Şimdi Ara

En iyi TOTAL WAR oyunu sizce hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Total war shogun 2
    Total war rome 2
    Total war Attila oynadım.

    Yapay zeka olarak gerçekten hakkını vererek sizi zorlayan gerçek mantıklı ülke yöneten adam gibi hamleler yapan bana göre açık ara farkla Shogun 2 idi. Gerçekten çokşey bekliyordum ve verdi fakat rome 2 de hayal kırıklığına uğradım. Attila shogun 2 ye yakın bir yapay zekaya sahipti.

    Peki sizce en iyi yapay zekası olan total war oyunu hangisiydi?
    En iyi total war oyunu hangisiydi?

    Bana göre
    1: total war shogun 2
    2: total war shogun 2

    Ayrıca bu tarzda strateji oyunları biliyorsanız yapay zekası iyi olan orta çağ strateji oyunları yani. Önerilerinize açığım.



  • Seçenekler de yok ama Empire Total War ın yeri bende ayrıdır :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • witcher_king kullanıcısına yanıt
    seçenek hepsi yav :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fuatX

    seçenek hepsi yav :)

    Pardon öyle anlamışım :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hep rome 2 diye düşünüyordum ancak atillayi çözünce woooow dedim ancak ikisini ayıramam galiba ben illa ki bi sıra yapmak gerekirse rome 2 biraz daha önde benim için
  • Medieval 2 > Rome 1 > Rome 2 > Empire > Attila > Napoleon > Shogun 2



    Warhammerları listeye almıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Empire > Medieval 2(özellikle yüzüklerin efendisi modu) > Rome 2 > Rome 1 > Attila > Napoleon > Medieval 1

    Shogunları ve Warhammerları saymıyorum sevmediğim dönemler
  • Shogun 2 > Rome 1 > Medieval 2 > Rome 2 > Empire > Attila
  • Shogun ve Rome çok oynayamadım ama Empire bende çok farklı yere sahip.

    En kötüsü ise Napoleon bana göre.
  • BENCE medieval 2 diğer oyunlardaki motor hoşuma gitmedi ve atmosferi iyi değil .Rome 1 de güzeldi hiç bir zaman unutmam..
  • medieval 2 tek geçilir empire ı yükledim bi ara tüfeklilerin yüzünü düşmana döndürmeyle uğraşamadım, sarmadı pek yani. sonra açtım medievalı, koşturdum sipahilerimi kahpe bizans üstüne, haçlılar üstüne, moğol üstüne... ama medieval 2 nin de bu yanı biraz sıkıntı, oyunu ciddi manada çözdükten sonra her hangi bi devletle very hardda dahi çok kolay oluyor kazanmak
  • m2tw demeyen ortaokulludur
  • Oynanış dersen en iyisi Med2 dir
    Harita dersen Empire dır.
    yapay Zeka dersen Thrones of Britannia
    online pvp Shogun 2 ama şuan ölü
    warhammer da fena değil. Siege olayı kötü
    Rome 2,attila oynanış ve harita olara rezil
    Napoleon empire daha stabili ama harita çok küçük.
  • thorones of britannia yı denememiştim eğer dediğin gibi shogun 2 den yapay zekası iyiyse kesinlikle deneyeceğim
  • Eski Total Warcıyım. Rome 1 den beri oynarım. Özellikle Rome 1 ve Medieval 2 ye saatlerimi gömmüşümdür. Bana göre bütün seri içinde en iyisi Warhammer oyunları. Bunu garipseyen olabilir hatta Warhammerı Total Wardan saymayan da olabilir ancak olay böyle. Özellikle paradox oyunlarını yani Crusader Kings 2, Eu4 vb. oyunları oynadıktan sonra bende bir farkındalık oluştu. Yıllardır biz strateji oyunu oynamıyormuşuz dedim. Çünkü tarihsel Tw lerin hemen hepsinde diplomasi, politika gibi ülke yönetmenin aslında en önemli unsurları yok abi. Yani ben Rome ve Medieval oynadığım dönemlerde en iyisinin bunlar olduğunu düşünerek oynuyordum. Bundan daha ötesi yoktu benim için. O yüzden güzel geliyordu. Sonradan çıkan Rome 2, Attila vs de grafiksel olarak gelişme sağladılar ancak yapay zeka ve diplomasi yine yerlerdeydi. Geçen Rome 2 de Kuş krallığını seçip bir oynayayım dedim daha oyun başı güneyimdeki fakirler savaş ilan etti durduk yere ve bir tur sonra yine durduk yere barış teklif ettiler üzerine bir de para verdiler
    Peki neden Warhammer en iyi Tw benim için? Çünkü oyun tarihsel değil fantastik. Bu sebepten çok fazla politika, diplomasi falan istemiyor. Var olan diplomatik seçenekler de yerinde. Zaten ne yapacam Orklara kız verip tahtta hak mı ilan edecem? Vampirlerle PU mu kuracam? Ayrıca oyundaki her devlet çok farklı oynanış dinamikleri sunuyor bu da her seferinde farklı oyun deneyimi demek. Yine oyun fantastik olduğu için savaşlarda çok farklı varyasyonlar uygulanabiliyor. İşin içine büyü vs giriyor. Aynı şekilde oyunun RPG yönü de var. Özellikle ulus liderlerinin kendilerine has maceraları, görevleri oluyor. Yani kısacası vermek istediğini verebilmiş, sunduğu içeriğin altını doldurabilen tek seri Warhammer serisidir tüm TW lerin içinde bana göre.
  • fuatX kullanıcısına yanıt
    Total Wardaki Rome 2 iyle gelen yeni ünite ve şehir sistemi refine edilmiş. İçerde hanedan sadakati daha uğraştırıyor azıcık crusader kings esintleri yedirilmiş.Sırasıyla oynnaışını sevdiği Total War oyunları Med2,Rome1, Empire,Thrones of Britannia,Shogun 2/Fots, Warhammer1 (Warhmmer 2 çok börtü böcü kerktenkel geldiği için oynamdım daha geliştirlmiş), Chrlamange DLC dir.
  • MTW2 bence.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Online PvP warhammer rezil denge namına birşey yok 1-2 ırkla rushlamak OP. Taktiksel oyun gerektirmiyor. CA para basıyor gidip alammadı Tolkienden telif hakkı. oyun Lord of the ring yada Game Of tHrones çok güzel yedireileiblir fantazi ve gerçeklik dengesim daha iyi olabilirdi. Warhammer fantazy evreni hiç hoşuam gitmedi. <bir çok fantazi everninde parça parça araklyıp bir iki avrupa tarihin ebnzerlikler çorba bişeyn yapılmış warhammer evreninde. Might And Magic evreni güzel olabilrdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-26E6B5369

