Şimdi Ara

Empire Total War oyun hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar oyunu yeni aldım. ilk zamanlar gayet güzel oynuyordum osmanlı ile fakat 2 gündür oyun hata verip beni oyundan atıyor. Bir şehire saldırmasam oyun hata vermiyor fakat saldırınca oyun kendini kapatıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimyager147

    Arkadaşlar oyunu yeni aldım. ilk zamanlar gayet güzel oynuyordum osmanlı ile fakat 2 gündür oyun hata verip beni oyundan atıyor. Bir şehire saldırmasam oyun hata vermiyor fakat saldırınca oyun kendini kapatıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

    Tamamen yaptigin islemlere gore oyun hata veriyor.Mesala bende rusyaya gelince hata veriodu ruslara savas actim duzeldi.Yani galiba ben ruslara savas acmasam ruslar gidip toprak oliyor dolayli yoldan oyun kapaniyordu.Sendede o topragi alinca baska bi ulke ile sinirin oluyor galiba onlarda sana savas acicakken hata verip oyun kapaniyor . Bunun cozumu zor yapacagin islemi degistirmen lazim.MEsela o topragi 10 tur sonra almayi dene. eger o ulkenin tek topragi ise somurgen yapmayi dene.Yada baska ulkenle sinirin oluyorsa dostluk falan gonder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun büyük ihtimal korsan.Bu nedenle korsan oyunalrda oyundan atıyor.Malesfe yapabilecek bir şeyin yok.
  • Klasik korsan sorunu. Hiç bi şekilde düzeltilemiyo bu
  • benim de belli birşeyi yapınca oyundan atma problemiyle karşılaştığım oldu. oyun orijinal bu arada. ben de bir önceki kayıttan yükleyip daha farklı bir stratejiyle hareket edip o yıl o hamleyi yapmadım mesela. o zaman da atmadı oyundan ve ben de devam edebildim.
  • bu sorundan çok bahsediliyor.

    benim oyunum da orijinal. aylardır oynuyorum, nice campaignler bitirdim multiplayerlar oynadım bir kere bile oyundan atmadı. win7 64bit kullanıyorum.

    belki sizin sistem yazılım bileşenlerinizde sorun olabilir. (mesela atayım kafadan .net framework gibi) temiz bir format atıp deneyin bir de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.