Şimdi Ara

EN İYİ 19' LCD ------- 400 YTL param var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 19" LCD istiyorum
    maksimum 400 YTL param var
    ne önerirsiniz?



  • samsung 932 B + almanı öneririm baya guzel oyunlarda falan farkını hissediyorsun
  • ne amaçlı kullanacağını yazmamışsın ama 400 e istediğin 19 wide yi alabilirsin.yok 4/3 ekran istiyorum diyorsan bütçene bir 50 70 ytl daha ekleyip philips veya lg alman yerinde olacaktır.tavsiye edilen samsung özellik bakımından lg ve philips e selam dahi verememektedir bana göre ama dediğim gibi ne için kullanacağın önemli.
  • samsung 932b alabilirsin 350ytlye
  • Samsung 932B bu fiyata cok iyi bir monitor. Ben de dun bir tane siparis verdim yarin geliyo ins
  • Wide istemiyorum
    DVI olayı tam olarak nedir ona göre karar vercem biri açıklayabilirse?

    bi de oyun falan oynıycam internet falan divx - dvd izliyorum arada, çok extreme bi iş yapmıycam yani bi iki photoshop gibi program bide



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patateskabak -- 24 Nisan 2007; 22:28:29 >
  • DVI olayı ekran kartında şu anda kullanmadığın bir bağlantı varsa oradan yapılan bağlantı türüdür.Bazıları digital giriş ile filmlerin daha uzaktan ve canlı izlendiğini söylese de ben 1280x1024 75 hz den vazgeçemediğim için digitalden yapmıyorum bağlantıyı.60 hz ye 14 lerden beri gıcığım çünkü.Çok önemli değil extrem bişi yapmayacaksan.Star digitale geçtiğinde mühendisin birini yakaladı haberci şimdi digitale geçince çok daha net güzel olacak değil mi dedi mühendis de yok canım bu sadece yayını analog vermek yerine digital veriyoruz daha ucuza geliyor uyduda görüntüde digitalin etkisi olmaz demişti muhabir kaçacak yer aramıştı bu da o hesap.demiden beri demedim ama kontrast önemli ise samsungdan uzak dur.aslında samsungtan toptan uzak dur elektrik sistemleri çok sabıkalı.yakında işi gücü bırakıp anti-samsumg misyonerliğine başlayacam sırf yurdum insanı sbs tamir servisinin kucağına düşmesin diye.




  • peki bu tepkime süresi mi ne 8 ms falan bu olay çokmu önemli 4 ve 8 ms çok farkediyomu mesela
  • 8 ile 4 farkeder tabi.4 ile 2 nin farketmeyeceği söyleniyor göreceğiz.tepkime süresi de neymiş diyenlere benim şu anda baktığım 12 ms lg yi veririm o zaman anlarlar.Lg demişken o da ölü pixel sabıkalı mesela ama yeni modellerinde düzgün olabilir çünkü bu ölü pixel denen baş belası üretim teknolojisi ile alakalı.Aklını daha da karıştırmak gibi olmasın ama 19 larda nokta aralığı 0.29 17 lerde 0.26.İlk çıktığında 17 crt lerde çok geyiği dönmüştü bu konunun.Görüntü kalitesi önemliyse(divx dvd photoshop diyorsun) 19 iyi değil.17 kimin neyine yetmez anlamam, 19 tamamen hava unsuru.20 lerin 22 lerin görüntü kalitesi 17 lerden iyi diyebilen var mı mesela?Panel büyüdükçe kalite düşüyor.400 e 19 kasmak yerine kaliteli bir 17 işini 10 numara görür ama sen bilirsin ben artık hiçbir şey demiyorum düşün senin için neler önemli neler önemsiz(hdcp diye bir dalga var blu ray vista hddvd digital tv için) ona göre dal gitsin webden al beğenmezsen iade et, tipini beğenmedim de 15 içinde bahanesiz almak zorundalar o yüzden ölü pixel garantisi arama.




