Şimdi Ara

en güvenilir yabancı coin borsası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hangisi en güvenilir? paribu binance güvenilir değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bittrex kullanıyorum uzun zamandır. Hiç problem yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı coin borsası derken neyi kastediyorsunuz? Yerli coin yok zaten tüm kripto paralar yabancı. Siz kripto para alım satımı yapmak için yabancı borsa tavsiyesi mi istiyorsunuz? Öyleyse Paribu zaten yabancı değil. Binance globalde Paribu ise Türkiye'de en çok kullanıcıya sahip olan, işlem hacimleri çok yüksek olan borsalar siz neye dayanarak bu borsaların güvenilir olmadığına kanat getirdiniz. Şu anda yerelde Paribu ve BtcTurk globalde ise Binance, Kucoin, Coinbase gibi yüksek hacimli borsaları kullanabilirsiniz. Birde şunu unutmayın kripto para borsalarının hiçbiri yüzde yüz güvenilir değildir bu yüzden borsaları cüzdan olarak kullanmayın. Geçmişte olduğu gibi borsalar bir günde hacklendik deyip kullanıcılarının hesaplarındaki paralarına çökebilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenmate -- 3 Ağustos 2020; 23:30:42 >
  • Bitfinex te iyi 3 senedir param orada
  • Binance, KuCoin, Coinbase... Bunlar olabilecek en güvenilirleri! BTCTurk bile güvenilir sitelerden biri iken, milyonlarca doların döndüğü bu siteler mi güvenilir olmayacak?

    Üstte bir arkadaş da bahsetmiş: hiç bir kripto para borsası -tam olarak- güvenilir değildir! Ne alacaksanız alın, daha sonra onu kendi cüzdanınıza yollayın. Orada dursun. Kafanız rahat etsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zenmate kullanıcısına yanıt
    güvenilir dediklerinizden mağdur olan 10000 lerce lirasını kaptıran var. şikayetvar da mağdur olan mahkemesi olan bir sürü kişi var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomv kullanıcısına yanıt
    Mağduriyetleri kendilerinden kaynaklanıyor bu yazdığınız borsaların hiçbiri müşterilerinin fonlarına müdahalede bulunmuyor güvenilir bir şekilde insanlar kullanıyor zaten öyle olmasa şu anda Paribu Türkiye genelinde Binance ise dünya genelinde en yüksek hacme sahip ve en yüksek kullanıcıya sahip borsalar olmazdı.
  • google authenticator nasıl ayarlanıyor. karekod tara diyor karekod yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.