Şimdi Ara

En popüler Android sürümü belli oldu: İşte sıralama (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
1.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    öff saçmaladın baya.
    hadi git kumda oyna.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4.4.2 favorim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun donanımı üst versiyon android destekliyor ama kernel kodları verilmediği için custom rom bile yüklemiyorsun planlı eskitmeye kurban gidiyorsun

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hksdejavu kullanıcısına yanıt

    Bu konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Elimde 2 adet Symbian Son sürüm cihaz var . Eski uygulamaları kuruyorum, hala aynı perfonmansta çalışıyor. Biri Galaxy Grand Prime ile tarayıcı dahi açamazken ben E7-00 ile video izliyorum. 4.4.2 tabletim de var onda da hafıza dolunca sıkıntı başlıyor. Yazılım olarak bu işin içinde biri olarak sizce hangisi daha iyi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuasudba kullanıcısına yanıt

    Sürüm güncellemesi gelmese de güvenlik güncellemesi gelebilir haklısınız da kaç tane androidli telefon 2 seneden fazla güncelleştirme alabiliyor? 2 sene alabilende amiral gemisi telefonlar giriş ve orta segment telefonlar 1 sene güncel kalırsa şükrediyoruz mi note 10 kullanıcısıyım bu arada fakat güncelleme konusunda iphone başka bir noktada 5 sene kafan rahat.


    Dünya para verip amiral gemisi android alsan bile güncelleme gelir mi diye düşünüyorsun onu geçtim Google yeni sürüm çıkarıyor telefon üreticileri 1 sene sonra anca güncellemeyi entegre edip verebiliyor hadi onuda geçtim güncelleme yayınlandıktan sonra aynı model telefonlar bile aynı zamanda alamıyor kimisine 1 ay sonra gidiyor kimisine 3 ay sonra. Apple milyonlarca kullanıcısına aynı anda gönderiyor güncellemeyi Android üreticileri daha bunu beceremiyor

  • andires42 A kullanıcısına yanıt

    Cihazları birebir bilmiyorum direk OS sürümü üzerinden konuşabilirim.


    Bahsettiğiniz Android sürümü ne yazık ki çok eski. Hangisi ile daha yüksek bir sürüm kullanabiliyorsanız onu öneririm.

    Eğer başkalarının geliştirdiği internete bağlanan uygulamalar kullanıyorsanız ne yazık ki bir noktada güncelleme isteyecekler.

    Ama ben web üzerinden video izliyorum veya indirip izliyorum diyorsanız hiç dokunmayın olduğu gibi kullanmaya devam edin.


    Eski sürümlere destek vermek çok büyük külfet geliştirici açısından.

    Şöyle düşünün müşteri kitlenizin %95 i yeni versiyon kullanıyor olsun. Kalanı eski.

    Yeni geliştirdiğiniz özelliği eski sürümdeki kullanıcılara da getirmek istediğinizde genellikle çok fazla problemle karşılaşıyorsunuz. %5 de zamanla azalıyor.

    Bir noktada bu eski sürümü kullanan kitle bu emeğe değmeyecek kadar para getirmeye başlıyor ve o anda uygulama geliştirici desteği sonlandırıyor.





  • Android 9 devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zhongli kullanıcısına yanıt

    Anlatamazsınız, boşverin hocam bazı arkadaşlar fanboy olduğu için eleştiriyi kabul etmiyorlar ve babasının firması gibi savunuyorlar. Siz ne güzel Android kullanıcısı olarak durumu kabullenmişsiniz ve eleştiriyorsunuz. Google'ın, Apple'ın, Facebook'un her hatasını kabul edip savunursak sonunda sürünen biz olacağız haberleri yok. Parayı veren kim? Tüketici. Ürünün eksiğini 'savunan' kim? Yine tüketici. Şimdi siz Google olsanız neden masraf ve zaman harcayıp güncelleme sorununu çözesiniz ki? Zaten ne yapsanız savunan bir kitleniz var.


    Ben Apple kullanıcısıyım. Galaxy S2 ve N8'i çift telefon olarak kullanırken iPhone 4S alıp iOS ekosistemine dahil oldum. iOS kullandığım süre boyunca 2. telefon olarak Android cihaz tercih ettim ki iki platform da elimin altında bulunsun. Apple'ın bana göre eksiklerini hemen söyleyeyim: Kişiselleştirilememe, senelerdir aynı arayüzü kullanma (iOS 7'den beri ufak tefek farklar olsa da aynı neredeyse) , şarj teknolojileri (hızlı şarj, kablosuz şarj vb.) konusunda rakiplerinin gerisinde olması, iOS uyumlu aksesuarların Apple sertifikası yüzünden 3. parti olsa dahi pahalılığı, MicroSD girişi olmaması vb.


    Ben bu kadar rahat söyleyebiliyorum ve eleştirebiliyorum ki ilerlesin, yerinde saymasın da para verdiğim ürünün köpeği olmayayım. Apple babamın şirketi değil, bir ürün almaya gidince gayet alıyorlar paramı ama? Keşke Android, iOS'a rakip olacak şekilde güvenli, güncel, uygulama marketi virüssüz ve kaliteli vb. bir ekosistem olsada ben de Android kullansam ya da iOS'un satışları azalınca yenilik yapmak zorunda kalsalar.





  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi bence isteyerek güncellemiyordur. Maalesef üreticiler güncellemelerle yavaşlatıyor telefonu. Telefonun geldiği ilk sürüm stock ROM genelde en hızlısı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 27 Kasım 2021; 11:00:46 >
  • daparadoks kullanıcısına yanıt

    Birkaç sene önce arkadaşımın artık kullanmadığı xperia ray'ini almıştım, 4.0.4'e güncelleyince o zamanın çoğu sony ericsson telefonu gibi çöp olmuştu kasım kasım kasılıyordu. Anneme almıştım ama onun kullanım hızına göre bile çok yavaştı tuşlu nokia ile devam etti ray öylece kaldı. Geçen aylarda bari yazılım atayım bir işe yarar hale gelir umuduyla 2.3.4 resmi sürümünü indirdim kurdum ve çok daha akıcı çalışmaya başladı. Akıcıdan kastım sayfalar arası geçme, rehber açma, menü açma, ayarlara girmeden ibaret tabii.   Hafıza kıtlığından yeni formatlı hali kamerayı bile açmıyor yetersiz bellek hatası veriyor. SD kart takıp apk ile zar zor angry birds kurdum ama onu kurana kadar kırk takla attırdı. İnternette gezinme deneyimi nokianın tuşlu telefonlarındaki deneyim neyse o, her siteyi aç(a)mıyor zaten. Android market veya diğer online hizmetleri de erişime kapalı. Alo alo demelik bir telefondan ibaret yani öyle koleksiyonluk dursun bakalım keşke android 1.6lı şeyler de olsaydı elimde ama buna da şükür anı anıdır  





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.