Şimdi Ara

En iyi Arıza Tespit Cihazı hk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, Ankara da oto elektronik ve tamir üzerine özel servisimiz var. Bu serviste kullandığımız cihazlar yetersiz geliyor. Piyasa da çok fazla cihaz modeli var ama klon ve ucuz çin ürünleri değil de daha çok orijinal güncellenebilir cihaz almayı düşünüyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir?



  • Ustam bende tamirhanemde delphi cihazını kullanıyordum banada artık yetersiz gelmeye başladı, bende biraz araştırdım Autel firmasının ürettiği cihazlar dikkatimi çekti şuanda Autel mx808 cihazını kullanıyorum oldukça başarılı bir cihaz. Ama profesyonel bir cihaz istersen Autel Elite ve Pro olarak modelleri var bmw ve mercedes araçlarında yetkili servis şifresine de gerek kalmadan işlem yapabilirsin bu cihazları tavsiye edebilirim size.
  • ustam , bende arıyorum Autel iyi diyorlar okudugum yerlerde bahsi geçiyor ben alacagım
  • launch en iyisi diyemem ama bakmadan geçmeyin derim. bende profosyenel grupta CRP129 var. f/p ürün ama Türkçe dil desteği yok. Türkçe destekli olanlar biraz daha pahalı. ben amatörce merakım olduğu için fazla para vermek istemedim. ürünleri genelde güncelleme özellikli.
    laptop bağlantılı olanlar daha fonksiyonel oluyor ama ben el terminali olanları daha pratik buluyorum. laptoptaki virüs vs. sorunlarla da uğraşmıyorsun https://launch.tr.aliexpress.com/store/2539007?spm=a2g1y.12024536.pcShopHead_6468618.0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 28 Şubat 2019; 15:44:51 >
  • Her marka için ayrı ayrı klon cihaz almak daha mantıklı olabilir sizin için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Clown.031

    Her marka için ayrı ayrı klon cihaz almak daha mantıklı olabilir sizin için.
    Her marka klon cihaz almak mantıklı da bu cihazlara güncelleme gelip gelmeyecegi belli olmuyor ki üstadım. Birde online işlem yapmak istediğimizde şifre istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Frkan25

    Ustam bende tamirhanemde delphi cihazını kullanıyordum banada artık yetersiz gelmeye başladı, bende biraz araştırdım Autel firmasının ürettiği cihazlar dikkatimi çekti şuanda Autel mx808 cihazını kullanıyorum oldukça başarılı bir cihaz. Ama profesyonel bir cihaz istersen Autel Elite ve Pro olarak modelleri var bmw ve mercedes araçlarında yetkili servis şifresine de gerek kalmadan işlem yapabilirsin bu cihazları tavsiye edebilirim size.
    Hocam bizde araştırdık dediğiniz gibi profesyonel uzun süreli kullanılabilecek bir ürün istiyorduk. Autel'in pro modeli tercihimiz oldu. Mercedes, Vag grubu ve Bmw de online kodlamalar yapabiliyoruz artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.