    Online PvP warhammer rezil denge namına birşey yok 1-2 ırkla rushlamak OP. Taktiksel oyun gerektirmiyor. CA para basıyor gidip alammadı Tolkienden telif hakkı. oyun Lord of the ring yada Game Of tHrones çok güzel yedireileiblir fantazi ve gerçeklik dengesim daha iyi olabilirdi. Warhammer fantazy evreni hiç hoşuam gitmedi. <bir çok fantazi everninde parça parça araklyıp bir iki avrupa tarihin ebnzerlikler çorba bişeyn yapılmış warhammer evreninde. Might And Magic evreni güzel olabilrdi.
    Valla bana kalırsa bütün TW ler çöp de içlerinden en kendini oynatanı Warhammer oldu Diğerlerini de arada sırada oynarım o da açık savaşları içindir. Yalnız fantastik evrenlerin çoğunda var zaten bu söylediklerin. Birbirlerinden etkileniyorlar ve o tarihsel benzerliklere de arak değil alegori deniyor sanatta. Might an Magic evreni de Tolkien ve D&D evreniyle benzerlikler taşıyor. Game of Thrones evreninde bir sürü tarihsel benzerlikler var. Hatta Tolkien'ın eserlerinin hemen hepsi eski Cermenik efsanelerle benzeşiyor. Got evreninde pek bir ilginçlik yok ayrıca. Low fantaziye kaçıyor biraz. Yani öyle bir şey yapacağına adam akıllı şöyle bolca diplomatik iş çevirebileceğimiz MTW 3 çıkartsın daha iyi. Warhammer evreni iyidir, geniştir köklüdür hafife almamak lazım. Orta Dünya ya da Might and Magic evreninde geçen bir oyun yapabilirlerdi. Hatta Orta Dünya on numara olurdu da eldeki malzeme bu.
    Warhammer'ın onlineı için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü oynamadım ben daha çok sp kısmıyla ilgileniyorum ancak oyunun yapısı klasik Tw lerden farklı olduğu için belki alışması zaman alıyordur bilemeyeceğim.
  • Shogun ve Warhammer
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.