle çok anlamam ama animenin en büyük sıkıntısı bence mantığımın almadığı yerler, yani aslında genel olarak o kadar çok saçmalık var ki. Adamlar Almanları zeki göstermek için çabalamışlar ama başaramamışlar sanki. Misal adamlar koskoca ülkenin ordusunun bir kanadını sadece tünel kazıp mevzilerin altından patlayıcı geçirerek yok ediyor mesela. Onun dışında 3-5 büyücünün düşman ordunun karargahına girip komutanları öldürmesi yine v-1 diye bir füzeyle adamların ordusunun komuta merkezini vurup imha etmeleri ve cephedeki çoğu cumhuriyet komutanının ölerek emir komuta zincirinin bozulması(allahın 1925 inde güdümlü taktik balistik füze yapmış adamlar🤦‍♂️) yine bizim büyücülerin her haltta kalkan açıp kurtulabiliyorken karşı taraftaki büyücülerin 2 atışta işlerinin bitmesi felan. Hiç elit büyücüler de çıkmıyor bunların karşısına anca zayıf elemanlar. Sağlam biri çıkınca da (ki bir kere çıkıyor) onda da tosladılar zaten ama o kadar çatışmaya göre sayı az. Misal bir bölümde bu imparatorluk komutanlarından biri vatanımızı koruyacağız felan diyor. Ulan zaten saldıran sensin gerizekalı ne vatanını korumasından bahsediyorsun :) Animenin net bir şekilde en zayıf tarafı bu tür mantıksızlıklar ve maalesef bütün olay bunların etrafında şekillendiği için izlerken sinirlerim bozulmadı değil :)


    Mantıksızlıkları bir tarafa bırakırsak oldukça akıcı, hiç sıkmıyor, Çizimleri gayet güzel, müzikler de çok iyiler. Karakterler fena değil. Senaryo da güzel olunca oldukça izlenesi bir anime çıkmış ortaya.

    8/10



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiritswithinn -- 24 Haziran 2021; 13:28:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Olsun, editör değiliz sonuçta. Samimi duyguları içeren yorum benim için en iyi incelemedir.  


    Her seiyuu'yu fark ettiğimi söyleyemem ama birkaç favorim var. Onları duyar duymaz anlıyorum. Noragami izlemiş miydiniz? Onda hem Levi hem Eren var. AoT izleyen biri için bu ikisini aynı animede görmek gerçekten ilginç oluyor. Hele bi de karakterleri hafif benzeyince... 

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Saiki Kusuo no Psi-nan

    Buradan devam etmek istiyorum. Yavaş yavaş izlesem de animenin bitmesini istemesem de bitti sonunda. Bu anime benim için unutulmazlar listesine girdi. Şu ana kadarki izlediğim en iyi, en eğlenceli saf komedi animesi oldu ayrıca. Ayrıca bütün op ve ed müziklerini sevdiğim nadir anime vardır. Bu anime de onlardan biri artık. Bence absürd komedi alanında ödül bile almalı.


    Animeye dönecek olursak öncelikle bu animeyi yeni başlayanlara tavsiye etmem. Çünkü birçok animeye göndermesi vardı. Aralarında izlemediklerim de vardı. Sonradan yorumlardan gördüm. Tüm klişe durumlarıyla alay etmesi, dördüncü duvarın aşılarak seyirci ile konuşulması ve bölümlerin hemen hemen birbirinden bağımsız olup tam kafa dağıtmalık anime olmasıyla çok iyiydi. Bu anime/manga serisi için gerçekten güzel bir ekip uğraşmış ve güzel iş bir iş çıkarmış dedirtiyor. Ara sıra rastgele bölümünü açıp izleyecebileceğim bir anime oldu böylece. Konuların uzamadan işlenmesi, her bölümde 4 konunun işlenmesi de çok iyiydi. Böylece tempo da hiç düşmedi.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Saiki zaten absürd komedi animesi. Absürd komedinin yanında Saiki'nin fantastik güçlerinin olması çok hoşuma gitti. Absürd komediye çok iyi uyum sağlamış. Maşallah her gücü de var. 😂 Telepati, telekinezi, ışınlanma, zamanı geri alma ve zamanda yolculuk en başlıca güçleri sanırım.
    Diğer karakterlerin de hepsi uç noktalarda olmasıyla absürd komedinin tam hakkını verdi.


    Son olarak, son sezon olarak geçen netflix'in yaptığı 6 bölüm biraz sırıtıyordu ama yine de güzeldi bence.


    9/10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Ascendance of a Bookworm


    Çok fazla kişi tarafından en iyi Isekai olarak övülen AoaB animesini ben çok beğenemedim. Slice of Life ve Isekai sevenler belki beğenir ama ben başlarını güzel bulsam bile her bölüm daha çok baydım. Karakter bu dünyaya geliyor ve kitap okumak için her şeyini vermeye hazır 100 Milyon $ bile verir sadece 1 tane kitap okumak için. Seri bence asıl 2. Sezonda aşırı bayıyor çünkü tamamen objektiften alakasız filler gibi ilerliyor. Benno karakterini Dio seslendirdiği için oradan kurtarıyor biraz.


