Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (2059. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
41.215
Cevap
602
Favori
6.456.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tamamen maddiyata bağlı diyebilirim para yönünden sorun yok dersek tr de ilk üç Muttalip keser Koray Erdoğan Kaan Pekinerdir.
    Fiyat performans olarak da başka yerler var tavsiyem asla merdiven altı yerlere gitmemek
  • Antalyada önerebılecegınız ıyı doktor var mı?

  • Bu kış açılan kenarlar için tek seanslık bir ekim yaptırmak istiyordum. Fakat iş, güç, beklenmedik olaylar derken ilgilenemedim. Adana ve çevresinde düzgün bir yer de bulamadım zaten. İzmir de bir arkadaşım ekim yaptırmıştı gördüğüm en iyi ekim onda olmuştu. Fakat fiyatı normal ekimlerin 3 katı fiyatındaydı.

  • konu neden canlı değil hadi deneyimler paylaşılsın keldaşlar 

  • ozzyken kullanıcısına yanıt

    Hangi şehirdesiniz?

  • konyadayım ama herhangi bir şehirde olabilir sonuç güzelse giderim hiç önemli değil.

  • Ciddi anlamda bir soru soruyorum, çevremde yaptıranlar birkaç yılda eski halini aldı ve saçları döküldü.

    Burda saç ektirip hiçbir sorun olmadan 5 yıldan fazla sorunum diyen insan varmı aceba ?

  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    Bünye, saç kalitesi, ekim kalitesi gibi şeyler çok önemli.


    Saç ekiminde en iyi sonuç için vitamin takviyesi, sigara alkol kullanılmaması vs. çok önemli. Özellikle genetik dökülmede performans düşük olabilir. Sigarayla alkol kanı kirletip oksijen miktarını düşürdüğü için saçların yeterli beslenmesinide azaltır. Yaşta önemli. Yani ekimle iş bitmiyor. Birde vücudun ekilen saçı benimseyip yeterli besleyebilecek olması önemli. Ekim yaptırdın iyi güzel. Peki vücudun o kadar kıl kökünü ne derece besleyebilecek buda önemli. Bunların dışında banyo yapılan suyun kalitesi bile saçı etkiliyor.

    Ben ektireli 4 ay oldu. Cumartesi 2. prpye gidicem. İlk prp çok iyi geldi. Maşallah nazar değmesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 8 Şubat 2023; 21:33:13 >
  • yurdakull kullanıcısına yanıt

    çünkü o yaptıranlar nasılsa ektirdim dökülme durdu artık diye kendilerini kandırdı. genetik saç dökülmesini durduracak ilacı kullanmadılar. androjenik alopesiyi (erkek tipi saç dökülmesi) saç ekim operasyonu durduramaz, sadece finasterid durdurur, biraz da minoksidil durdurur.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 8 Şubat 2023; 21:35:19 >
  • benim yıllarca söylediklerimi doktorlar da söylüyor. şu kısa videoyu izleyin:



    Parsa Mohebi Hair Restorationyoutube
    Beverly Hills Hair Transplant doctor responds: Do patients still need to take Finasteride after having a hair transplant? Dr. Parsa Mohebi believes it is important to be educated on Hair Restoration - that's why he's here to answer any questions you might have! If you have any specific questions about Hair Restoration, please leave a comment for Dr. Mohebi to answer in an upcoming video! 𝗣𝗮𝗿𝘀𝗮 𝗠𝗼𝗵𝗲𝗯𝗶 𝗛𝗮𝗶𝗿 𝗥𝗲𝘀𝘁𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘉𝘦𝘷𝘦𝘳𝘭𝘺 𝘏𝘪𝘭𝘭𝘴 • 𝘌𝘯𝘤𝘪𝘯𝘰, 𝘊𝘈 (𝟴𝟴𝟴) 𝟯𝟬𝟮 - 𝟴𝟳𝟰𝟳 𝘸𝘸𝘸.𝘱𝘢𝘳𝘴𝘢𝘮𝘰𝘩𝘦𝘣𝘪.𝘤𝘰𝘮 Connect with us on Social Media! Instagram: ParsaMohebiMD ( www.instagram.com/parsamohebimd ) Twitter: DrMohebi ( www.twitter.com/DrMohebi ) Snapchat: DrParsaMohebi ( www.snapchat.com/add/drparsamohebi ) Facebook: ParsaMohebi MD ( www.facebook.com/ParsaMohebiMD ) https://parsamohebi.com/ Visit Dr. Parsa Mohebi At His 3 Office Locations Parsa Mohebi Hair Restoration 16661 Ventura Blvd #313 Encino, CA 91436 (818) 788-8363 Parsa Mohebi Hair Restoration 55 Francisco St Suite #705 San Francisco, CA 94133 (415) 997-6126 Dr. Parsa Mohebi 9735 Wilshire Blvd Penthouse Beverly Hills, CA 90212 (888) 302-8747 Check out other places to find Dr. Mohebi online https://www.cosmetictown.com/doctor/Parsa-Mohebi https://www.linkedin.com/in/parsa-mohebi-md-50102221 https://www.amazon.com/Dr.-Parsa-Mohebi/e/B00H2A7HTI https://www.yelp.com/biz/parsa-mohebi-hair-restoration-beverly-hills-2 https://encinochamber.org/join/business-directory/13927/parsa-mohebi-hair-restoration/ https://members.beverlyhillschamber.com/list/member/dr-parsa-mohebi-57029
    https://www.youtube.com/watch?v=1Bj9enuxCxo
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Ne diyor Hocam? Sac ekiminden sonra ömür boyu kullanmamı gereken vitaminler var mı? İlk 6 ay zaten kullanılıyor da

  • ozzyken kullanıcısına yanıt

    Hocam yeni gördüm özür. Ben bu başlığa bir şey yazmaya çekinirim çünkü tavsiyelerin büyük çoğunluğu reklam amaçlı. Ben Mayıs 2022 de Ankara'da Şahin Çelik e ektirdim. Sonuçtan memnunun ama o zaman 14-15 bin tl. olan fiyat en son 23 bin tl idi. Sorduğumun üzerinden de iki ay geçti belki yine artmıştır. Yani evet güzel iş yapıyorlar ama bu fiyatlar verilir mi emin değilim.

  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    vitamin mitamin saçta işe yaramaz. sana tedaviyi söyleyeyim. eğer saçların aşırı dökülmüyorsa haftada 1 gün avodart (0.5 mg) + haftada 3 gün proscar (1.0 mg) bunun dışında hiçbir yöntem işe yaramaz.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler

  • ali222 A kullanıcısına yanıt

    eğer bu tedaviyi uygulamaz isen; ekilmiş saçların dışındaki diğer saçların dökülecektir. saç ekimi, saç dökülmesini durdurmaz.

  • Ankarada gönül rahatliğiyla nerede ektirebilirim

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    hocam finansterid saç çikartır mı

  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

    eğer saç kökün ölmemişse çıkartır. yani minyatürleşmiş ayva tüyü saç tellerini güçlendirir, saç teli kalınlaşır, eski sağlıklı haline döner.


    diğer türlü ölmüş saç kökünden saç çıkartacak teknoloji henüz geliştirlemedi. kim bunu iddia ediyorsa bil ki sahtekardır.

  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

    emmi 37 yaşindayım hiç evlenmedim finansterid kullansam ilerde evlendiğim zaman çocuk yaparken güçlük yaşar mıyım,çocuk olur mu

  • tacimmüdür kullanıcısına yanıt

    Hocam onu bilemem Allah bilir. Belki kısırsındır. Ama ben Finasterid kullanırken hamile bıraktığım bir kadın olmuştu. Yani senin sperm kalitesine bağlı. 😀

  • 
Sayfa: önceki 20572058205920602061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.