  • 17 de ne önerirsin abi bana tüm bunnarı gözönünde bulundururaraktan
  • LG L1760TR-BF öneririm bak özelliklerine hala 19 dersen pes diyeceğim.önermekle kalmıyorum dün kendim de sipariş verdim ama stoklarda problem var galiba ürün çok yeni olduğu için.Bir kaç gün beklersen test edip daha kesin önerebilirim ama önce şu stok problemi neymiş öğrenmem lazım.

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd49199
  • abi 19" iyle arasında 70 dolar gibi bir fark var ya..
    bide ölü piksel garantisi yok dimi lg de



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patateskabak -- 25 Nisan 2007; 11:32:09 >
  • samsung 932 B +
  • 17" LG K1760TR BF yi aldım yarın elimde..
  • bu ilk incelemeyi senden alacağız demektir.

    tebrik ediyorum ben 2 gün önce verdim siparişi hala kargoya verilmedi.Şiparişi vermekte geç mi kaldık nedir parayla değil sırayla gibi bişi sezdim çünkü cevaplarında.
    reklamını yapacam sağda solda neresi o bir günde yollayan?

    19 ile arasındaki fiyat farkı hem çok hem de dediğim gibi 0.29 nokta aralığı.üste para ver kötü nokta aralığına sahip ol durumu komikti zaten ama hür iradenle çözüp olayı bitirmişsin içimden geldi bir daha tebrik edecem.
    19 ların teknolojisi daha gelişmemiş demek ki.ölü pixel sabıkasını temizleyecek gibi bir his var LG nin bu modellerle birlikte.üretim teknolojisi yüzünden diyorum hala o seviyeye gelmediyse ne diyeyim.Şu anki Lg 17imde sonradan ölü pixel oluşmadı takribi 1.5 senedir garantisi 5 pixelde değişim ama oluşmuyor işte.hehe ilk başta yoksa sorun yok hocam hayırlı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toro Furioso -- 25 Nisan 2007; 20:33:31 >




  • abicim herşey toplam 360-370 YTL gibi bir paraya aldım.19" den hem senin tavsiyelerinle hem de 500-510 kağıt olması nedeniyle caydım..

    şimdi geldiği haber verildi Kızılay a iniyorum aleti almaya
    Ankara Alesta bilgisayardan aldım, pek reklam yapmayı sevmem bugüne kadar yazmadım buraya ama hem fiyat hem hız hem ilgi bakımından bir numara bence tüm bilgisayar olayını(hatta elektronikli ilgili bi çok şeyi) burdan alırım.

    akşama doru inceleme koyarım sanırım:)

    http://www.alestabilgisayar.com/

    işte bu da sitesi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patateskabak -- 26 Nisan 2007; 12:25:52 >
  • abi parası değil de şak diye getimeleri güzel olmuş.ankara memleket zaten ankaradan olsun 3 kurus fazla olsun diyecem ama pahali da almamışsın.ben vazgeçtim almaktan, görerek alacam satıcılar hep ölü çıkarsa servis karar verir biz bişi yapamayız diyorlar.ha sbs nin eline düşmüşüm ha lg nin.sıfır pixel bir lg bulsam burdan modeline fiyatına bakmadan alacam çünkü lg lerde sonradan türemiyor ancak!!! adam akıllı ups kullanmanız şart ist. için özellikle.
  • şu anda elimde alet gayet hoş

    ölü piksel felanda görünmüyo
    DVI dan taktım gayet memnunum
    istedim ertesi gün aldım yanlız kargo felan deil bizzat gidip dükkandan aldım
  • 1940 larda hiçi ölü çıkmamış sordum ben bugün inş. şu ölü muhabbeti yavaş yavaş ortadan kalkar.3. dünya ülkesiyiz ya abd de çoktan kalkmıştır da bizim geçen seneden kalma stoklar erimediği için biz yeni yeni farkediyoruzdur.ölü pixel ne ya yıl 2007 hala muhabbetini yaptığımızı duysalar yarılırlar tahminim.adamlar seri ata dvdrw filan takmaya başladılar bakalım bizde ne zaman moda olacak?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ebufeyzan

    samsung 932 B + almanı öneririm baya guzel oyunlarda falan farkını hissediyorsun

    bencede süper f/p canavarı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.