Şimdi Ara

Elon Musk’tan şaşırtan Twitter kararı: Özellikler ücret ödeyenlere özel olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk’tan şaşırtan Twitter kararı: Özellikler ücret ödeyenlere özel olacak
    Elon Musk, Twitter’ı aldığından bu yana platform üzerinde tonlarca değişiklik yaptı. Sürekli olarak yeni özellikleri getiren ve geri çeken Twitter, bir şekilde gelirlerini artırmaya çalışıyor. Twitter Blue aboneliği ise şimdilik platformun para kazanması için en önemli araç olarak görülüyor.



    Bazı özellikler para ödeyenlere özel olacak



    Twitter CEO’su Musk, bir süre önce attığı bir tweet’te 15 Nisan'dan itibaren “Sizin İçinönerileri sadece “doğrulamış” hesaba sahip kullanıcılar tarafından erişilebilir olacağını söyledi. Dolayısıyla "Sana Özel" akışındaki tüm tweetler onaylı hesaplardan oluşacak. Musk bu hamlenin "gelişmiş yapay zeka bot sürülerinin platformu ele geçirmesine karşı tek gerçekçi yol" olduğunu iddia ediyor. Musk, doğrulanmış kullanıcıların da "aynı nedenle" anketlerde oy kullanabilen tek hesaplar haline geleceğini söylüyor. Doğrulanmış hesap için Türkiye'de aylık 150 TL ödemek gerekiyor. 






    Öte yandan Musk’ın bu söylemlerine biraz mesafeli olmak da gerekiyor. Zira milyarder isim daha önce söylediği bazı sözlerini henüz uygulamaya geçirmiş değil. Örneğin, şirketin algoritmasını 5 Mart'a kadar açık kaynaklı hale getirme sözü vermişti ancak şimdilik bu yönde bir adım yok. Hatta Şubat ayında şirketin reklam gelirlerini Blue aboneleriyle paylaşmaya başlayacağına dair de bir söz vermişti. Kaldı ki bu sözün de üstünde neredeyse iki ay geçti.



    Ayrıca Bkz.Şaka gibi ama değil: Twitter, 1 Nisan'da 'eski' mavi onay rozetlerini kaldıracak



    Daha önceki haberlerimizde Twitter’ın yeni değerinin radikal bir düşüş ile 20 milyar dolar seviyesinde olduğunu aktarmıştık. Hatırlanacağı üzere Musk, Twitter’ı satın almak için 44 milyar dolar ödeme yapmıştı. Öte yandan geçtiğimiz günlerde Twitter’ın kaynak kodunun en azından bir kısmı GitHub üzerinden sızdırılmıştı.









  • Batırıp başkasına satıncaya kadar kafasına göre işler yaratmaya devam edecek.

  • Bu adam Twitter ı aldığından beri abuk subuk bir şey oldu. O eski basit uygulamada Her şey birbirine girmiş vaziyette. Twitter alternatifi şart

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ptmustafa kullanıcısına yanıt
    Evet, su an saglam bir Twitter alternatifi ciksa Twitter cokuse gecebilir. Cok gereksiz ozellikler getiriyor. İnsanin gozu yoruluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Adamın her hareketi sıkıntılı bir ruh halinin dayatması gibi fakat şuan ki gibi bedava olup saçmalamasındansa paralı olup doğru düzgün forma girip işe yarar bir hale gelmesini tercih ederim.

    Tabi bu arada twitter'i düzelteceğim derken varolan toplum kredisini de tüketiyor.

  • kaç gündür anasayfam yenilenmiyor mesela.

  • Allahın delisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elon Musk uzun birinden taktik alıyor olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper olmuş ulusalcı kafadaki dhcilerin bu adamı anlamaması normal

  • ozgurrdunya kullanıcısına yanıt
    Batırması çok zor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.