Şimdi Ara

Elon Musk’ın Başarı Sırları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar onu gerçek Tony Stark (Iron Man) olarak adlandırıyor. Tüm zamanların en büyük girişimcilerinden biri olarak görülen Elon Musk’tan bahsediyoruz. Tesla ve SpaceX’in kurucusu olan Elon Musk dünyada çığır açmayı ve herkesi şaşırtma.

    Peki bu kadar büyük bir başarı nasıl elde edilebilir?

    Bitmek bilmeyen çalışma aşkı ve inovasyona olan ilgisiyle bildiğimiz Elon Musk, özellikle girişimciler için son derece önemli bir rol model.

    Zaten biz de bu yazımızda Elon Musk’ın başarısında etkili olan unsurları mercek altına alacağız. O halde buyrun başlayalım.

     

    1. Yüksek Motivasyon


    https://fast-redirecting.com/sl/fea2ba38

    Musk, çocukluğundan beri motivasyonu yüksek bir insan. 12 yaşındayken programlamayı kendi başına öğrenip, video oyun geliştirip bu oyunu 500 dolara satacak kadar yüksek bir motivasyon.

    Başarılı insanların büyük çoğunluğunun başarısında yüksek bir motivasyona sahip olmaları vardır. Zira bu kişiler şahane bir şey yaratmak, daha önce yapılmayanı yapmak için büyük bir istek içerisindedir. Bu tarz insanlar vasat bir hataya, 9-5 mesaili bir işe razı olmazlar.

    Daha da önemlisi, bu kişilerin motivasyon kazanmak için film izlemeye, motivasyon konuşması izlemeye de ihtiyaçları yoktur. Bu kişiler kendi kendilerine motivasyonlarını muhafaza ederler.

    Mutlaka okuyun: Kendi Kendine Nasıl Motive Olunur?



    https://fast-redirecting.com/sl/fea2ba38

    Elon Musk’ın Başarı Sırları







  • Elon Musk çok ama çok çalışıyor hatta 16 saat gibi söylentiler dolaşıyordu kafayı bu denli bilimle bozunca başarı kaçınılmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.