Şimdi Ara

En İyi 8 Bulut Madenciliği Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • eni başlayanlar için en iyi bulut madenciliği platformu hangisidir? Bulut madenciliğine yeni başlayanların dikkat etmesi gerekenler.


    Bulut madenciliği, madencilik tesislerini uzaktan işleten ve kontrol eden bir veri merkezi aracılığı ile madencilik yapmanızı (Bitcoin madenciliği, Ethereum madenciliği, Litecoin madenciliği vb). sağlayan bir madencilik türüdür. Müşteriler sadece bir sözleşme imzalayarak madencilik ödüllerinden payını alır. Pahalı madencilik ekipmanı satın almalarına gerek yoktur. Geleneksel madenciliğe karşı giriş seviyesinde alternatif oluşturmaktadır.


    Tipik olarak, kullanıcıdan bir ay, üç ay, altı ay veya bir yıl boyunca bir sözleşme imzalaması istenir, ancak ömür boyu bulut madenciliği sözleşmeleri de mevcuttur. Ayrıca, kullanıcı ödünç almak istediği hash oranını (performans göstergesi) özelleştirebilir. Buna karşılık, bir başlangıç ödemesi ve bazı periyodik ücretler öder.


    Bu yazıda sizlere bulut madenciliği sürecini açıklayacak ve en iyi bulut madenciliği sitelerini paylaşacağız. Bulut madenciliği alanındaki dolandırıcılıklardan nasıl kaçınacağınız hakkında tavsiyeler vereceğiz.


    IQ mining

    IQ Mining, Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) ve hatta ABD Doları Tether (USDT) madenciliği için tasarlanmış en popüler bulut madenciliği ortamlarından biridir. IQ Mining, 2016 yılından beri faaliyette olduğu için bu sektörde emektar. SHA-256 ve Ethash madencilik algoritmalarına dayalı programlar mevcuttur. Sözleşme bedeli 6 dolardan başlıyor, piyasadaki en düşük fiyatlardan biri.


    CryptoUniverse

    CryptoUniverse bulut madenciliği platformu 2018 yılında Estonya'da tescil edildi. Rusya Federasyonu'nda madencilik tesisleri işletiyor. Rakiplerinin aksine, hem madencilik programı hem de madencilik bilgisayar borçlanması sunuyor. Bu, belirli bir süre için belirli bir miktarda hashrate veya bir madencilik teçhizatı ödünç alabileceğiniz anlamına geliyor.


    Genesis Mining

    Genesis Mining, İzlanda'nın jeotermal enerjisini kullanan bir bulut madenciliği platformudur. Bulut madenciliği sağlayıcısı 2014 yılında hizmet vermeye başladı İki yıllık Bitcoin (BTC) ve Dash (DASH) bulut madenciliği sözleşmeleri sunuyor. Her bir kripto para birimi için çeşitli hashrate miktarlarına sahip dört teklif mevcuttur. Sözleşme fiyatları 208 dolardan başlıyor.


    Hashflare

    Hashflare, İskoçya'da bulunan tanınmış bir bulut madenciliği operatörüdür ve ASIC madenci üreticisidir. 2015 yılından beri faaliyet göstermektedir ve Bitcoin, Ethereum, Litecoin, DASH ve ZCash için bulut madenciliği sözleşmeleri sunmaktadır.Bir yıllık bulut madenciliği sözleşmeleri teklif etmekte.


    BitDeer

    BitDeer, 2018 yılında başlatılan nispeten yeni bir bulut madenciliği platformudur. Yüksek yasal taleplerle tanınan bir yer olan Singapur'da kurulmuştur. Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, DASH, Monero, Litecoin ve Decred gibi çok çeşitli kripto para madencisi birimleri sunar. Bitcoin bulut madenciliği fiyatları 243 dolardan başlıyor.


    RHY

    RHY, 2019 yılında Çin'de başlatılan genç bir bulut madenciliği platformudur. Yalnızca Bitcoin bulut madenciliği sözleşmeleri sunar. Fiyatlar 9 dolardan başlıyor. Ayrıca, Bitcoin, Ethereum ve USDT kripto kredi hizmetleri sunuyor.


    Nuvoo

    Nuvoo, 2016 yılından bu yana Kanada madenciliği kapasitelerini işleten Kıbrıs merkezli bir Bitcoin bulut madenciliği şirketidir. Şirket, fiyatları 45 dolardan başlayan sadece iki yıllık bir sözleşme sunuyor. Ayrıca, Nuvvoo, kurumsal müşteriler için ASIC madencilik ekipmanlarının yetkili satıcısı olarak görev yapmaktadır.


    Ultra Miner

    Ultra Miner, sadece altı ay önce kullanıma sunulan yeni bir bulut madenciliği platformudur. Büyük Britanya'da bulunuyor. Ultra Miner dört Bitcoin bulut madenciliği tarifesi sunuyor. Tüm tarifeler Bitcoin'e sabitlendiği için özel bir fiyatlandırma yöntemi kullanılmakta. Ultra Miner 0.0005 BTC veya 4.25 dolardan başlayan fiyatlar sunuyor.


    Alıntı

    metni:
    Detaylı Anlatım: https://www.bfmedia.io/haberler/en-iyi-8-bulut-madenciligi-sitesi-7616728.html







  • +

  • +

  • Oyun oynayarak kripto madencliği. Sıfır yatırım :)



    https://rollercoin.com/?r=klpg0idu

    gelmiş geçmiş en eski garanti kripto para kazanma yöntemi, 4 yıldır aktif. YATIRIMSIZ.. ben 1400 doge aldım 2 ayda yaklaşık

  • Tolga219 kullanıcısına yanıt

    Günde kaç oyun oynuyorsunuz

  • Tolga219 kullanıcısına yanıt
    Harcadiginizdan daha az kazanıyorsunuz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Joker80

    Günde kaç oyun oynuyorsunuz

    arka arkaya oynarsam 200 oyun oynuyorum 2 saat ile 2.30 saat arası kadar sürüyor. aralıklı oynarsam 220 oyun falan

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mehmet5157

    Harcadiginizdan daha az kazanıyorsunuz

    harcadığım bir şey yok ki :) yatırım yapmıyorum. tv başında ölen zamanı bunun ile değerlendiriyorum :) 1 aylık aracımın yakıtı çıkıyor bazende kenara atıyorum ileri dönük yatırım olsun

  • +

  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.