    Mushoku Tensei, Dr. Stone gibi serileri sevenler varsa bunu da izleyebilir. Myne kendi amacına ulaşmak için uğraştığı hayatını izliyoruz.


    6/10


    Görüşlerim bu videoyla aynı ama herkes için aynı olacak diye bir şey yok çünkü character-driven bir seri ve Myne ne yapacağını merak ediyorsanız eğlenirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 1 Temmuz 2021; 14:13:11 >




  • maybe4you kullanıcısına yanıt
    Geçen yazımı çekilebilir kılan bir animeydi gerçekten sıcakta her şey izlenmiyor özellikle kasıntı dark şeyler böyle komediler lazım

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Another

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    İnsanı korkutmasa da germeyi ve huzursuz etmeyi iyi beceren korku gerilim türü bir yapım. Başlarda kendini ağırdan alıyor ve karakterlerin olayları açıklamayı ısrarla reddetmesi can sıkıyor. Sürekli ulan madem bu kadar ciddi bir olay var neden kimse şu çocuğa adam akıllı olanı biteni anlatmıyor ya da bu çocuk açık açık sormuyor mal mı bunlar diyip durdum. Ama sonradan anime çok güzel açılıyor ve özellikle son 3 bölüm önceki bölümlerden tamamen farklı bir tempoda ve tarzda ilerliyor. Kendi içinde ciddi tutarsızlıkları olmasına rağmen (ki sevmeyenlerin de en büyük gerekçesi bu anladığım kadarıyla) ben çok beğenerek izledim, özellikle sonlara doğru senaryonun adım adım yerine oturması ve (bence) şaşırtıcı bir şekilde bağlanması çok hoşuma gitti. Ölüm sahneleri de çok iyiydi bence.

    8.5/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Adı:Tenjou Tenge

    Diğer İsimleri:Heaven and Earth

    Yılı:2004

    Türü:Dövüş,Doğaüstü Güçler,Ecchi,Okul

    Bölüm Sayısı:24


    Bu animeyi aslında çoğu kişi beğenmez ama eski olmasından mıdır nedir ben izlerken zevk aldım. Anime de konu yok gibi bir şey bölümler çok kolpa ilerliyor. Hafif bir ecchisi var. Konusuz bir school dövüş animesi arıyorsanız izlemenizi öneririm. Çizimleri çok beğendim tam benlik. Bu arada anime yarıda kalmış bunu bilerek izleyin.


    Puan: 7/10




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 3 Temmuz 2021; 21:50:5 >




  • en son k-on! izledim, incelemeyi de şurada videolu olarak yaptım zaten.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MadOtaku -- 5 Temmuz 2021; 13:46:10 >
  • MadOtaku kullanıcısına yanıt

    Bak şu işe :)) burada da karşılaştık. En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız  Güzel incelemeydi eline sağlık. K-On incelemesi part 2 istiyoruz En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son on yılın en kötü yaz sezonu. İlkbahar da çok iyi değildi ama yaz sezonu aşırı kötü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Are You Hitting On Me

    Son on yılın en kötü yaz sezonu. İlkbahar da çok iyi değildi ama yaz sezonu aşırı kötü.

    Size katılıyorum son yılların en kötü yaz sezonu herhalde.


    Meikyuu Black Company


    Sonny Boy


    Bu iki animenin ilk bölümleri sardı beni ama izlemeye devam edeceğim.

  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Baccano!!

    İzlediğim en farklı anime olabilir öncelikle birden fazla ana karakteri olması olsun-çok daha fazla- düzgün bir zaman çizelgesinin olmaması olsun farklı bir animeydi ve bunu kesinlikle iyi anlamda söylüyorum.Hem çok karakter olması hem de zaman çizelgesi olayı biraz kafa karıştırsa da hemen sarıyor anime.


    Animede arayabileceğiniz her şey mevcut aksiyon mu bol bol, komedi mi efsane çift isaac ve miria fazlasıyla sağlıyor,kan ve vahşet mi ondan da fazlasıyla var,gizem, gerilim,fantastik vs.izlerken bir kere bile sıkıldığımı hissetmedim heralde. Çünkü bunları sağlam bir konunun etrafında toplayabilmişler. Ayrıca içiniz rahat olsun çok güzel bir final yaparak her şeyi bir araya toplamışlar ve konuyu bağlamışlar her şey çözülüp anlaşılıyor.


    8.6/10


    Dipnot:Unutmadan introsu da şahane :)
    Edit: Şimdi baktım da biraz fazla yüksek puan vermişim animeyi bitirdikten sonraki heyecanla biraz düşürüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 12 Aralık 2021; 21:53:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.